Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Puky
Puky - Veilig kind zijn!
Ouders die overwegen een kinderfiets te kopen, komen al snel uit bij Puky. Want de uitstekende kwaliteit, zorgvuldige afwerking en uitmuntende wijze waarop ze aan alle veilgheidsvoorschriften voldoen, maken Puky fietsen voor vele ouders de eerste keuze. Al meer dan 60 jaar houdt Puky zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van kwaliteitsfietsen voor kinderen. En dat met succes! Aangezien veiligheid het belangrijkste punt van aandacht is bij Puky, worden al hun producten voor de verkoop getest volgens de laatste veiligheidsstandaarden. Natuurlijk wil Puky dat hun fietsen de kleintjes bevallen en daarom overtuigen deze kinderfietsen ook met hun trendy en kindvriendelijke designs.

Puky

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Puky online shop

Puky, de beginner onder de fietsen voor leergierige kinderen. Toegewijde ouders weten dat er nauwelijks een fietsfabrikant is die zo goed kan inspelen op de behoeften van kinderen als Puky, zonder de veiligheid en innovatieve technologie uit het oog te verliezen. Voor de kleinste is er bijvoorbeeld de tweewieler de Puky Z 2 in rood met 12,5 inch banden. Zo kunnen kinderen op een speelse manier leren hoe ze evenwicht en beweging kunnen coördineren. De lage trede en de gesloten kettingkast bieden de nodige bescherming en maken het gemakkelijker op het fietsje te stappen. Puky heeft ook het stuur gedeeltelijk opgevuld om kleine onzekerheden op te vangen. Puky Online Shop Ook voor de wat oudere kinderen heeft Puky de juiste fiets, tot een bandengrootte van 18 inch. Uiteraard hebben alle Puky fietsen de hoogste veiligheidsnormen. Maar Puky ontwerpt niet alleen fietsen; het merk produceert ook loopfietsen en driewielers. Deze laatste kan zelfs de buggy vervangen. Met een Puky driewieler kunnen kinderen niet alleen hun motorische vaardigheden verbeteren, maar als ze moe worden, kunnen ze ook worden geduwd door de schakelbare automatische vrijloopfunctie. Daarnaast zijn alle collecties in verschillend kleuren verkrijgbaar. In de basiskleuren geel, rood en blauw, bijvoorbeeld, straalt de driewieler Carry Touring Tipper CAT 1S. Een speciale highlight is de kantelbare ruimte achter het verstelbare zitje, waar speelgoed of kleinere aankopen in bewaard kunnen worden. De producten van Puky doen het altijd goed als kerst- of verjaardagscadeau. De Puky driewielers zijn geschikt voor kinderen tussen de twee en vier jaar. Met een gewicht van iets meer dan zes kilo, een lengte van 76 centimeter en een breedte van iets minder dan een halve meter kan hij ook ideaal worden opgeborgen in elke achterbak. De laatste jaren wordt ook de loopfiets steeds populairder: de beste manier om de allerkleinste balans en motoriek te oefenen voordat ze op het echte werk overgaan.

  1. Voertuigen voor jonge kinderen vanaf 1 jaar
Het Puky aanbod omvat bijvoorbeeld voertuigen voor peuters die net hebben leren lopen. Deze modellen worden bijvoorbeeld Puckylino, Rutscher of Wutsch genoemd. Deze voertuigen zijn over het algemeen geschikt voor kinderen vanaf een jaar. Hiermee kunnen kleine kinderen hun beenspieren versterken en zo veiliger worden in hun gang. De peuters doen bij het gebruik van het voertuig vanzelf wat ze moeten, namelijk sterke en gerichte bewegingen van de benen.
  1. Loopfietsen
Voor kinderen die al veilig kunnen lopen, is verdere training van de beenspieren niet langer het primaire doel. Het is veel belangrijker om het evenwichtsgevoel te trainen. Het Puky loopfietsje is dus een ideaal voertuig voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar. De kleintjes trainen hun evenwichtsgevoel op een speelse manier en worden tegelijkertijd geschikt gemaakt voor de fiets, want een goed getraind evenwichtsgevoel is een voorwaarde voor de veilige begeleiding van een fiets. Een loopfiets is daarom de perfecte voorbereiding op een conventionele fiets. Het Puky gamma omvat verschillende modellen loopfietsen, elk ontworpen voor een specifieke leeftijdsgroep. De loopfietsen verschillen in grootte, die moeten worden aangepast aan de lengte van het kind. De voertuigen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  1. Driewielers
Puky driewielers zijn bedoeld voor kinderen vanaf één jaar. Een grote selectie van verschillende voertuigtypes is hier ook beschikbaar. De driewieler is een verstandig alternatief voor kinderwagens en buggy's voor kinderen ouder dan een jaar. Met het model 'Ceety' hebben de ouders de mogelijkheid om hun kind met behulp van een duwbeugel vast te zetten en te duwen. De driewieler dient een soortgelijk doel als een buggy, behalve dat de motorische vaardigheden van het kind tegelijkertijd door een stuur worden getraind. Het model Puky 'Ceety' is geschikt voor kleine kinderen vanaf de leeftijd van ongeveer een jaar. Voor kinderen ouder dan twee jaar zijn er verschillende modellen beschikbaar die, in tegenstelling tot het Ceety-model, niet alleen een stuur maar ook pedalen hebben. Het kind wordt niet langer geduwd, maar traint de spieren van de benen op een speelse manier door de voortbeweging. De verschillende voertuigmodellen verschillen door de beschikbare kleuren en door een extra mand aan de achterzijde van het voertuig.
  1. Skelters
Go-carts maken ook deel uit van het Pukys assortiment. Een skelter is normaal gesproken geschikt voor kids ouder dan drie jaar. Veel kinderen genieten van het idee om een eigen auto te hebben en te rijden. Hier is een Go Cart een zinvol en realistisch alternatief. Door te rijden trainen de kinderen hun kracht en uithoudingsvermogen. Puky skelters overtuigen door hun goede rijeigenschappen, kindvriendelijke ergonomie en maximale veiligheid.
  1. Steppen
Een step is waarschijnlijk het meest klassieke voertuigmodel voor kinderen. Puky heeft tientallen jaren ervaring in de productie van steps. Door gebruik te maken van een step, trainen de kinderen hun evenwichtsgevoel, wat later ook heel belangrijk zal zijn bij het fietsen. Puky steps zijn daarom een nuttige voorbereiding op het fietsen op latere leeftijd. Afhankelijk van het model zijn de steps geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer twee jaar. Daarnaast zijn er voertuigmodellen die vanwege hun bouwtype ook voor hogere snelheden bedoeld zijn. Een scooter kan dus ook aantrekkelijk zijn voor kinderen ouder dan acht jaar.
  1. Puky kinderfiets
De speelfietsen van Puky maken ook deel uit van het Puky assortiment. De voertuigen zijn geschikt vanaf de leeftijd van drie jaar. Je moet echter wel van tevoren geoefend hebben met sturen, balanceren en trappen. Vooral voor jongere kinderen wordt het gebruik van een zijwiel aanbevolen, omdat dit voor extra veiligheid zorgt en het kind niet alleen op zijn gevoel voor evenwicht moet vertrouwen. De Puky kinderfiets is een ideale introductie tot veilig fietsen en vooral voor jongere kinderen een alternatief voor de gewone Puky-fiets. Puky wil graag een veilig en goed doordacht kindervoertuig ontwerpen om een model te kunnen aanbieden dat geschikt is voor kinderen.
  1. Puky fiets
Puky biedt ook de ideale fiets voor oudere kinderen. De Puky fiets is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het is belangrijk dat de Puky fiets veilig en geschikt is voor kinderen. Daarom zijn de voertuigen zo gefabriceerd dat een veilige deelname aan het wegverkeer gegarandeerd is. De Puky-fiets overtuigt hier door zijn kindvriendelijke ergonomie en zijn veilige rijgevoel.
  1. Accessoires
Puky biedt naast de voertuigen ook accessoires aan. Het assortiment omvat fietshelmen , rugzakken en T-shirts, alsmede accessoires en onderdelen voor de desbetreffende voertuigmodellen. De accessoire selectie omvat ook een grote keuze aan verschillende accessoires voor de Puky voertuigen. Je kunt het wiel bijvoorbeeld verlengen met een compatibele stuurtas of een stuurmand. In geval van een defect aan het voertuig zijn de juiste reserveonderdelen beschikbaar en kunnen deze direct worden besteld en vervangen.