Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Sea to Summit Ultralight Mat Regular, geel

ID: 787831

€ 139,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Sea to Summit Ultralight Mat Regular, geel (yellow)

De Ultra Light Range bestaat uit een eenlaags middelhoge resolutie constructie en is de lichtste Sea to Summit slaapmat met het kleinste verpakkingsvolume, maar met het gemak van de Sea to Summit Air Sprung Cells.


Luchtsprong cellen
Air Sprung Cells zijn de kerntechnologie van de Sea to Summit-slaapmattenreeks. In plaats van een typische scheidingsmuurconstructie zijn Sea to Summit slaapmatten voorzien van een puntgelaste constructie van onderling verbonden kamers die een grote matrix vormen. Deze kamers worden "Air Sprung Cells" genoemd, ze functioneren als pocketveren matrassen, elke kamer vervormt onafhankelijk van elkaar, zodat de matras zich kan aanpassen aan de lichaamsvorm. Deze constructie maakt de matten zachter en comfortabeler en zorgt voor een groter lichaamscontactoppervlak en een evenwichtige drukverdeling.


Extrusie TPU laminering
De TPU-coating wordt op een speciale manier aangebracht die tot nu toe uitsluitend in de medische en lucht- en ruimtevaartindustrie werd toegepast. Bovendien is een antimicrobiële behandeling in de TPU geïntegreerd om schimmelvorming in de mat te voorkomen.


40D Nylon
Voor de oppervlakken van de matten is een 40D ripstop nylon materiaal ontwikkeld, dat de ideale mix van gewicht en robuustheid heeft. Licht wit TPU wordt aan de binnenkant aangebracht, waardoor het materiaal luchtdicht en lasbaar is. Een dunne PU-folie wordt aan de buitenkant aangebracht om het oppervlak slipvast te maken, te beschermen tegen perforaties en reparaties met zelfklevende pleisters te vergemakkelijken.

Details

  • inclusief pompzak
Alle modellen uit de serie Sea to Summit Ultra light laten zien

Special Features

R-waarde

De R-waarde (= warmte-isolerend vermogen) geeft aan hoe goed of slecht de mat warmte geleidt. Het wordt gebruikt om de isolerende eigenschappen van matten aan te geven. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter het isolerend effect van een mat, d.w.z. hoe lager het warmteverlies door de mat. De R-waarde kan worden gebruikt om de temperatuureigenschappen van isomatten te bepalen.

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Familiecamping, Trekking, Wandelen
Belangrijkste informatie
Type constructie:
luchtmatras
Type:
extra licht
R-waarde:
0,70
Afmetingen
Dikte:
500 mm
Mat dikte:
licht (<35 mm)
Verpakkingsgrootte (cm):
17 x 7,5
Gewicht:
395,00 g
Lengte:
183,00 cm
Breedte (cm):
55,00 cm
Functies
Functie:
Oprolbaar, Inclusief verpakkings- & transportzak
Modeljaar
2023
Artikelnummer
787831
EAN
9327868084838

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product