Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Red Cycling Products PRO Race Light Carrier Rack 28"

ID: 404127

€ 39,99 *
€ 23,99
- 40 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Red Cycling Products PRO Race Light Carrier Rack 28"

De Race Light bagagedrager van Red Cycling Products is speciaal ontwikkeld voor de racefiets. Hij draagt alles wat je voor een fietstocht nodig hebt, tot maximaal 7 kg. Voor 28" banden.

In het kort

Gewicht
Gewicht
430 g
Montage
Montage
Framemontage
Passende wielmaat (inch)
Passende wielmaat (inch)
28
Veerklep
Veerklep
ja

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Montage
Montage:
Framemontage
Montage:
door middel van een snelspanner en een veerpoot voor frontale bevestiging aan de achterwielrem
Belangrijkste informatie
Type:
Vaste montage
Passende wielmaat (inch):
28
Materiaalsoort:
Aluminium
Bijlading:
7 kg
Uitrusting
Veerklep:
ja
Afmetingen
Gewicht:
430 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
404127
EAN
4052406166466

Meningen van klanten

4.8
13 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
12
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Red Cycling Products PRO Race Light Carrier Rack 28"
Tomas
Conclusie na een destructieve stresstoer
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Toen ik het bagagerek monteerde, was ik helemaal vergeten dat het alleen bedoeld was voor racefietsen en lichte bagage. En toen reed ik op mijn mountainbike tijdens een tocht van ~ 950 km naar Kroatië. Het ging een tijdje vrij goed over wegen en bossen en elk oppervlak daartussenin. Ik moet ook vermelden dat ik de goody niet altijd symmetrisch laadde op 14-16 kg. Het eerste probleem deed zich voor na ongeveer 750 km aan het einde van de Parenzana-route. Voor wie het niet kent - het is een ontmantelde spoorlijn waar je liever met een volle bak op doorrijdt. Ik denderde vrolijk voort met 30-40 km/u en stopte pas toen de koffers op onbemande mensen werden beschoten. Toen merkte ik dat de drager een beetje wiebelde, maar ik dacht niet dat het iets ergs was vanwege de toestand van de grond. Pas toen ik op het strand kwam, merkte ik dat een van de zijlassen was gescheurd. De reparatie met behulp van meerdere kabelbinders was erg handig en gemakkelijk. Op kilometer ~830 ging de naad aan de andere kant open op steenachtige grond en werd ook gewoon rechtgetrokken. Wat ik vooral fijn vind aan de drager is de flexibiliteit, waardoor je het frame mooi kunt ontlasten. Ik zou blij zijn als de fabrikant de naden zou verstevigen en een mogelijkheid zou bieden voor frame- en asmontage. Ik zou het zeker opnieuw kopen
26.05.2023
Red Cycling Products PRO Race Light Carrier Rack 28"
Erwin
veel te laag
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Verwerking in principe vlekkeloos! Maar: Het is mij volkomen onduidelijk hoe het bagagerek gebruikt moet worden bij een 28" velg met bijv. 35-622 banden. Het bagagerek heeft dan misschien een afstand van 5 mm tot de band. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt :( - -> Keer terug!
21.04.2023
Red Cycling Products PRO Race Light Carrier Rack 28"
Matt
Geweldig rek voor fietsen die geen punten hebben om te repareren
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb dit aangepast aan mijn vintage racer, en het is geweldig, licht en gemakkelijk te installeren. Ik kijk er naar uit om wat rond te toeren.
01.07.2022