Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Schwalbe Big Ben

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Comfort dankzij de Schwalbe Big Ben

Wanneer u een fervent fietser bent en heel wat kilometers aflegt in uw vrije tijd of naar uw werk, dan is het belangrijk om goede grip te hebben tijdens het fietsen. Dit kan dankzij de zeer goede Schwalbe Big Ben banden. Het levert niet alleen goede grip op, maar ook extra comfort. Dit komt door de bijzonder goede uitgebalanceerde samenstelling van de Schwalbe Big Ben band. Deze band wordt dan ook geroemd door verschillende fietsers- en consumentenbonden. Zo kunt u altijd met een veilig gevoel de weg op. Naast deze prima fietsbanden kunt u bij Bikester ook terecht voor andere accessoires zoals een voorlamp die het fietsen een stuk gemakkelijker en veiliger maakt.

De Schwalbe Big Ben is de standaard op bandengebied

Het bandenmerk Schwalbe maakt al vele jaren kwalitatief goede banden voor racefietsen en gewone fietsen. In hun fabriek in Duitsland werken verschillende onderzoekers die er voor zorgen dat de banden steeds beter doorontwikkeld worden. Hier hebben net alleen professionele wielrenners baat bij, maar ook mensen die elke dag op de fiets zitten naar hun werk, school of huis. Het fietsen an sich is dan ook een stuk minder inspannend dankzij de Schwalbe Big Ben banden. Zo passen deze banden perfect om de velgen van bijvoorbeeld een stadsfiets.

Veilig op pad met Schwalbe Big Ben

Door de ultieme grip van de Schwalbe Big Ben banden is er meer comfort tijdens het fietsen, wat de veiligheid ten goede komt. Bij de ontwikkeling van de banden wordt ook gekeken naar slijtage. Door het testen van de banden van dit merk is de duurzaamheid van de Schwalbe Big Ben zeer goed te noemen. In combinatie met een goede pneumatische schokdemper slijten de banden nog minder. De banden kunnen vele jaren mee en slijten nauwelijks. Er zijn een aantal verschillende afmetingen Schwalbe Big Ben banden te koop. Hierdoor kunt u altijd een passende band vinden voor uw fiets. U zult merken dat het fietsen een stuk soepeler en vlotter gaat dankzij deze banden.