Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Schwalbe Nobby Nic

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SCHWALBE Nobby Nic Super Trail Evo Vouwband 27.5x2.80" TLE E-50 Addix Speedgrip SnakeSkin, zwart
SCHWALBE Nobby Nic Super Trail Evo Vouwband 27.5x2.80" TLE E-50 Addix Speedgrip SnakeSkin, zwart
SCHWALBE
Nobby Nic Super Trail Evo Vouwband 27.5x2.80" TLE E-50 Addix Speedgrip SnakeSkin, zwart
Adviesprijs € 68,99 € 53,99
  • Varianten: 70-584 | 27,5x2,80"
- 21 %
UITVERKOOP

Schwalbe Nobby Nic series nu online bij Bikester

De serie Schwalbe Nobby Nic heeft een verbazend hoge kwaliteit. Met banden uit deze serie is uw fiets op alle omstandigheden voorbereid.

De beste keus

Het Duitse merk Schwalbe heeft een lange staat van dienst. Al sinds 1922 is het merk sterk aanwezig op de bandenmarkt. Schwalbe is in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Het merk is in Europa zelfs marktleider. Met een Schwalbe Nobby Nic band zit u altijd goed. Schwalbe Nobby Nic banden zijn uitstekend bestand tegen lek raken en hebben een meesterlijk profiel. Legt u een Schwalbe Nobby Nic om uw fietswiel dan bent u professioneel uitgerust.

Schwalbe geeft zekerheid

schwalbe nobby band Met de Schwalbe Nobby Nic de natuur verkennen is een verfrissende bezigheid. Met de rustgevende gedachte van goede kwaliteit, kunt u optimaal genieten van uw fietsuitstapje. Maar ook voor stedelijk gebruik zijn deze Schwalbe banden prima. Want door hun goede bescherming tegen lek raken bent u ook hier optimaal beschermd. Uw tocht op Schwalbe banden is overigens niet compleet zonder het handige fietsgereedschap van dit merk. Want waar u zich ook bevindt, altijd weet u zich te redden met dit precisiegereedschap van uiterst hoge kwaliteit. De banden uit de Schwalbe Nobby Nic serie zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen. Die lopen van 2.10 tot 2.40. De doorsnede van de band is steeds 26 inch. Interessant is ook de vouwbare tubeless versie; een ongeëvenaarde band met een uiterst hanteerbaar karakter. Naast deze tubeless versie vindt u in het Schwalbe Nobby Nic assortiment de:

  • HS 411 wit
  • PaceStar graphit
  • Evolution black Skin

Goed voorbereid met een Nobby Nic

Met name het verwisselen van de tubeless band is een eenvoudig klusje. Bent u ver van huis dan is dit de meest zorgeloze band om mee op stap te zijn. U heeft slechts weinig gereedschap nodig en hoeft niet aan de slag met een losse binnenband. Dit kan enorm handig zijn tijdens de vakantie. U zet uw fiets op de fietsdrager en legt een vouwbare tubeless Schwalbe Nobby Nic als reserveband achterin. Zo bent u optimaal voorbereid op de dingen die gaan komen. Koerst u later op uw fiets door de hoge Alpen, dan geeft de reserve Schwalbe Nobby Nic onder uw zadel een vertrouwd gevoel. Elke Schwalbe Nobby Nic oogt stoer en geeft veel zekerheid. Gaat u voor een zekere keus, dan kunt u niet om de Schwalbe Nobby Nic heen!