Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Covid-19: Wij bezorgen nog! - Naar de Veelgestelde Vragen

Scicon

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
Pagina 1 van
1

Scicon levert koffers, tassen en hoezen voor iedere fiets en elk fietsonderdeel

Het Italiaanse bedrijf Scicon is de marktleider op het gebied van fietsvervoer. Sinds 1980 maakt deze firma voor de internationale markt fietstassen, fietskoffers, zadeltassen, fietsbeschermhoezen en allerlei andere fietsaccessoires. Scicon is een van de beste ter wereld omdat de mensen achter deze naam alle producten volledig in eigen beheer ontwerpen. En ook de productie gebeurt onder streng toezicht van de medewerkers van Scicon. Kwaliteit en kwaliteitsbewaking staan hoog in het vaandel. Hierbij werkt het merk nauw samen met een heel rijtje aan topatleten. Deze mannen en vrouwen reizen voor hun sport het hele jaar door de hele wereld over. Wielrenners en triatleten bijvoorbeeld. Zij nemen deel aan wedstrijden en kampioenschappen op alle continenten. En tijdens ieder seizoen. Bij al deze reizen nemen ze hun fietsen en fietsaccessoires mee. En dat deze spullen allemaal volledig in tact en onbeschadigd aankomen, is natuurlijk essentieel. Ze moeten dus vervoerd worden in de beste koffers, tassen en hoezen die er zijn. En dat geldt ook voor uw fiets of fietsen, en mogelijk losse fietscomponenten! Wat voor merk fiets u ook heeft het vervoer is het veiligst met Scicon!

Scicon levert koffers, tassen en hoezen voor iedere fiets en elk fietsonderdeel

Wat voor fiets u ook heeft. Hoe en waar naar toe u deze ook wilt vervoeren. De beste tip die we u kunnen geven is: neem uw fiets en uw fietsmaterialen mee in Scicon tassen. Via de volgende twee links krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden die tot uw beschikking staan:fietsaccessoires en Scicon is gespecialiseerd in:
 • fietstassen
 • fietskoffers
 • zadeltassen
 • fietsbeschermhoezen
Vervoer is niet zomaar vervoer. U kunt met de auto reizen, per trein of bus, of met het vliegtuig. Dat maakt voor u veel verschil uit, maar ook voor uw fiets. Iedere vorm van vervoer stelt andere eisen aan het materiaal waarin de fiets en eventueel losse onderdelen vervoerd worden. Het mooie is, dat Scicon voor ieder wat wils biedt. In de auto is bijvoorbeeld een nylon fietsbeschermhoes ideaal. De hoes is oersterk en waterdicht. Tegelijkertijd is de hoes heel soepel en licht. Afhankelijk van het soort fiets dat u heeft, en de grootte, kunt u deze hoes in diverse maten bestellen. Als u met het vliegtuig gaat, raadt Scicon u aan uw fiets in een fietskoffer te vervoeren. Deze is van steviger materiaal en geeft daardoor extra bescherming. Ook voor dit product geldt dat er een grote variëteit is in soorten en maten. Wij van Bikester proberen u hier op onze site zo juist mogelijk voor te lichten over alle producten die u bij ons kunt bestellen. Zodat u goed geïnformeerd en voorbereid uw aankoop doet en er achteraf geen spijt van zult krijgen. Toch is het niet ondenkbaar dat u twijfelt over welke koffer of tas in uw situatie de beste is. Staat u een beetje in dubio, deins dan niet terug, maar zoek Bikester op. Wij hebben een goed bezette klantenservice. Die zal al uw onzekerheden weg nemen door u net dat beetje extra te vertellen, waar u behoefte aan heeft. Benader ons direct via: Scicon Online Shop

Ook voor vervoer tijdens het fietsen, kiest u voor Scicon

Uw fiets vervoeren is een ding. Dingen vervoeren tijdens het fietsen is een heel ander ding. Ook in het laatste geval kunt u op Scicon rekenen. Dit topmerk ontwikkelt en construeert namelijk ook zadeltassen. Die tassen zijn het best te omschrijven door de belangrijkste eigenschappen op een rij te zetten:
 • aerodynamisch ontwerp
 • licht qua gewicht
 • compact qua omvang
 • gemaakt van ultra sterk carbon fiber vezel
 • in de kleuren zwart en wit
 • lin verschillende modellen
 • in verschillende maten
U kunt dus vertrouwd op pad met uw portemonnee, telefoon of andere kleine benodigdheden. U heeft alles veilig opgeborgen, maar toch bij hand terwijl u aan het fietsen bent. Alle design producten van Scicon kunt u samen gebruiken met ontwerpen van andere merken. Wilt u ideeën op doen? U kunt eens kijken op: fietsaccessoires Naast fietskoffers en -tassen en zadeltassen maakt Scicon ook beschermhoezen voor losse fietsonderdelen. Er zijn hoezen speciaal gemaakt voor de remhendels, crankset en achterbrug, maar ook losse wielen. U pakt ze in en ze zijn goed beschermd tijdens het transport. En voor de niet-professionele fietsers onder ons... Crank is het Engelse woord voor kruk. We bedoelen hier het verbindingsstuk tussen de trapas en de pedalen van de fiets. Tja, fietsen is een internationale (top)sport. Er worden daarom internationale termen voor onderdelen gebruikt. Maar het maakt echt niet uit of u een professioneel fietser bent of een sportieve liefhebber. U houdt van fietsen en niet alleen van een rondje in de buurt. U neemt uw fiets vaak mee naar mooie plekken. Als u op vakantie gaat, of om een mooie toertocht te rijden. Maar misschien rijdt u ook wel wedstrijden? En net als de wereldkampioenen van deze wereld, bent u zuinig op uw fiets. U wilt hem zo veilig en beschermd mogelijk verplaatsen. Daarom adviseert bikester.nl iedere fietser Scicon. De goederen van Scicon zijn zo goed omdat ze stuk voor stuk aan een heel secure en minutieuze producttest onderworpen worpen. 'Slagen' ze volledig voor die test, dan pas worden ze aan de potentiële kopers aangeboden. Scicon wil alleen het beste voor haar klanten.

Kies voor kwaliteit, kies voor Bikester en Scicon!

Maar ook Bikester wil alleen maar het allerbeste voor haar klanten. Wij willen graag dat u zich betrokken voelt bij ons bedrijf. Daarom proberen wij de communicatielijnen zo open mogelijk te houden. Een voorbeeld daarvan is de Bikester nieuwsbrief. Alle nieuwe producten, maar ook de laatste weetjes op fietsgebied bijvoorbeeld, delen wij hierin met u. Lijkt dit u aantrekkelijk? Dan kunt u zich nu inschrijven: Van onze loyale klanten krijgen wij regelmatig positieve feedback op de Bikester nieuwsbrief. En dat waarderen wij zeer. Communicatie werkt het beste als het twee kanten op gaat! Wij waarderen u als zo trouwe klant zeer. Om dat duidelijk te maken en te benadrukken, hebben we een uniek programma ontwikkeld. Het loyaliteitsprogramma. U leest er alles over op: loyaliteitisprogramm Tot slot wat wijze woorden van het bedrijf Scicon zelf, die we u niet willen onthouden. Deze twee zinnen vatten alles hierboven uitermate goed samen. "Scicon bike bags for winners. Ride fast. Pack save." Vrij vertaald door Bikester: Scicon tassen zijn er voor winnaars. Rijdt snel. Pak veilig in.


Klantenservice
010-7980812
Meer informatie
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes