Fietsen Online Shop - Bikester

SCHWINN

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Schwinn - Trainingsbikes gunstig online van Schwinn

Heel veel mensen doen tegenwoordig aan spinnen. Spinnen is een fitnessactiviteit die onder leiding van een fitness instructeur met een groep sportievelingen wordt uitgevoerd. Met spinning zit u op een trainingsbike en fietst u volgens de instructies van de fitness instructeur. U kunt de trainingsbike in verschillende weerstanden instellen en u moet van de instructeur elke keer aanhalen en hard fietsen en vervolgens weer een stuk rustig fietsen. Het competitie element wordt erg aangehaald waardoor u uw grenzen verlegt en zo het maximale uit uw training haalt. Met Schwinn kunt u optimaal genieten van deze sport in de comfort van uw eigen huis. Schwinn Online Shop

Schwinn - Thuistrainen en in top conditie blijven

Wanneer u thuis ook lekker wilt doortrainen kun u zelf een trainingsbike aanschaffen en bijvoorbeeld met een trainings DVD trainen. Een Schwinn trainingsbike behoort tot de beste trainingsbikes leverbaar. De Schwinn Trainingsbike kunt u helemaal instellen zodat u de perfecte fietshouding heeft die ook ergonomisch verantwoord is. U kunt uw Schwinn trainingsbike voorzien van pedalen zodat u met uw fietsschoenen vast kunt klikken in uw pedalen.

Schwinn trainingsbike - Alsof u traint op een echte racefiets

Een Schwinn trainingsbike is ook erg handig om goed te kunnen trainen in de winter wanneer de wegen niet meer op een racefiets begaanbaar zijn. U kunt eenvoudig in conditie blijven en goed blijven bewegen. Ook wanneer u een blessure heeft is een Schwinn trainingsbike een heel goed middel om weer in conditie te komen en om in beweging te blijven.