Fietsen Online Shop - Bikester
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Regatta

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Regatta: goede kleding voor outdoor

Wanneer je regelmatig tijd gaat zwemmen of tijd buiten doorbrengt zul je ongetwijfeld goede (zwem)kleding willen aanschaffen. Daarvoor kun je onder andere bij Regatta terecht. Dit Britse bedrijf houdt zich bezig met outdoorkleding, waaronder ook zwemkleding. Het merk groeit gestaag en de kans is dan ook groot dat je er eerder van hebt gehoord. Hoewel Regatta vandaag de dag nog vooral bekend is vanwege de jacks en wandelschoenen, kun je bij Bikester nu ook terecht voor de zwemkleding.

Regatta zwembroek voor heren

Bijna 40 jaar ervaring in outdoorkleding

Regatta Great Outdoors is een bedrijf dat in 1981 werd opgericht: vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een grote naam in Europa. Met al bijna 40 jaar ervaring heeft Regatta een vaste plek aan de top. Ook op het gebied van zwemkleding krijgt Regatta steeds meer bekendheid. Bij Regatta draait het niet alleen om de hoge mate van functionaliteit, maar ook duurzaamheid speelt een grote rol. Het merk gebruikt dan ook duurzame materialen voor het produceren van de kleding. Op het gebied van zwemkleding is dit niet anders. Het assortiment van Regatta is niet alleen voor volwassenen, maar richt zich ook op kinderen. Het aanschaffen van kwalitatief hoogwaardige zwemkleding voor kinderen is dus goed mogelijk.

Het assortiment van Regatta bij Bikester

Van Regatta is bekend dat de kleding gemaakt is van goede en duurzame materialen, maar ook dat de kleding is voorzien van eigentijdse designs. Je bent verzekerd van goede kwaliteit zwemkleding waar je lang mee kunt doen. Ook voor andere kleding van Regatta kun je bij ons terecht: je vindt hier kleding voor hardlopers, maar ook warme shawls die een uitkomst zijn in de winter. De belangrijkste onderdelen in het assortiment van Regatta bij Bikester zijn:

De beste kleding voor outdoor vind je bij Regatta

Je kunt de zwemkleding van Regatta aanschaffen wanneer je op zoek bent naar zwemkleding die er niet alleen leuk uitziet, maar waarbij je ook verzekerd bent van goede kwaliteit. Veel zwemkleding slijt snel en blijft maar kort mooi. Dat is niet het geval bij de kleding en zwemkleding van Regatta. Het merk is niet voor niets een van de beste merken op het gebied van outdoorkleding.

Bikester heeft inmiddels een mooi aanbod van Regatta kleding waar je jouw keuze in kunt maken. Of je nu op zoek bent naar zwemkleding voor kinderen of volwassenen, goede kleding voor hardlopen of overige kledingstukken: je kunt hiervoor bij ons terecht. Ontdek zelf het Regatta aanbod en bestel online!