Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Serious Superlite 14" Kinderen, rood

ID: 1614875

€ 329,00 *
€ 159,00
- 51 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Serious Superlite 14" Kinderen, rood (race fire red)

Als gevolg van knelpunten en vertragingen in wereldwijde toeleveringsketens, is het mogelijk dat de fabrikant afzonderlijke onderdelen van de oorspronkelijke specificaties heeft vervangen door onderdelen van minstens gelijkwaardige, of zelfs hogere kwaliteit. De geleverde fiets kan in individuele gevallen dus iets afwijken van de afbeeldingen in onze shop.

Al op jonge leeftijd kan elk kind leren fietsen. Voor kinderen die minstens één meter lang zijn, raadt Serious dan een 14 inch fiets aan, zoals deze Serious Superlite. De chique uitstraling nodigt je uit om te fietsen. Bovendien is de Superlite alleen uitgerust met het strikt noodzakelijke, zodat de kleintjes zich volledig op het rijden kunnen concentreren. De kettingkast voorkomt ook onnodig contact met de ketting.

Velgremmen op het voor- en achterwiel, met kindvriendelijke verstelbare remhendels, brengen de fiets snel tot stilstand. Met de profielbanden kun je veilig over weilanden en bospaden rijden. Daarmee leren de jongsten snel fietsen en hebben ze veel plezier.

Details

  • toelaatbaar totaalgewicht: 30 kg
  • Velgrem voor + achter
  • 14 inch banden
Alle modellen uit de serie Serious Superlite laten zien

In het kort

Zijwieltjes
Zijwieltjes
Nee
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
5,02 kg
Remsysteem
Remsysteem
Velgrem
inclusief pedalen
inclusief pedalen
Ja
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
3-5

Uitrusting

Doel
Zelf rijden
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Aanbevolen leeftijd:
3-5
Wielmaat:
14''
Totaal aantal versnellingen:
1
Type:
Geen e-bike
Frame
Materiaal type:
Aluminium
Materiaal:
Aluminium
Kid:
diamantframe
Levering
inclusief pedalen:
Ja
Afmetingen
Gewicht (ca.):
5,02 kg
Uitrusting
Zijwieltjes:
Nee
Pedalen:
Meghna UL-224
Vork
Model:
Starre vork
Achterderailleur
Aantal versnellingen:
1
Aandrijving
Aandrijfeenheid:
4-kantige aandrijving, Kogelgelagerd
Remmen voor
Remsysteem:
Velgrem
Remmen achter
Remsysteem:
Velgrem
Remhendel
Type:
Kindvriendelijk, instelbaar
Stuur
Type:
Kindvriendelijk veiligheidsstuur
Handvaten:
Velo VLG-902
Stuurpen
Type:
Zonder vulling
Zadel
Zadel:
Selle Royal 1702JCN
Naaf voor
Type:
KT-A8QF
Naaf achter
Type:
KT-A13R
Band voor
Afmetingen (inch):
14
Breedte:
1,50 inch
Band achter
Afmetingen (inch):
14
Breedte:
1,50 inch
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1614875
EAN
4052406345618

Meningen van klanten

4.1
17 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
1
4 Sterren
6
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Serious Superlite 14" Kinderen, rood
Sebastian
geweldige fiets
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Helaas is het wiel helemaal NIET rood! Het heeft tenminste niet het rood van de foto's. Het is eigenlijk neon rood/oranje. Dit is erg jammer want mijn kind wilde expliciet een rode fiets en behalve W**M zijn er bijna geen rode kinderfietsen. Ik wil graag twee sterren aftrekken omdat de beschrijving hier misleidend is. Maar het is echt een goede fiets, dus slechts één ster afgetrokken. Eerste indruk: Een echt hoogwaardige fiets voor een zeer redelijke prijs. Welk kind heeft een W**M-fiets nodig voor € 450 die ook zeer slecht presteerde in de ADAC-tests. Deze fiets is ook licht en weegt slechts ongeveer 5,5 kg. Het frame lijkt erg hoog op de foto's, maar in het echt is dit geen enkel probleem.Mijn kind is 100cm lang en heeft een binnenbeenlengte van 43cm en gaat er makkelijk overheen. In het midden van de buis heb ik een hoogte gemeten van 40cm. Kan echter een probleem zijn met kleinere passen. Dat werkt voor ons, vooral omdat onze waaier zo is afgesneden, is wennen aan het op- en afstappen niet nodig. De stuurstand is slechts marginaal te veranderen, maar dit is voldoende om iets andere zitposities te bereiken of om recht te doen aan de lengte van de armen en het bovenlichaam. Een te rechte zithouding bemoeilijkt sowieso het trappen, sturen en rijden in het algemeen. Onze waaier is ook hetzelfde ontworpen voor het stuur. Ik vind de kettingkast er erg goed uitzien, maar of die makkelijk te verwijderen is voor onderhoud valt nog te bezien. In het beste geval voelt het starten wat trager aan, maar ik weet niet of dat komt door de kettingkast. De wielnaven en daarmee de wielen zijn wat stug, wat in eerste instantie negatief merkbaar is. Het valt nog te bezien hoe dit de rijervaring van het kind beïnvloedt. Misschien moet ik het opnieuw aanpassen, maar het is niet echt een probleem (hoop ik). De remmen zijn ook niet heel makkelijk te bedienen, dus ik zal zeker van te voren moeten helpen met bowdenkabelolie. Een belangrijk criterium voor mij (afgezien van de kleur) waren de velgremmen voor EN achter. Veel kinderfietsen hebben ingebouwde terugtraprem - wat een onzin! Geen enkele moderne fiets heeft zo'n rem omdat hij ingewikkeld en totaal ineffectief is, maar mogen we dat van kinderen verwachten? Vooral kinderen hebben hun benen nodig om in balans te komen, een terugtraprem voorkomt dit volledig. En aangezien wielen ook velgremmen hebben en de meeste kinderen daar al aan gewend zijn, is het nog minder logisch. Conclusie: Helaas kan ik geen langetermijnervaringen delen, maar ik ben blij dat ik deze fiets heb gevonden. Het maakt een zeer hoogwaardige indruk voor deze prijs en los van alles is het ook een echte blikvanger. Gewoon een fijne fiets.
10.03.2023
Serious Superlite 14" Kinderen, rood
Carole
Goede eerste fiets
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goede fiets om te oefenen/leren voor de kleintjes!
16.06.2022
Serious Superlite 14" Kinderen, rood
Martin
pan
Vertaald uit Duitse Naar origineel
geweldige fiets
01.06.2022