Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Gloednieuwe fietsen - De eerste fietsen voor 2021 zijn er!
Serious

Serious Intention Street, matt black (2020)

ID: 1122851
€ 979,99
€ 849,-
- 13%
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Wat is mijn framemaat?
Kies je framemaat

Klik op de button "maattabel", om je correcte maat te vinden.

Verplaats naar verlanglijst
  • 30 dagen kosteloos retourneren
  • Kleine producten Gratis levering vanaf €696
  • 40.000 producten 600 merken
Productbeschrijving

The Serious Intention Street is een door en door moderne stadsracer. Alles wat je nodig hebt voor snelle ritten in de stad in een stijlvolle mat zwarte stealth-look. Het afzien van overbodige extra’s resulteren in een functioneel en optisch overtuigende metgezel, om in de stad de schouders eronder te zetten en snel op je bestemming aan te komen. 

Het hydrogevormde aluminium frame en de stijve aluminium vork vormen het sportieve, elegante chassis en helpen het totaalgewicht laag te houden. Hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8-speed naafversnelling zorgen voor de hoogste versnellings- en vertragingswaarden, zonder het cleane uiterlijk te verstoren. Het slanke en robuuste 28 inch wielstel maakt duidelijk, met welke snelheid de Intention Urban het liefst rijdt. De Schwalbe Kojak banden dagen je bijna uit tot snelheid! Of het nu gaat om een afspraak in een café, een vergadering op kantoor of een lezing; met deze Serious ben je er eerder dan de anderen. 

Bijzonderheden

10 jaar garantie

Frame

10 jaar framegarantie

Als dank aan haar klanten, geeft bikester.nl een extra garantie van tien jaar, aan alle eerste eigenaren van een VOTEC, Serious, Vermont, Fixie en Ortler fiets, vanaf de koopdatum (uitgesloten zijn VOTEC VRC met zes jaar garantie op het frame en voorvork). Deze garantie omvat alle frame's vanaf bouwjaar 2013 en geld onder voorbehoud van reparatie of tegen inruil van een opvolgmodel. Aanvullende kosten, zoals montage en transport, zijn niet inbegrepen. Uitgesloten is schade door onjuist gebruik, zoals sprongen, vallen, overbelasting of verwaarlozing. Die garantie vervalt bij onbevoegde wijzigingen aan het frame, alsmede uitbreiding en renovatie van de extra onderdelen. Daarnaast geldt voor elke fiets, als fietsonderdelen en de oppervlakken, een tweejarige garantie. Slijtage-onderdelen zijn daarin niet meegenomen.

Productdetails
Gebruiksdoel
Urban  
Gewicht (ca.)
14.01  kg
Aantal versnellingen
8  
Levering
inclusief pedalen: Ja  
Frame
Materiaal type: Aluminium
Model: Diamant
Vork
Model: Starre Vork
Merk: Serious
Type: Aluminium
Achterderailleur
Type aandrijving: Naafversnelling
Aantal versnellingen: 8
Merk: Shimano
Type: Nexus 8
Versnellingshendel
Merk: Shimano
Type: Nexus 8
Tandwiel
Model: ProWheel RPL 242A-4
Overbrenging blad 1: 42 tanden
Trapas
Model: VP-BC73  
Ketting
Model: NEX Z-610, Anti-roest  
Tandkrans
Model: Shimano Nexus  
Remmen voor
Merk: Shimano
Type: MT200, Rotor: Shimano RT10
Remsysteem: Hydraulische Schijfrem
Remmen achter
Merk: Shimano
Type: MT200, Rotor: Shimano RT10
Remsysteem: Hydraulische Schijfrem
Remhendel
Model: Shimano MT200  
Stuur
Model: Riser, Kalloy HB-FB11, 31.8 x 600 mm
Materiaal: Aluminium
Stuurpen
Model: A-Head, Kalloy AS-007N, 90 mm
Materiaal: Aluminium
Handvaten
HERRMANS CLIK DD37  
Balhoofd
VP A41AC  
Zadel
Selle Royal Essenca Atheletic  
Zadelpen
Model: Patentsteun
Diameter: 27.2 mm
Type: Promax SP-222, 300 mm
Materiaal: Aluminium
Naaf voor
Model: Shimano DHD37  
Naaf achter
Model: Shimano Nexus 8  
Velgen
Model: X-Pert X12
Materiaal: Aluminium
Model: Holle kamer
Afmetingen (inch): 28 inch
Band voor
Afmetingen (inch): 28
Bandbreedte: 35 mm
Model: Schwalbe Kojak
Band achter
Afmetingen (inch): 28
Bandbreedte: 35 mm
Model: Schwalbe Kojak
Pedalen
VP-616  
Spatborden
Materiaal: Aluminium-kunststof  
Dynamo
Model: Naafdynamo, Shimano DHD37
Overig
Spatborden: SKS Bonfire met geïntegreerde verlichting  
Type
Geen e-bike  
Geslacht
Unisex
Modeljaar
2020
Productnummer
1122851
Beoordeling
4.5
6 beoordelingen
5 sterren
3
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
09.07.2020
Dario
mooie en elegante stadsfiets
bici da città bella e elegante
Automatisch vertaald vanuit het Italiaans Naar het origineel

Zoals aangegeven in de beschrijving, stadsfiets zonder franjes, essentieel maar erg mooi, elegant en functioneel. Deels geleverd op tijd geleverd, met zeer duidelijke instructies voor het voltooien van de montage. Waar voor je geld.

Come indicato nella descrizione, bicicletta da città senza fronzoli, essenziale ma molto bella, elegante e funzionale. Consegnata nei tempi previsti parzialmente assemblata, con istruzioni molto chiare per terminarne il montaggio. Buon rapporto qualità-prezzo.

20.06.2020
meccuy01
Geweldige fiets met lichte zwakke punten
Tolles Rad mit leichten Schwächen
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Al met al een echt geweldige fiets - de matte ziet er ongelooflijk goed uit! Voor iedereen die ook de vraag stelt (omdat het niet duidelijk is uit de productgegevens ...): Het licht is ingebouwd in zowel het voorspatbord als het achterspatbord. Aan de ene kant is dat best gaaf omdat het er goed uitziet. Maar bij levering veroorzaakte het al paniek in de werkplaats. Dit kan niet echt goed worden gerepareerd. De hoogte van het licht kan niet worden aangepast. Iedereen die ermee kan leven, zal tevreden zijn met de fiets. De fiets is aangenaam licht en rijdt goed - hij kraakt hier en daar af en toe, maar met de juiste vaardigheden kun je nog steeds een paar schroeven draaien om hem uit te zetten.

Insgesamt ein wirklich super Rad – das matt sieht unglaublich gut aus! Für alle, die sich auch die Frage stellen (weil es aus den Produktdaten nicht hervor geht...): Das Licht ist sowohl im Schutzblech vorn, als auch im Schutzblech hinten eingebaut. Das ist einerseits ziemlich cool, weil es gut aussieht. Sorgte aber bereits bei der Anlieferung für panische Gesichter in der Werkstatt. Wirklich gut lässt sich das nicht reparieren. Das Licht lässt sich auch in der Höhe nicht verstellen. Wer damit leben kann, wird mit dem Rad aber zufrieden sein. Das Rad ist angenehm leicht und fährt sich gut – es knarzt hier und da immer mal, aber mit den richtigen Fertigkeiten kann man da sicher noch an der ein oder anderen Schraube drehen, um das abzustellen.

10.06.2020
Denis
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Very good value for the money!
Automatisch vertaald vanuit het Zweeds Naar het origineel

Korte beoordeling na een paar dagen gebruik met focus op wat er ontbreekt in technische specificaties. Frame voelt licht van gewicht en stevig aan, er zijn gaten voor het monteren van de standaard KSA-18 en KSA-40 op de linker achtervork. Ik heb enige (niet-kritische) twijfels over de kwaliteit van de lakoorzaak bij nader inzien en bij reflectie zijn een lichte regenboog en vlekken merkbaar, ook werd het zwarte matoppervlak snel zichtbaar stoffig. Interne bedrading moet niet alleen esthetisch zijn, maar ook om kabels en draden te beschermen, maar er zijn geen verzachtende materialen in frame-inlaten die tot uitgebreide slijtage zullen leiden. Mede door slechte bedrading zijn er 4 of 5 plastic gespen gebruikt op de vork en beide kettingsteunen, wat er vreemd uitziet. Elektrische bedrading is de grootste zorg: dunne twee enkele draden die onbeschermd onder spatborden worden geleid voor voor- en achterlichten en de mouwen op de verbindingsstukken voelen stijf aan en gaan nooit in de framegaten. Verlichting op de voor- en achterspatborden werkt prettig, er zit een aan / uit drukknop (niet zichtbaar is deze aan of uit) op het voorspatbord, interessant dat achterlicht dimt binnen 1 minuut na stop. Zadel niet comfortabel en materiaal voelt poreus aan, kan waarschijnlijk water in de regen laten weken, is het een echte Selle Royal? Ik vind dit model op de SR-website. Stuurstang is bijna horizontaal en te laag voor dagelijkse stadsritten, ik wens een verstelbare. Houd er rekening mee dat Schwalbe Kojak absoluut gladde en hogedrukbanden (4-6,5 bar), bij 5 bar voel ik elke kleine scheur op de stoep, overweeg ook om binnenbanden te gebruiken met Presta-kleppen. Shimano versnellingsnaaf en hydraulische remmen werken perfect en zijn af fabriek goed afgesteld. Zou graag een kettingspanner toevoegen zoals bij de Alfine-serie. Samenvatting: zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Het lijkt erop dat het het meest betaalbare model op de markt is met Shimano Inter 8, hydraulische remmen, aluminium frame en vork, naafdynamo, SKS-spatborden met door dynamo aangedreven voor- en achterlicht. Compromis op zadel, pedalen, stuurpen, slechte bedrading en geen standaard ... maar dit alles kan gemakkelijk worden veranderd met uw eigen voorkeuren! Fiets volledig uitgerust geleverd, u hoeft alleen het voorwiel en de pedalen te installeren. Handleiding is zeer algemeen en er ontbreekt wat informatie over een bepaald model. Fiets is zeer snel aangekomen, goed verpakt en in perfecte staat!

Short review after few days of use with focus on what is missing in tech specs. Frame feels light weight and sturdy, there are holes for rear kickstand mounting both KSA-18 and KSA-40 standards on the left chain stay. I have some (not critical) doubts about the quality of the paint cause upon close inspection and on reflection a slight rainbow and stains are noticeable, also black mate surface quickly became visibly dusty. Internal wiring suppose not to be only esthetical but also to protect cables and wires, but there are no softening materials in frame inlets which will leads to extensive wear. Also due to poor wiring there are 4 or 5 plastic buckles used on the fork and both chain stays, which looks odd. Electrical wiring is the biggest concern: thin two single wires routed unprotected beneath fenders for front and rear lights and the sleeves on the joins feels stiff and don’t goes inside the frame holes. Lights on the front and rear fenders works nice, there is an on/off push button (not visible is it on or off) on the front fender, interesting that rear light dimming within 1 min after stop. Saddle not comfortable and material feels porous, probably may soak water in the rain, is it a real Selle Royal? I can’t find this model on SR website. Handlebar stem is almost horizontal and it’s too low for me for daily city rides, wish to have an adjustable one. Be aware that Schwalbe Kojak absolutely slick and high pressure tires (4-6.5 bar), at 5 bar I feel every small crack on the pavement, also consider use of inner tires with Presta valves. Shimano gear hub and hydraulic brakes works perfect and came from factory well adjusted. I’d wish to add a chain tensioner as on Alfine series. Summary: very good value for the money! Looks like it is most affordable model on the market with Shimano Inter 8, hydraulic breaks, aluminum frame and fork, hub dynamo, SKS fenders with dynamo-powered front and rear light. It’s compromise on saddle, pedals, handlebar stem, bad wiring and no kickstand… but all of this could be easily changed with your own preferences! Bike delivered fully equipped, you need just install front wheel and pedals. Manual is very general and some information about particular model is missing. Bike arrived very quick, well packed and in perfect condition!


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes