Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Renthal Traction Medium Lock-On Handvatten, grijs

ID: 1621043

€ 30,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Renthal Traction Medium Lock-On Handvatten, grijs (grey)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Renthal Lock-On handvatten zijn voorzien van CNC aluminium borgkragen die permanent zijn geïntegreerd in de centrale kern, waardoor de ultieme veiligheid onder alle weersomstandigheden op het stuur ontstaat. De geïntegreerde constructie elimineert elke beweging tussen het gripgedeelte en de kragen, die anders na verloop van tijd zou kunnen ontstaan.
De handgreep is het belangrijkste contactpunt om je fiets onder controle te houden. Het is enorm belangrijk om een grip te hebben die geschikt is voor jouw individuele eisen. De medium rubbersamenstelling die we in deze grip gebruiken, zorgt voor een hoge mate van controle in combinatie met een verhoogde duurzaamheid.
Dit tractiegrippatroon is ontworpen voor ultieme controle onder alle omstandigheden. De extra mechanische grip van het tractiepatroon betekent dat je de controle behoudt, ongeacht wat voor weer het wordt.

Renthal Lock-On Traction Medium : Ontworpen om sneller te rijden, verder te springen en langer mee te gaan

Voorzien van Forward Facing Ramped Finger Ridges:
Wanneer je het stuur naar achteren trekt, is het grootste deel van de grip en het koppel geconcentreerd via de vingers. Naar voren gerichte, geribbelde ribbels in het vingergebied zorgen voor meer grip bij het naar achteren trekken, maar liggen plat onder normale rijomstandigheden voor meer comfort.

Naar achteren gerichte schuine handpalmgroeven:
Bij het remmen of steil afdalen wordt het meeste koppel en de meeste grip via de handpalm geleverd. Groeven die onder een achterwaartse hoek zijn uitgesneden, zorgen voor betere grip in deze situatie. Omdat de schuine groef in de handpalm is uitgesneden, biedt deze een comfortabel, groot oppervlak voor de handpalm in normale rijomstandigheden.

Consistent patroon:
De groeven en ribbels zijn consistent over de hele breedte van de handgreep, zodat je met je hand in elke positie kunt rijden. In het midden of met de hand over het uiteinde van de handgreep, de extra tractie is net zo effectief.

Kenmerken open greep:
Bij het rijden in extreme omstandigheden zijn valpartijen onvermijdelijk, waardoor de grip vol modder kan komen te zitten. Renthal heeft de grips zo ontworpen dat ze een open uiteinde hebben, zodat de modder van het uiteinde van de grip kan worden afgevoerd.

Offset gripmateriaal:
Voor comfort is het gripmateriaal onder de handpalm vergroot voor een betere demping. Onder de vingers is dunner gripmateriaal gebruikt om de totale buitendiameter hetzelfde te houden.

Medium samenstelling:
Renthal is het enige merk dat zo'n breed scala aan gripcompounds biedt. De medium compound die we in deze grip gebruiken zorgt voor een hoge mate van controle, gekoppeld aan een verhoogde duurzaamheid.

In het kort

Model
Model
schroefhandvatten

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Vorm:
Sport handvat
Model:
schroefhandvatten
Afmetingen
Lengte (mm):
130
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1621043
EAN
5026190154311

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product