Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

s'cool

79 Producten
S ´COOL
s'cool

S ´COOL - Fietsen voor junioren

S ´COOL heeft een helder doel voor ogen: Het maken van goede, lichte en veilige fietsen voor kinderen en junioren. Tijdens de ontwikkeling van hun fietsen wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de ouders, het design, de robuustheid én de functionaliteit.

Sorteren
 
Pagina 1 van
2

S'Cool kinderfietsen en jeugdfietsen

S'Cool is gespecialiseerd in het produceren van kinderfietsen. Kinderfietsen in alle soorten en maten zoals:
  • Loopfietsen
  • Klassieke schoolfietsen voor meisjes
  • Klassieke schoolfietsen voor jongens
  • Eenwielers
Bewegen is gezond voor kinderen, daarnaast helpt fietsen in het ontwikkelen van evenwicht. Fietsen doe je vaak in de frisse buitenlucht, wat ook erg gezond is voor kinderen. Fietsen geeft kids daarnaast een gevoel van vrijheid, en dat is goed voor de ontspanning en ervaring. Fietsen is voor kinderen echt ontspanning en spelen. Pas als je kinderen ouder worden zullen ze hun kinderfiets voor meer gaan gebruiken als spelen in de straat. Ooit zullen ze samen met jou naar school of naar de supermarkt fietsen. Gaat je kind het verkeer in dan is het natuurlijk van belang dat hij of zij een goede veilige kinderfiets heeft. Een S'COOL kinderfiets met goed werkende verlichting en goede remmen. Daarnaast moet de fiets natuurlijk van goede kwaliteit zijn zodat hij de eerste schooltijd van je kind mee kan gaan. De kinderfietsen van S'Cool zijn van erg goede kwaliteit en kunnen menig schoolritje aan, ook als je kind regelmatig stoep op en stoep af fietst.

Eerste internationale jeugdfiets full-range leverancier

S'COOL is het eerste internationale merk dat zich uitsluitend specialiseert in de ontwikkeling en verkoop van kwaliteitsfietsen voor junioren, met een breed en geoptimaliseerd assortiment. Het merk staat al meer dan 15 jaar voor innovatieve producten voor kinderen en jongeren. S'COOL begeleidt junioren op alle routes, van het eerste wiel tot stadsfietsen, mountainbikes, BMX-fietsen en scooters. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid met innovatieve, hoogwaardige producten met een lifestyle- en cool-factor, zoals de nieuwe fat bikes en racefietsen voor de kinderen van vandaag.

S'COOL - Kleurrijke kinderfietsen, driewielers en steps

Naast kinderfietsen heeft S'Cool ook eenwielers met een zadel die in hoogte verstelbaar is. Een eenwieler voor kinderen is goed voor de ontwikkeling van het evenwicht en de beweging van een kind. Dat S'COOLbeweging voor het kind belangrijk vindt is ook wel te merken aan het S'Cool kinder raceteam dat is opgericht.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes