Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Rotor INpower Vermogensmeter Krukasset Ovaal DM 34T

ID: 1372212

Adviesprijs € 689,00
vanaf € 522,99
- 24 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Pedaalarmlengte
  • Choose Pedaalarmlengte
    170mm sold out online
    175mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Rotor INpower Vermogensmeter Krukasset Ovaal DM 34T

De INNER-waarden tellen! Met de nieuwe ROTOR INPower DM "Direct- Mount modellen voor racefietsen/triatlon CX en MTB is de meettechniek volledig en beschermd in de as geplaatst. De gepatenteerde ROTOR INPower met geïntegreerde vermogensmeting zal uw training in kwaliteit en ervaring verbeteren. Het is een van de lichtste krukassen met geïntegreerde vermogensmeting en is nu nog veelzijdiger en variabeler dankzij de revolutionaire Direct Mount. Dankzij het Direct Mount systeem, waarbij de 1x of 2x DM-kettingringen direct op de as worden gemonteerd zonder een spin, is een standaard zeskantsleutel alles wat nodig is als gereedschap. Zo wordt de montage zonder speciaal gereedschap in enkele minuten gedaan en net zo eenvoudig is het verwisselen van de kettingringen.

U kunt kiezen tussen de revolutionaire combinatieketting uit één stuk (uit één blok gefreesde combinatieketting) en enkele kettingringen. Zowel in ronde uitvoering als met de ovale Q-Ringen van ROTOR met 12,5% ovaliteit. Als alternatief kan een Direct Mount Spider worden gebruikt, die de traditionele montage van twee kettingringen met kettingbouten mogelijk maakt en het spectrum weer uitbreidt. Het OCA (Optimal Chainring Angle) systeem maakt de ideale OCP (Optimal Chainring Position) instelling van de Q-ringen mogelijk op basis van de analyse van uw vermogen binnen één pedaalomwenteling.

Het Direct Mount System van de INpower DM maakt nu voor het eerst de fijnafstelling van ovale kettingringen (OCP) in stappen van één graad mogelijk en daarmee een onvergelijkbare individualisering naar persoonlijke wensen. Hierdoor kan de ruiter de best mogelijke schopefficiëntie benaderen. Dit maakt de INpower DM tot de ideale introductie in de Wattgestuurde training. De meetgegevens worden bepaald door vier tegengesteld draaiende rekstrookjes in de 30 mm-as, die onder andere ook voorkomen dat de meetgegevens worden beïnvloed door stijgende temperaturen.

Door de technologie in het midden van de as te plaatsen, wordt deze veilig beschermd tegen trillingen en vervuiling of bij het aanzwengelen en is een nauwkeurige en betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk. Het systeem is uitsluitend verkrijgbaar met een asdiameter van 30 mm in verschillende weguitvoeringen en in zes MTB-versies. De gegevensoverdracht is storingsvrij met behulp van ANT+ technologie. De nieuwe INpower DM kan ook via Bluetooth aan de smartphone-app worden gekoppeld, zodat de INpower DM onderweg met de ROTOR-app kan worden gekalibreerd, geconfigureerd of geëvalueerd. De conventionele AA-batterij met een gebruiksduur tot 300 uur is overal beschikbaar en kan indien nodig snel worden vervangen.

Ovale kettingring
Verbeter uw trapefficiëntie met ovale kettingringen. Op het punt waar de kracht het grootst is, hebben Q-ringen de grootste diameter. De kleinste diameter bevindt zich in het bovenste en onderste dode centrum, zodat het dode centrum makkelijker te overwinnen is op bijvoorbeeld heuvels, en dit maakt een soepelere pedaalslag onder belasting mogelijk. Met het OCP Direct Mount System kunnen de ovale kettingringen van de ROTOR Direct Mount cranks in maximaal 20 verschillende OCP-posities worden versteld en zo optimaal worden aangepast aan de individuele trappositie. De ovaalheid van de kettingringen is 12,5%. In uitzonderlijke gevallen kan het moeilijk zijn om een optimale uitlijning van de voorderailleurgeleider te vinden bij gebruik van Q-ringen. De nieuwe ROTOR Q RING wigadapter wordt tussen de soldeerklem en de voorderailleur gemonteerd en zorgt voor een betere uitlijning.

Let op:
Aandacht voor Inpower en 2Inpower DM MTB met 68 mm kastbreedte met pressfit (bijv. Gespecialiseerd) gebruiken alleen ROTOR UBB PF 46/30 ROBBPF4630PF30SB (staal) of ROBBPF4630PF30CR (keramiek).

Details

  • waterdicht door nieuwe batterijdeksel
  • Bluetooth Smart en ANT+ transmissiestandaarden - en dus compatibel met bijna alle gangbare fietscomputers
  • compatibel met de gratis ROTOR-analysesoftware (Windows, OS X, iOS en Android)
  • compatibel met ROTOR OCP Direct Mount kettingbladen ALDHU

In het kort

Powermeter
Powermeter
ja
Q-factor
Q-factor
168 mm
Kruisgat
Kruisgat
zonder borgring
Kettinglijn
Kettinglijn
52 mm
Aantal kettingbladen
Aantal kettingbladen
1 kettingblad

Uitrusting

Doel
Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail
Kettingbladen
Aantal kettingbladen:
1 kettingblad
Overbrenging:
34 tanden
Crank
Te gebruiken met:
10-speed, 9-speed, 11-speed
Model:
Direct Mount, Powermeter crank arm set
As opname:
30 mm
Kruisgat:
zonder borgring
boutcirkel:
zonder boutcirkel
Kettinglijn:
52 mm
Tandwiel
Q-factor:
168 mm
Functies
Powermeter:
ja
Materiaal
Crankarmen:
Aluminium 7075
Levering
Levering:
1x Power Pack Inpower MTB Bundel met DM kettingblad
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1372212

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product