Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

End of Season Sale - Meer dan 1.000 Fietsen | Tot 40% korting
Red Cycling Products

Red Cycling Products PRO X16 Fietscomputer draadloos (2019)

ID: 531634
€ 29,99
€ 19,99
- 33%
Incl. BTW, excl. verzendkosten
1 dag en 8 uur geleden voor het laatst besteld.
Verplaats naar verlanglijst
  • 100 dagen kosteloos retourneren
  • Gratis levering vanaf €696
  • 40.000 producten 500 merken
Productbeschrijving

De X16 is een compacte, moderne, draadloze fietscomputer met 16 functies. De bediening vindt plaats via een grote knop aan de voorkant van het display, alsmede via een set-knop aan de achterkant van het apparaat. De computer beschikt over een grote weergave van de huidige snelheid en een kleinere weergave van de andere functies. Het is mogelijk om de gegevens automatisch door te lopen. Bij een laag batterijniveau verschijnt er een symbool op het display. Dankzij de eenvoudige bevestiging van het display met behulp van rubberen ringen in verschillende groottes, is deze fietscomputer universeel geschikt voor verschillende sturen en kan deze zeer snel worden gemonteerd. Voor een betrouwbare gegevensoverdracht mag de afstand tussen magneet en sensor niet groter zijn dan 5 mm.

Aanvullende gegevens

  • compact display
  • 46 x 31 x 17 mm
  • behuizing van kunststof
  • Weight: 18 g
  • 2-line display with Auto Scan function
Productdetails
Type
draadloos  
Belangrijkste functies
Met toerenteller  
Levering
2 knoopcellen CR 2032  
Verbinding
draadloos  
Energievoorziening
Stroombron: batterij  
Functies
Kilometer functie: dagkilometerteller, kilometerteller totaalstand, Kilometer fiets 1, Kilometer fiets 2
Snelheidsfunctie: actuele snelheid km/u, gemiddelde snelheid km/u, Vergelijk actuele snelheid met gemiddelde snelheid, maximale snelheid km/u
Tijd functie: tijd, Weergave in 12/24h. modus, rijtijd auto start/stop
Overige funcites: calorieverbuik per etappe, actuele temperatuur
Functie
Batterijcapaciteit indicator, Start/Stop functie, Verlichtingsfunctie, 2 fietsinstellingen programmeerbaar
Geslacht
Unisex
Modeljaar
2019
Productnummer
531634
Beoordeling
3.9
10 beoordelingen
5 sterren
5
4 sterren
1
3 sterren
3
2 sterren
0
1 ster
1
22.08.2019
TiFlyX
Goed maar te klein
Automatisch vertaald vanuit het Nederlands Naar het origineel

Geen slechtproduct maar iets te klein schermpje en slecht afleesbaar in het donker

01.08.2019
Manu
1A
1A
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Geweldige computer, werkt vele maanden perfect!

Great computer, works perfect since many months!

30.06.2019
docspang
Nieuw apparaat met lege batterij ....
Neugerät mit leerer Batterie....
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Apparaat komt aan in de SLEEP-modus; maar dit kan niet worden gereset na het "ontwaken", zodat een hoog batterijverbruik is voorgeprogrammeerd. De verlichtingsfunctie die wordt vermeld in de internetbeschrijving is ook niet in de handleiding en ook niet intuïtief te vinden: het apparaat is 's nachts zappenduster! Spreken van batterij: heb lang gesleuteld en verbaasd waarom sensor en apparaat geen verbinding willen maken en dachten dat het te wijten was aan onjuiste installatie: nee, het was alleen de batterij in de sensor die al bij levering leeg was! Over instructies gesproken: kleine en slechte druk zijn echt schandalig! Het apparaat kan echter intuïtief worden aangepast en zolang de sensor in de rijrichting RECHTS is bevestigd en naar voren is geplaatst en de magneet zodanig is gemonteerd dat deze zich in het sensorgedeelte bevindt dat is gemarkeerd met een pijl, dan kan deze ook een afstand van 1 cm of meer inhouden, zodat het apparaat werkt perfect. De advertenties lijken voldoende accuraat te zijn en zijn overdag gemakkelijk leesbaar. Laten we eens kijken of het apparaat en de sensor regen verdragen en wanneer de wiebelige monteerbare magneet is verloren - er zijn geen reserveonderdelen. Conclusie: Goedkoop, voldoende apparaat voor stuurprogramma's voor dag en redelijk weer.

Gerät kommt zwar im SLEEP-Modus an; dieser kann aber nach dem "Aufwecken" nicht wieder eingestellt werden, so daß ein hoher Batterieverbrauch vorprogrammiert ist. Die in der Internet-Beschreibung aufgeführte Beleuchtungsfunktion ist auch weder in der Anleitung noch intuitiv auffindbar: Das Gerät ist nachts zappenduster! Apropos Batterie: Habe lange gebastelt und gerätselt, warum sich Sensor und Gerät nicht verbinden wollen und dachte, es läge an falscher Montage: Nein, es war einfach die Batterie im Sensor schon bei Auslieferung leer! Apropos Anleitung: Winzigster und schlechter Druck sind wirklich unverschämt! Gerät läßt sich aber intuitiv einstellen, und solange man den Sensor in Fahrtrichtung RECHTS und nach VORNE gerichtet befestigt und den Magneten so montiert, daß er sich im mit Pfeil gekennzeichneten Sensorbereich befindet, dann darfs auch gerne 1 cm oder mehr Abstand sein, damit das Gerät einwandfrei funktioniert. Die Anzeigen scheinen hinreichend genau zu sein und sind tags gut ablesbar. Mal sehen, ob Gerät und Sensor Regen vertragen und wann der etwas wackelig montierbare Magnet verloren geht - Ersatzteile gibt es nicht. Fazit: Günstiges, ausreichendes Gerät für Tag- und Schönwetterfahrer.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-17u.
010-7980812
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes