Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

RockShox

217 Producten
RockShox - Ready to race
RockShox

RockShox - Ready to race

Rock Shox voorvorken en schokdempers zijn voor veel fietsers de eerste keuze voor mountain-, enduro-, of downhill fietsen. Dit merk werd in 1989 opgericht door motorcross-enthousiastelingen Paul Turner en Steve Simons: Twee mannen die de wereld van de suspensie grondig revolutioneerden. Met hun kennis van de motorcross-wereld, ontwikkelden beiden de eerste voorvorken om zeer uitdagende, groffe terreinen te beheersen. In 2002 werd Rock Shox in de SRAM familie opgenomen.

Sorteren
 
Pagina 1 van
4

RockShox fietsonderdelen online shop

Off-road kom je de grootste uitdagingen tegen. Boomstronken, steile hellingen, rotsblokken en steentjes. Een goede vering is hierbij belangrijk om soepel op het pad te blijven. RockShox biedt in deze een helpende hand als het gaat om de juiste fietsvorken en schokdempers. Je kunt deze RockShox fietsonderdelen kopen op onze online webshop. Rockshox online shop

Revolutionaire veringen

RockShox fietsonderdelen komen van het Amerikaanse bedrijf SRAM. Dit bedrijf staat voor revolutionaire innovatie op het gebied van Suspensie Fietsvorken en Schokdempers. SRAM begon met het creeren van een geweldig schakelsysteem en veranderde de wielerwereld voorgoed met de introductie van Grip Shift. Met deze innovatie investeerde SRAM in een productiefaciliteit bij het bedrijf Sachs Bicycle Company in Duitsland. Daarnaast vonden ze het beste vering bedrijf genaamd RockShox om de meest innoverende veringen te maken voor de mondiale wielersport. Later kwamen daar ook de samenwerking met Avid en Truvativ bij om de lijn van fietsonderdelen uit te breiden met onder andere Fietsremmen en krukken & Trapas.
RockShox werkt voortdurend aan het verfijnen en verbeteren van deze fietsonderdelen. De doorsnee mountainbiker zal de solide prestaties en de betrouwbaarheid waarderen, de echte wedstrijd biker leeft voor zijn 29er. De kracht RockShox is flexibel denken. RockShox zal deze totale gamma van fietsonderdelen blijven verfijnen en herdefiniëren om voor de fietser de meest perfecte rit te creëren.

Motion Control

RockShox is ervan overtuigd dat grenzen mogen worden overschreden. De gepatenteerde ontwerpen van RockShox geven de fietser de gelegenheid om tot de beste prestaties te komen. Elk fietsonderdeel is op grond daarvan en op het gebied van controle en aanpasbaarheid geproduceerd. De Motion Control Demping is één van de bewezen technologieën voor de toekomst. Daarnaast is de Vivid Air technologie ontzettend licht en geschikt voor downhill vering. Door het nieuwe lucht-veersysteem kunnen hiermee op de mountainbike de zwaarste singletracks worden gefietst. Door de combinatie van consistente en verstelbare schokdempers en de ongeëvenaarde gewichtsbesparing is deze Motion Control een ware revolutie. Met de afstandsbediening kan de lock-out van de voorvork en de achterschokbreker worden aangepast aan uw bezigheid op de fiets.
Bij het klimmen en dalen zijn de compressie-instellingen van de veringen aan te passen en te verhogen. Ideaal om te klimmen en te downhillen zonder snelheid te verliezen. Deze fietsvorken maken dat u een singletrack kan blijven volgen. RockShox gelooft in een holistische benadering van de Mountainbike. Achtervering is net zo belangrijk als voorvering. Daarom biedt RockShox zowel verstelbaarheid en bruikbaarheid voor suspensie fietsvorken als voor achterschokdempers. Bij World cup wedstrijden en weekeind trail excursies is het al bewezen. Hiermee wint RockShox op afstand van de rest betreft achterwielophanging.
RockShox heeft ook speciaal de downhill fietsvork gecreëerd. Deze fietsvork is de Mission Control DH. De suspensie fietsvork voldoet aan de specifieke behoeften van de zwaartekracht rijder. De fietsvork is ideaal voor de Freeride & Downhill FS mountainbike. De fietsvork heeft meer compressie en rebound, dus meer controle. Zo heeft de berijder van de Full Suspension Mountainbike altijd controle over zijn RockShox fietsvork door de high en lowspeed compressie en een Dual Flow rebound te regelen en aan te passen. Immers elke seconde telt bij het downhillen.
Dankzij de Motion Control demper van RockShox kun je de zwaartekracht hier te lijf op gaan op je Hardtail. Naast de RockShox Motion demper Control is er ook de RockShox BlackBox Motion Control. Deze Motion Control voegt Dual Flow compressie en uitgaande demping toe. De gescheiden circuits voor low- en highspeed compressie en de rebound resulteren in een stotterende demping met het behoud van big-hit prestaties. De RockShox BlackBox Motion Control is compatibel met de PushLoc en PopLoc afstandsbedieningen.
    Bikester heeft verschillende RockShox suspensie fietsvorken.
  • Voorvork MTB tot 100mm
  • Voorvork MTB tot 150mm
  • Voorvork MTB over 150mm
RockShox Online Shop

Fietsonderdelen voor elk soort biker

Elke fietser heeft weer zijn eigen rijstijl en berijdt weer een andere singletrack. Dat maakt iedere biker uniek. RockShox komt iedere mountainbiker tegemoet met de RockShox producten. De RockShox fietsvorken zijn gemaakt van titanium met een carbon vezel compressie knop, waardoor ze extra uitstraling krijgen. RockShox biedt de meest instelbare vering met demping en veer technologieën die het woord 'pluche' herdefiniëren. RockShox krijgt veel input van top-level racers om alledaagse rijders van de technologie te voorzien om te gebruiken. Hierdoor produceren ze gebruiksvriendelijke bedieningspanelen. RockShox weet dat veel vering beter rijden betekent. De verschillende configuraties van de RockShox Mission Control DNA zorgen ervoor dat bikers meer uit hun rit en hun ophanging kunnen halen. Voor de verschillende rijstijlen zijn er vier modellen van de RockShox Motion Control DNA met Dual Flow rebound, namelijk de XX, RCT3, RTL en de RL.
De RockShox XX is inclusief de Dual Flow rebound en instelbare low-speed compressie met toegevoegde xloc hydraulische afstandsbediening en vergrendeling. Hierdoor kan de biker op de hardtail mtb nog beter wortels en stenen trotseren, afdalingen, haarspeldbochten, singletracks en steile beklimmingen aan. De RockShox XX is ontworpen voor bikers die op zoek zijn naar meer efficiency. De RockShox XX beschikt over een xloc hydrolische lockout afstandsbediening voor de meest lichte en ergonomische go-fast oplossing. De RockShox RCT3 heeft drie verschillende keuze mogelijkheden. De Open voor hevige schokken, de Threshold voor matige schokken en de Slot voor de ultieme trap efficiëntie. Daarnaast heeft de RockShox RCT3 een onafhankelijke instelling voor lage snelheid compressie.
De RockShox RLT is ontworpen voor de 29er Fully en ander mountainbikes voor de stabielere rit. Met de Motion Control kunnen de instellingen wederom worden aangepast van compressie tot verfijnde Dual Flow rebound. De RockShox RL de meest eenvoudige Motion Control voor op de mountainbike. De Dual Flow aan de compressie-to-lock kan door de biker worden ingesteld. Bikester.nl stelt voor om ook op het pluche te gaan rijden met de RockShox fietsonderdelen. Bestel de RockShox suspensie fietsvorken en schokdempers en je kunt elke knoestige trail de baas.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes