Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Revelate Designs

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Revelate Design: verandering voor de mountainbike

Misschien heb je nog niet vaker van het bedrijf Revelate Designs gehoord, maar wanneer je deze producten gaat gebruiken kun je je zomaar afvragen waarom. Want dit kleine merk maakt hoge kwaliteits fietstassen voor de mountainbike, gemaakt op basis van eigen belevenissen en ervaringen op de fiets. Dat maakt een merk als Revelate Designs een absolute aanrader en jij kunt bij Bikester terecht voor het aanschaffen van deze producten.

Zadeltassen van Revelate Design

De nieuwe standaard voor handlebar bags

Revelate Designs komt uit Alaska en werd in 2007 opgericht. Dit merk richt zich volledig op het ontwerpen en ontwikkelen van fietstassen voor de mountainbike. Het begon allemaal met een mountainbike tour door de Himalaya in India, door Eric Parsons en Dan Bailey. Deze twee mannen sleepten hun trailers overal mee naartoe maar bemerkten tal van moeilijkheden onderweg. Ze besloten na hun trip om zelf aan te slag te gaan met een alternatief voor deze grote en moeilijk te verplaatsen trailer. In 2009 kwam het eerste product op de markt: de Handlebar Bag. Dit was de eerste stuurtas in zijn soort met een afneembaar voorvak en een drybag. De Handlebar Bag is sindsdien de standaard voor handlebar bags.

Inmiddels is Revelate Designs uitgegroeid tot een merk met een nog groter bereik. De tassen moeten volgens het merk perfect zijn voor zowel korte als lange ritten en voor iedere rijder. Wanneer je op zoek bent naar een goede zadeltas ontdek je dat je bij een merk als Revelate Designs tal van mogelijkheden hebt. Dit merk blijft bezig zichzelf te ontwikkelen en doet er dan ook alles aan om goede zadeltassen te blijven ontwerpen van topkwaliteit.

Revelate Design frametas

Het aanbod bij Bikester

Het aanbod van Revelate Design producten bij Bikester is groot, en dat kun je zelf gaan ontdekken. Hier vind je inmiddels heel veel verschillende zadeltassen in diverse soorten en maten. Het is aan jou om te bepalen wat je prettig vindt, maar het is natuurlijk vooral van belang dat de tas goed op je mountainbike zit. Daar hoef je bij Revelate Designs niet aan te twijfelen. Wat kun je in ons aanbod vinden?

  • Zadeltassen
  • Stuurtassen
  • Frametassen
  • Pakzakken

Ontdek de producten van Revelate Designs

De tassen van Revelate Designs zijn gemaakt van goede en stevige materialen die ervoor zorgen dat je lang met de tassen kunt doen. Daarnaast is er altijd sprake van een stevige constructie waarmee je de tas goed vast kunt maken aan je stuur, zadel of bovenbuis van de mountainbike. Ontdek het ruime aanbod van Revelate Design tassen bij Bikester en bestel gemakkelijk en snel je favoriete producten online voor al jouw ritten op de mountainbike!