Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Renthal Traction Kvlr Lock-On Handvatten, beige

ID: 1621040

Adviesprijs € 44,99
€ 35,99
- 20 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Renthal Traction Kvlr Lock-On Handvatten, beige (beige)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Renthal Lock-On handvatten zijn voorzien van CNC aluminium vergrendelingskragen die stevig aan de centrale kern zijn bevestigd voor de ultieme stuurveiligheid in alle weersomstandigheden. Het geïntegreerde ontwerp elimineert elke beweging tussen het handvatgedeelte en de manchetten die anders na verloop van tijd zou kunnen ontstaan.
De handgreep van het stuur is het belangrijkste contactpunt om uw fiets onder controle te houden. Een handvat dat is afgestemd op uw individuele behoeften is van groot belang. De medium compound die we voor deze grip gebruiken, biedt een hoge mate van controle, gekoppeld aan een verhoogde duurzaamheid.
Dit tractie-grip patroon is ontworpen om ultieme controle te bieden in alle omstandigheden. De extra mechanische grip van het Traction-grip patroon betekent dat u de controle behoudt, ongeacht wat het weer u voor de voeten werpt.

Voorzien van naar voren gerichte, afgeschuinde vingerribben:
Wanneer het stuur naar achteren wordt getrokken, wordt het grootste deel van de greep en het koppel geconcentreerd door de vingers. Naar voren gerichte, afgeschuinde ribben in de vingerzone zorgen voor meer grip bij het intrekken, maar liggen plat onder normale rijomstandigheden voor meer comfort.

Naar achteren gerichte, schuine palmgroeven:
Tijdens het remmen of steile afdalingen is het grootste deel van het koppel en de grip geconcentreerd op de handpalm. Groeven die onder een achterwaartse hoek zijn uitgesneden, bieden in deze situatie een betere grip. Omdat de schuine groef in de greep is uitgesneden, zorgt hij voor een comfortabele, grote handpalmzone onder normale rijomstandigheden.

Consistent patroon:
De groeven en ribbels zijn gelijkmatig verdeeld over de hele breedte van het handvat, zodat u met uw hand in elke positie kunt rijden. Of het nu in het midden is of met de hiel van de hand over het uiteinde van de greep, de extra tractie is net zo effectief.

Kenmerken van de open handgreep:
Bij het rijden in extreme omstandigheden zijn valpartijen onvermijdelijk en kan het handvat vol modder komen te zitten. Renthal heeft de handvatten zo ontworpen dat ze een open uiteinde hebben, zodat modder van het uiteinde van het handvat kan worden weggespoeld.

Offset handvat materiaal:
Voor meer comfort is het greepmateriaal onder de handpalm verhoogd voor een betere demping. Onder de vingerzone wordt dunner greepmateriaal gebruikt om de totale buitendiameter gelijk te houden.

Aramide mengsel:
Renthal Aramid handvatten hebben de meest geavanceerde samenstelling tot nu toe. Miljoenen willekeurig gerangschikte Kevlar aramideharsdeeltjes worden in het basismateriaal gesuspendeerd. Hoe meer het handvat wordt gebruikt, hoe meer van dit aramidehars verschijnt, dat bestand is tegen slijtage en tegelijk een kleverig gevoel geeft. Dit is onze ultieme grip verbinding.

In het kort

Model
Model
schroefhandvatten

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Belangrijkste informatie
Vorm:
Sport handvat
Model:
schroefhandvatten
Afmetingen
Lengte (mm):
130
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1621040
EAN
5026190154298

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product