Online fietsenwinkel

Britax Römer

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • groene
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Britax Römer Kalibratiebuizen voor houder Relax
Britax Römer Kalibratiebuizen voor houder Relax
FLASH DEAL
Britax Römer
Kalibratiebuizen voor houder Relax
€ 14,99 € 11,99
- 20 %
gratis verzending
Britax Römer Jockey Relax/Comfort Voetriemen paar
Britax Römer Jockey Relax/Comfort Voetriemen paar
Britax Römer
Jockey Relax/Comfort Voetriemen paar
€ 12,99
gratis verzending
Britax Römer kinderzitjehouder voor Römer Jockey (nieuwe versie)
Britax Römer kinderzitjehouder voor Römer Jockey (nieuwe versie)
Britax Römer
kinderzitjehouder voor Römer Jockey (nieuwe versie)
€ 30,00
gratis verzending
  • Varianten: voor citybikes
Britax Römer Fixeerknop voor Zitbekleding
Britax Römer Fixeerknop voor Zitbekleding
FLASH DEAL
Britax Römer
Fixeerknop voor Zitbekleding
€ 12,99 € 10,99
- 15 %
gratis verzending
Britax Römer zitbeugel Relax/Comfort
Britax Römer zitbeugel Relax/Comfort
FLASH DEAL
Britax Römer
zitbeugel Relax/Comfort
€ 26,99 € 21,99
- 19 %
gratis verzending
  • Varianten: 168°

Britax Römer fietszitjes - kinderveiligheid sinds 1966

We houden van fietsen! We genieten van frisse lucht en beweging, maar ook van de vrijheid om overal te fietsen. Maar wat doen we met nakomelingen als ze nog te klein zijn om zelf op twee wielen te rijden? Kinderen hoeven onze favoriete hobby niet te beperken! Met het juiste fietszitje kun je je kleintjes veilig en comfortabel van A naar B vervoeren. Britax Römer is een expert op het gebied van kinderzitjes. Römer Britax Online Shop

De geschiedenis van Britax Römer

Of het nu gaat om een fietstocht of een uitstapje naar de bakkerij - dankzij Britax Römer kunnen kinderen er altijd bij zijn! Het veilig vervoer van ouders en hun kinderen is de hoogste prioriteit van het bedrijf. In 1966 vervaardigde Britax Römer zijn eerste kinderzitjes. Sindsdien hebben zij zich volledig toegelegd op het thema van de veiligheid van kinderen. Al meer dan 50 jaar spaart Britax Römer kosten noch moeite om zijn producten verder te ontwikkelen en het voor kinderen nog veiliger en gemakkelijker te maken om te rijden. Tegenwoordig produceert het bedrijf zowel autostoeltjes en kinderwagens als fietszitjes voor kinderen.

Jockey Relax & Jockey Comfort

Britax Römer biedt momenteel twee kinderzitjes om uit te kiezen: Jockey Relax en Jockey Comfort. Beide modellen zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 5 jaar en dragen een gewicht van 9 tot 22 kg. Beide worden direct achter de bestuurder gemonteerd met behulp van een speciale beugel. Er zijn inzetstukken voor een breed scala aan buisdiameters waaruit je kunt kiezen - de zittingen zijn daarom geschikt voor alle standaard wielen. Als het zitje eenmaal gemonteerd is, kunt u het kind met één hand comfortabel aan het zitje vastbinden terwijl je de fiets met de andere hand vasthoudt. Uiteraard zijn de strenge veiligheidseisen voor beide modellen gelijk. Een extra grote spaakbeschermer voorkomt dat kinderen met hun voeten in de spaken komen en de voetriemen zorgen ervoor dat de voeten blijven waar ze moeten blijven. Het comfortabele gordelsysteem kan met één hand worden versteld. De Jockey Relax garandeert een ontspannen rit voor het hele gezin. Het heeft een verstelbare rugleuning die in zittende of rustpositie kan worden ingesteld. Stevige beugels van verenstaal die de schokdempers vakkundig dempen. Meervoudig verstelbare voetsteunen zorgen ervoor dat het fietszitje meegroeit met het kind. De Comfort-uitvoering heeft dezelfde kenmerken als het Relax-model, maar er zijn enkele extra instelmogelijkheden. Naast de voetsteunen kan ook de hoogte van de hoofdsteun en de zitpositie worden aangepast. Het gordelsysteem is iets groter en zachter dan de Relax versie.

Made in Europa

Britax Römer is sterk betrokken bij de productie in Europa, omdat het bedrijf sterk geworteld is in Duitsland en Engeland. In 2016 werd het nieuwe hoofdkantoor in Leipheim geopend. Dankzij deze nieuwe locatie kan 90% van de kinderzitjes in Duitsland of Groot-Brittannië worden geproduceerd. Alle stoffen en bekledingen voor de stoelen worden ook uitsluitend in Europa geproduceerd.

Zorg is de topprioriteit - milieubewustzijn bij Britax Römer

Een zorgvuldige productie van alle producten is de filosofie van Britax Römer. De hoogste kwaliteit en tevreden klanten staan altijd op de eerste plaats. Maar het bedrijf zet zich ook in voor de ecologische aspecten: De productie van vervuilende stoffen ligt ver onder de richtwaarden van de wettelijke voorschriften. Het streven naar gegarandeerde zuiverheid is al verschillende keren erkend door consumentenorganisaties zoals Stiftung Warentest.

Safety first

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor Britax Römer. Alle producten worden in onze eigen testcentra op de proef gesteld. Alleen de hoogste veiligheidsnormen zijn goed genoeg; het gaat immers om het vervoer van kinderen. Dus niets kan het plezier in de weg staan!