Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Selle Italia

42 Producten
Selle Italia

Selle Italia - Fietszadels met geschiedenis en kwaliteit

Sella Italia behoort tot de bekendste zadelfabrikanten op de Europese markt. Al meer dan 110 jaar houdt dit bedrijf zich bezig met de optimale zadelconstructie en revolutioneerde op deze wijze het sportzadel. In hun vestiging in het mooie Italië, werken ze continue aan nieuwe innovaties voor het perfecte zadel. Vooral door wielrenners wordt de uitstekende kwaliteit van Sella Italia zadels zeer gewaardeerd. De eerste zadels die in 1879 de fabriek verlieten, werden gemaakt voor transportfietsen. Nadat de auto de fiets als vervoersmiddel nummer één van de troon stootte, focuste Sella Italia zich voortaan volledig op de wielersport. En dit is de juiste keuze gebleken, want intussen wordt 89% van hun producten geëxporteerd en hoofdzakelijk in de wielersport gebruikt.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Selle Italia: het fietsmerk met 100 jaar ervaring

Selle Italia omschrijven als een bedrijf met een lange traditie is bijna een understatement: het bedrijf produceert al sinds 1897 fietszadels - meer dan honderd jaar ervaring spreekt voor zich. De eerste fietszadels waren nog steeds van staal en leer, zonder enig comfort. Pas in het midden van de jaren tachtig werden ergonomie en zitpositie steeds belangrijker als essentiële factor voor de gezondheid en het comfort in de fietssector. Bij Selle Italia is hier altijd rekening mee gehouden door een zorgvuldige afweging van traditie en innovatie. Selle Italia fietszadels koopt u bij fietswinkel bikester

Selle Italia - Hoge kwaliteit dankzij solide ontwikkeling

Het bedrijf is meer dan 100 jaar onveranderd gebleven en produceert zadels waarvan de levensduur bijna legendarisch is. Kortstondige modetrends zijn altijd tegengegaan door een solide ontwikkeling - het is niet voor niets dat elk zadel wordt geleverd met een garantie van 24 maanden met vrijwel geen beperkingen. Het assortiment van Selle Italia is enorm en de ruime keuze aan weg-, off-road- en triatlonzadels stelt iedereen in staat om het zadel te vinden dat het beste bij hem past. Vooral de triatlonsector heeft de laatste jaren een aantal innovaties bij Selle Italia meegemaakt en ook in de professionele sport behoort Selle Italia tot de eerste keuze als het gaat om de aanschaf van een zadel. Elk detail en solide afwerking van het Selle Italia zadel is belangrijk, vooral daar waar topprestaties vereist zijn. De werkelijk volwassen technische ontwikkeling van elk individueel model heeft ook enthousiaste aanhangers gevonden in de professionele sport - en in de off-road sector, waar de eisen die aan zadels worden gesteld veel hoger en gevarieerder zijn. De testcentra van Selle Italia zijn waarschijnlijk uniek: 12 van de meest populaire modellen uit het huidige productassortiment kunnen gratis worden getest in de centra die over de hele wereld zijn opgezet om te weten te komen welk zadel het beste bij je past. Selle Italia wegzadel Selle Italia zou bijna geen enkele andere fabrikant met een dergelijk idee op de proppen komen - Selle Italia wel. Kwaliteit maakt gelukkig - zo ziet Selle Italia het tenminste.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes