Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

MTB voorjaarscollecties 2021 - Fietsen, kleding & accessoires

Salt

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Salt fietsonderdelen online bestellen bij Bikester

Salt noemt zichzelf op haar website 'the best kept secret in BMX' (het best bewaarde geheim van de BMX). De uit Duitsland afkomstige producent van fietsonderdelen geeft zichzelf deze naam niet voor niets. Salt zegt te staan voor vernieuwende onderdelen met bijzondere in het oog springende designs, die met een zeer hoge standaarden worden gemaakt. Salt is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van de moderne fietser, die het beste uit zijn fiets wil halen met de meest hoogwaardige producten. Het bedrijf richt zich allereerst op fietsers die hun rijwiel willen verbeteren met nieuwe onderdelen. Daarnaast richt Salt zich met name ook op fietsers die de belangrijkste onderdelen van hun fiets willen vervangen door solide en kwalitatieve onderdelen, die ook nog betaalbaar zijn. Het solide en kwalitatief hoogwaardige karakter van de producten blijkt uit het feit dat de onderdelen van Salt makkelijk op de fiets te passen en te monteren zijn, betrouwbaar en ook veilig zijn in het gebruik en een lange tijd mee kunnen gaan. Salt vindt het bijzonder belangrijk dat de consument zich veilig voelt bij het gebruik van hun producten. Daarom worden alle producten van Salt uitgebreid gebruikt en getest voordat ze op de markt komen voor de consument. Pas als de producten aan de strengste kwaliteitseisen van Salt blijken te hebben voldaan, komen de producten in de (online) winkel terecht. Het aantal fietsverkopers dat Salt-onderdelen gebruikt stijgt al jaren gestaag. Hieronder zijn ook bekende namen te vinden, zoals NS-fietsen.

Het assortiment

Salt heeft een zeer uitgreide collectie aan onderdelen voor de (BMX) fiets. Deze onderdelen zijn bij Salt te verkrijgen binnen twee afzonderlijke collecties; de reguliere Salt collectie van onderdelen en de nieuwere Salt plus collectie. Deze laatste speciale collectie bestaat sinds drie jaar. Salt heeft tegenwoordig vestigingen over de hele wereld, van Europa tot Azië en van Zuid-Amerika tot Noord-Amerika. Een groot gedeelte van de producten van Salt is eveneens online te verkrijgen op Bikester. Het assortiment van Salt is te uitgebreid om elk product op deze pagina individueel aan te stippen en toe te lichten, maar kan bekeken worden op de website van het bedrijf en op de pagina's van bikster.nl. Salt biedt onderdelen aan binnen onder meer de volgende categorieën: Salt bmx pedalen online shop Zoekt u één of meerdere van bovenstaande onderdelen voor uw BMX ter reparatie of ter verfraaiing van uw fiets, kijk dan eens naar de uitgrebeide Salt collectie op.

De geschiedenis van de BMX

De onderdelen van Salt zijn met name geschikt en ontworpen voor BMX-fietsen. BMX, ook wel fietscross genoemd, is sinds de olympische spelen van 2008 in Peking een olympische sport. De sport werd bij de olympische spelen in Londen in Nederland bekender toen de 17-jarige Laura Smulders een bronzen medaille won voor ons land. De afkorting BMX staat voor Bicycle Motocross (waarbij de X staat voor cross), en verwijst naar de extreme races die op de BMX fietsen worden gereden. BMX ontstond in de jaren zestig van de vorige eeuw aan de westkust van Amerika. De Amerikanen reden in dit gebied toen voor het eerst met een sportieve fiets over terreinen met ruige, zanderige heuvels. In de jaren tachtig van de vorige eeuw is de sport over komen waaien naar Europa en naar Nederland. Het BMX-en is hier sindsdien voornamelijk bekend onder de naam 'fietscross'. Aan BMX verwante sporten zijn motorcross, mountainbiken, veldrijden en wegwielrennen. De sport bestaat uit zes verschillende disciplines, waarbij drie verschillende typen fietsen worden gebruikt. Daaruitvolgend komt naar voren dat het gebruik van goede en passende materialen, zoals Salt die levert, zeer van belang zijn. Zo is er de discipline 'dirt' ofwel 'trails', waarbij met de BMX over bulten gesprongen wordt, en het niet zozeer om de snelheid gaat maar om de trucs. Hiervoor is een andere uitrusting van belang dan races waarbij het doel wel is om zo snel mogelijk de finisch lijn te passeren. Salt is specialist op het gebied van deze onderdelen en zorgt voor de juiste afwerking van de BMX-fiets. Bent u al eigenaar van een BMX fiets, kijk dan eens rond binnen de collectie van Salt op de website en personaliseer uw fiets met de fraai vormgegeven accessoires en onderdelen die Salt levert. Bent u enthousiast geraakt voor het BMX-en, kijkt u dan eens bij onze uitgebreide keuze aan fietsen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes