Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Schwalbe Fat Frank

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Schwalbe Fat Frank koop je bij Bikester

Als het om banden gaat, is de keuze groot. Het is één van de fietsonderdelen die in veel verschillende soorten en maten bestaan. Duurzaamheid, lekbestendigheid en rolweerstand zijn slechts enkele van de eigenschappen van fietsbanden waar je voor kunt kiezen. De meeste fietsbanden zijn gespecialiseerd in één of twee van deze kenmerken, en scoren minder goed op andere punten. Een band die op alle vlakken echter goed scoort is de Schwalbe Fat Frank. Deze sportieve toerfietsband heeft een goede rolweerstand, grip op verharde en onverharde wegen, is betrouwbaar en lekbestendig en ook nog eens duurzaam. Kortom: de perfecte allround fietsband voor iedere toerfietser. Schwalbe Fat Frank kopen

Perfect voor onverharde wegen, snel op de weg

De Schwalbe Fat Frank is niet zomaar een fietsband, deze balloon fietsband heeft een groot volume en een glad profiel. Dit maakt hem perfect op onverharde wegen zoals gravelpaden en op het strand, waar de banden precies genoeg grip bieden. Omdat de band niet over een grof profiel maar juist een slick profiel beschikt, fiets je er ook heel prettig mee op asfaltwegen. Bij Bikester vind je deze fietsbanden in verschillende kleuren, waaronder bruin en zwart, en in verschillende maten, zowel 26 inch als 28 inch. Als je op zoek bent naar nieuwe fietsbanden om mee te toeren over verschillende typen ondergrond, zal je in ons assortiment zeker een passende fietsband vinden.

Online fietsbanden tegen een goede prijs

Banden slijten wanneer je erop rijdt en moeten daarom regelmatig vervangen worden. Helaas zijn sommige kwalitatieve banden prijzig, waardoor het onderhoud aan je fiets soms duur kan uitvallen. De Schwalbe Fat Frank fietsbanden daarentegen zijn altijd zeer gunstig geprijsd. En koop je ze online bij Bikester, dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Regelmatig vind je hier namelijk aanbiedingen op verschillende fietsonderdelen waaronder fietsbanden, zodat je nooit teveel betaalt.