Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

RockShox Reba

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
RockShox Reba RL Verende Vork 26" 15x100mm 120mm TPR 40mm Solo Air, zwart
RockShox Reba RL Verende Vork 26" 15x100mm 120mm TPR 40mm Solo Air, zwart
RockShox
Reba RL Verende Vork 26" 15x100mm 120mm TPR 40mm Solo Air, zwart
Adviesprijs € 602,99 € 214,99
gratis verzending
- 64 %
UITVERKOOP
RockShox Reba 29/27.5+ Basis Afdichtingskit
RockShox Reba 29/27.5+ Basis Afdichtingskit
RockShox
Reba 29/27.5+ Basis Afdichtingskit
Adviesprijs € 20,99 € 13,99
- 33 %
UITVERKOOP
RockShox Reba A3 O-Ring Service Kit
RockShox Reba A3 O-Ring Service Kit
RockShox
Reba A3 O-Ring Service Kit
Adviesprijs € 20,99 € 5,99
- 71 %
UITVERKOOP

RockShox Reba series online

De RockShox Reba is een van de meest veelzijdige fietsvorken. De verende voorvork is ideaal om bergen te bedwingen, om snelle en vervaarlijke afdalingen veilig door te komen en een avontuurlijke ATB-wedstrijd te volbrengen. De RockShox Reba is zeer betrouwbaar, duurzaam en consistent in zijn prestaties. Het is het werkpaard van uw fiets tijdens een crosscountry of cyclecross over onverhard terrein. Met dit sterke, stabiele en veelzijdige fietsonderdeel kun je elk terrein aan. rockshox schokdempers

De lichtgewicht RockShox Reba biedt veiligheid en stabiliteit

De RockShox Reba is er in meerdere modellen en kan dus geheel naar wens worden afgestemd. De innovatieve voorvork biedt altijd een mix van maximale prestaties, lichtgewicht ontwerp en ongeëvenaarde vering en stabiliteit onder alle omstandigheden. De voorvork heeft door de binnenpoten een robuuste uitstraling maar toch een laag gewicht. In de vernieuwende binnenpoten kunnen bredere banden voor crosscountry worden aangebracht. Er zijn zowel stijve fietsvorken als suspensie fietsvorken bij Bikester verkrijgbaar. De RockShox Reba is het ultieme fietsonderdeel voor alle terrein en alle soorten fietsers.

Vermaard schokdempingsysteem

De aluminium vorkkroon en aluminium en magnesium buizen dragen bij aan een lichte én stijve voorvork. De RockShox Reba is vermaard om het zogenaamde motion control dempingsysteem. De vering van de vork kan nauwkeurig op de juiste, noodzakelijke waarde worden ingesteld, zodat u de juiste schokdemping en vering heeft over ruiger terrein. Aan de hand van een vooraf ingestelde drempelwaarde kan de veerkracht worden bepaald. De mate van schokdemping kan worden aangepast aan elk terrein en aan je eigen voorkeur. De RockShox Reba heeft een instelbare veerweg van 100 of 120 millimeter en is gemakkelijk met een ventiel op de juiste spanning te brengen. Bikester heeft behalve een speciale collectie RockShox Reba fietsvorken ook een fraai assortiment MTB fietsframes in huis:

  • MBT Frame
  • BMX Frames
  • Frame Accessoires

Met goed onderhoud verbeter je de prestaties

De RockShox Reba kan tegen een flink stootje maar vraagt vanwege het gebruik in zware en ruige omstandigheden effectief onderhoud. Je wilt natuurlijk dat de verende voorvork vele kilometers meegaat. Met regelmatig onderhoud tussen je fietsinspanningen verhoog je de prestaties en de levensduur van de RockShox Reba. Zorg er daarom ook voor dat je over het juiste fietsgereedschap beschikt om op elk moment noodzakelijke aanpassingen en verzorging van je fiets te kunnen doen. De RockShox Reba is een geweldige verende voorvork, die geheel aan je rijstijl en rijomgeving is aan te passen. Lichtgewicht, stabiliteit, veiligheid en betaalbaarheid gaan hand in hand. Wacht daarom niet langer en bewonder in de webshop van Bikester de rijke collectie RockShox Reba fietsvorken.