Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Schwalbe Rocket Ron

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SCHWALBE Rocket Ron Super Race Evolution Vouwband 29x2.10" TLE Addix Speed, zwart
SCHWALBE Rocket Ron Super Race Evolution Vouwband 29x2.10" TLE Addix Speed, zwart zwart
SCHWALBE
Rocket Ron Super Race Evolution Vouwband 29x2.10" TLE Addix Speed, zwart
Adviesprijs € 68,99 € 45,99
  • Varianten: 54-622 | 29x2,10"
- 33 %
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vouwband 27.5x2.60" TLE E-25 Addix Speedgrip, zwart
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vouwband 27.5x2.60" TLE E-25 Addix Speedgrip, zwart zwart
SCHWALBE
Rocket Ron Super Ground Evolution Vouwband 27.5x2.60" TLE E-25 Addix Speedgrip, zwart
Adviesprijs € 68,99 € 38,99
  • Varianten: 65-584 | 27,5x2,60"
- 43 %

Schwalbe Rocket Ron: grip op de fiets

Vrijwel iedere fietser zal het erover eens zijn; zonder goede banden begint u niets. Maar om een goede fietser te worden heeft u niet alleen zomaar een band nodig. Het moeten fietsbanden zijn die zowel veerkrachtig, stevig en toch soepel zijn. Fietsbanden zoals Schwalbe Rocket Ron. U hoeft ook geen topsporter te zijn om van deze professionele fietsbanden te kunnen genieten. Of u nu meerijdt in de Giro d'Italia, of u gewoon elk weekend lekker even de bergen in fietst, de banden van Schwalbe Rocket Ron zijn altijd goed. schwalbe rocket band

Snelheid en prestatie van de Schwalbe Rocket Ron

De Schwalbe Rocket Ron combineren een heuse snelheid met een hoge prestatie. Dit maakt de banden tot een droom voor elke racer. Maar dat is nog niet alles, deze banden bieden u ook:

  • Een hoge grip op de weg
  • Ze zijn lichtgewicht
  • Ze zijn geschikt voor alle weersomstandigheden
De hoge grip op de weg van de Schwalbe Rocket Ron banden zorgt ervoor dat u kunt fietsen in wind en weer. De weersomstandigheden in Nederland laten vaak te wensen over, maar dat hoeft u nu niet meer tegen te houden om niet op de fiets te stappen. Bij nat weer voorkomt u met de Schwalbe Rocket Ron banden gevaar op blessures. Ook in winters weer kunt u de weg op, of juist in droog weer waar er veel zand op de weg ligt. De banden zijn gemaakt van PaceStar Triple-Compound Rubber en zijn hierdoor bovendien ook nog eens ontzettend duurzaam. Het is dus niet meer nodig om elke paar maanden nieuwe banden te kopen, alle Schwalbe banden gaan juist heel lang mee. Vooral als u racet is het van belang dat uw banden lichtgewicht zijn. Alleen zo kunt u de best mogelijke snelheid behalen. De Schwalbe Rocket Ron banden zijn precies dat; lichtgewicht. Maar ook zwaardere versies zoals MTB banden zijn op bikester.nl verkrijgbaar.

De Schwalbe Rocket Ron banden zijn verkrijgbaar in verschillende versies

Welke specialiteit u ook kiest, of u nu van mountainbiken houdt, of juist van racen, op Bikester vindt u verschillende varianten van de Schwalbe Rocket Ron, zodat u altijd iets vindt wat op uw behoeften aansluit. Zo vindt u onder de Schwalbe banden bijvoorbeeld tourbanden of MTB banden. Dit merk is dus van alle markten thuis. Ongeacht of u topsporter bent of fietst als hobby, er is nu geen reden meer om geen goede banden te hebben en uw prestaties te verbeteren. Neem gauw een kijkje in het asortiment en overtuig uzelf!