Online fietsenwinkel

Schwalbe Racing Ralph

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SCHWALBE Racing Ralph Super Ground Evo Folding Tyre 29x2.10" TLE E-25 Addix Speed SnakeSkin, zwart
SCHWALBE Racing Ralph Super Ground Evo Folding Tyre 29x2.10" TLE E-25 Addix Speed SnakeSkin, zwart zwart
FLASH DEAL
SCHWALBE
Racing Ralph Super Ground Evo Folding Tyre 29x2.10" TLE E-25 Addix Speed SnakeSkin, zwart
€ 62,99 € 41,99
- 33 %
gratis verzending
  • Varianten: 54-622 | 29x2,10"

Schwalbe Racing Ralph series 2018 online

De Racing Ralph is een duurzame allround fietsband die nooit verzaakt. De robuuste maar lichte fietsband toont als een brede tractorband, maar rolt soepel over allerlei terrein en zorgt voor veel grip. Het maakt de band tot de favoriet van vele mountainbikers en veldcrossers. Bikester heeft de veelgevraagde Schwalbe Racing Ralph natuurlijk in het ruime assortiment fietsbanden opgenomen.

De Schwalbe Racing Ralph is gemaakt voor snelheid

Het is de meest populaire fietsband van de Duitse fabrikant. Alles in de materialen en vormgeving van deze fietsbanden is gemaakt om snelheid te genereren. De handgemaakte Racing Ralph is vervaardigd van een hoogwaardige rubbersamenstelling. Speciaal weefsel zorgt ervoor dat de band optimale bescherming biedt tegen stenen, rotsblokken en andere scherpe voorwerpen die u mogelijk kunt tegenkomen tijdens uw fietsavontuur. schwalbe racing fietsband

Een grotere fietsband zonder tube die voor betere prestaties zorgt

De Schwalbe Racing Ralph is een band zonder tube. U hebt geen binnenband nodig. Voordelen zijn dat de luchtdichte band niet lek kan gaan en een hoge rolweerstand heeft. De Schwalbe Racing Ralph is verkrijgbaar in verschillende maten. De 27,5 en 29 inch fietswielen zijn zeer in trek en geven in wedstrijden betere prestaties. De rand van de velg is uitgerust met een bijzondere rubberlaag, die het eventuele verschuiven van de fietsband op de velg tegengaat. Behalve de Schwalbe Racing Ralph fietsbanden beschikt Bikester ook over een brede en aantrekkelijke collectie Fietsframes:

  • MBT Frame
  • BMX Frames
  • Frame Accessoires

De Schwalbe Racing Ralph heeft een goede grip en schokabsorptie

De Schwalbe Racing Ralph beweegt zich gemakkelijk door elk terrein en gedraagt zich agressief en veilig in de bochten. De schoudernoppen in de band zorgen voor een goede grip. Deze band rolt heerlijk licht en absorbeert elke hobbel in de ondergrond. De tractie is ook heel goed. De robuuste en vertrouwde fietsband is bij uitstek geschikt voor wedstrijden mountainbike en fietstochten over ruw terrein in een onherbergzame omgeving. De band is mede door de dunne zijwanden eenvoudig te monteren en demonteren. Met twee bandenlichters heeft u deze relatief lichte fietsband zo omgelegd. De band is ook zo weer op de juiste druk. De Schwalbe Racing Ralph is een van de meest succesrijke fietsbanden. Een duurzame en sterke band met maximale grip en weinig rolweerstand, waarmee u onder alle weersomstandigheden hoge snelheden bereikt. De Schwalbe Racing Ralph is bovendien scherp geprijsd. Haast u daarom naar de webshop van Bikester om het fraaie assortiment Schwalbe Racing Ralph te bewonderen.