Online fietsenwinkel

Schwalbe Smart Sam

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • bruine
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SCHWALBE Smart Sam Performance Folding Tyre 27.5x2.60" DD E-50 Addix SnakeSkin, zwart/bruin
SCHWALBE Smart Sam Performance Folding Tyre 27.5x2.60" DD E-50 Addix SnakeSkin, zwart/bruin zwart/bruin
FLASH DEAL
SCHWALBE
Smart Sam Performance Folding Tyre 27.5x2.60" DD E-50 Addix SnakeSkin, zwart/bruin
€ 44,99 € 36,99
- 18 %
gratis verzending
  • Varianten: 65-584 | 27,5x2,60"

Schwalbe Smart Sam voor de beste MTB banden

Niets is vervelender als men tijdens een mooie mountainbike trip in de Alpen een band stuk rijdt. Niet alleen voor het oponthoud, maar ook de veiligheid komt hiermee tijdens de spectaculaire tocht in gevaar. Goede materialen zoals de Schwalbe Smart Sam banden kunnen de kans op schade en ongelukjes verkleinen. Een prima keuze voor de moeilijke afdalingen, maar ook gewoon op een vlakke ondergrond in Nederland. De kans dat u met de Schwalbe Smart Sam uit de bocht vliegt of in de modder uitglijdt, wordt een stuk kleiner. Ook voor de zo in opkomst zijnde mountainbike met de grotere wielen is deze band een prima optie. Laat uw onvergetelijke en sportieve ervaring niet op een teleurstelling uitlopen en zorg dat uw mountainbike prima in orde is. schwalbe smart sam fietsband

Schwalbe Smart Sam banden voor de ultieme uitdaging

Mountainbiken is niet zomaar een stukje fietsen, hier wordt meer gevraagd van de biker én ook van de fiets. Een zanderige ondergrond, hobbelige paadjes, zompige klei, met takken bezaaide afdalingen of rotsachtige ondergronden, u kunt het allemaal tegenkomen tijdens de uitdagende routes. Vanzelfsprekend moet er met veilig materiaal en een fietshelm worden gewerkt:

  • een degelijke fiets
  • de juiste kleding
  • een goede bescherming
Ook de onderdelen op de fiets vragen extra aandacht. Het soort trip wat er gemaakt wordt, is vaak ook bepalend voor de verschillende componenten. Schwalbe is een merk wat ruim 100 jaar bestaat, de schat aan ervaring is één van de sterke punten. De mtb banden Schwalbe Smart Sam zijn daarom ook niet zomaar banden, zij bieden een lage rolweerstand en een hoge slijtvastheid en zijn ontwikkeld om de biker op bijvoorbeeld diens hardtail nog meer grip te geven.

Schwalbe Smart Sam kan wel tegen een stootje

Bikers die graag op verschillende ondergronden fietsen doen er goed aan om te kiezen voor de Schwalbe Smart Sam. Met een dicht bezaaid noppenpatroon in het midden heeft de band veel grip. De noppen aan de zijkant van de Schwalbe Smart Sam zorgen voor een goede grip in de bochten en de speciale SnakeSkin bedekking kan een rotsachtige ondergrond prima aan. Het is niet één van de lichtste banden, maar toch rijden ze verrassend soepel. Dit in combinatie met de hoge duurzaamheid maakt van de Schwalbe Smart Sam band een uitstekende optie. Bikester.nl heeft verschillende varianten van deze degelijke band bijvoorbeeld ook voor de zeer in trek zijnde 29er. Neem eens een kijkje in de webshop en laat u verrassen door het ruime aanbod en het bestelgemak. Ook voor andere gerelateerde producten en aanbiedingen is de keus groot.