Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Puky Pukylino Wiel Kinderen, blauw

ID: 1977931

€ 49,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Puky Pukylino Wiel Kinderen, blauw (retro-blue)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

PUKY's PUKYlino is de referentie om te beginnen met kindermobiliteit.
Uitgerust met twee stijve assen, biedt de PUKYlino een hoge stabiliteit en is ideaal voor het aanleren van de eerste bewegingen voor kinderen vanaf één jaar. In vele jaren van voortdurend ontwikkelingswerk zijn kindvriendelijke ergonomie en productveiligheid op het hoogste niveau gebracht. De PUKYlino® is ontworpen voor gebruik op gladde oppervlakken, ondersteunt de bewegingsdrang van het kind en vergroot de bewegingsradius van het kind. Het is ideaal geschikt als glijvoertuig om de eerste ervaring op te doen met op- en afstappen, afduwen en sturen. Vooral de coördinatie van gelijkmatige en tegengestelde beenbewegingen wordt getraind. Bovendien leert het kind een geplande verandering van richting door zelf te sturen.

Mijn eerste PUKY
"Was alles later maar zo gemakkelijk als de kennismaking met de mobiliteit van kinderen met een goed ontworpen zitvoertuig:
Alle PUKY-ritvoertuigen zijn zo ontworpen dat kleine kinderen die al kunnen zitten of lopen ze intuïtief kunnen gebruiken om zich te verplaatsen, waardoor ze hun motorische vaardigheden verder ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals krachtig van de grond af duwen, worden gecombineerd tot complexe processen - wat duidelijk erg leuk is. Vooral het plezier in bewegen - en dat is heel belangrijk. Alleen door beweging kunnen de basiszintuigen van je kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor succesvol leren.

Ergonomische zitting
De ergonomische zitting van de PUKYlino zorgt voor een centraal middelpunt en ondersteunt de loopbewegingen van het kind. Het gestructureerde oppervlak zorgt voor een stevige grip.

Veiligheidsgrepen
Veiligheid en kindvriendelijkheid zijn kernpunten van alle PUKY voertuigen. Daarom was PUKY de eerste fabrikant die speciale veiligheidsstuurgrepen met grote schotten maakte. Deze beschermen de handen tegen verwondingen wanneer er een ongeluk gebeurt of wanneer het kind op het stuur valt. Tegelijkertijd voorkomt het veiligheidsstuur ongewenst zijdelings wegglijden. Het gripoppervlak zorgt voor een goede grip en de kleine diameter is geschikt voor kinderhanden en maakt een volledige grip mogelijk.

Stuurhoekbegrenzer
De voertuigen uit de "My first PUKY"-serie hebben een stuurhoekbegrenzer, omdat ze een stabiele standaard moeten hebben. Dit versterkt, vooral bij beginners, het vertrouwen bij de eerste rijpogingen. Omdat hier door het ontwerp geen hogere snelheden bereikt kunnen worden, vormt een dergelijke beperking geen risico op letsel bij valpartijen.

Float - stille wielen
De kunststof wielen met de float rubberen coating maken het voertuig extreem stil voor gebruik binnenshuis en bieden de beste grip.

Details

  • Kindvriendelijke roterende bel
Alle modellen uit de serie Puky PUKYlino laten zien

In het kort

Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
1+
aanbevolen lichaamsgrootte
aanbevolen lichaamsgrootte
75 cm

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Type:
Schuiver
Aanbevolen leeftijd:
1+
aanbevolen lichaamsgrootte:
75 cm
Draagkracht:
20,00 kg
Zitting
Details:
Ergonomische zitting, Knie-uitsparing in de zitting
Frame
Schroefdraad:
stootvaste poedercoating
Remmen
Type:
zonder remmen
Stuur
Kenmerken:
stuur padding, veiligheidshandvatten, stuurbegrenzing
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1977931
EAN
4015731030215

Video

Meningen van klanten

4.3
26 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
3
4 Sterren
11
5 Sterren
12
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Puky Pukylino Wiel Kinderen, rood
Monika
Probeer het vooraf in de winkel!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mijn kleintje stapt altijd in met haar voetjes achter in de wielen. Daarom is het voor ons meer een slechte koop. Anders zeer goede kwaliteit.

De beoordeling is gebaseerd op het gelijknamige model van vorig jaar, met de vrijwel identieke uitrusting.

21.10.2021
Puky Pukylino Wiel Kinderen, rood
Steffifon
Geweldig product
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Lieve kleine Pukylino. Ons nichtje vond het geweldig. We kunnen het alleen maar aanbevelen.

De beoordeling is gebaseerd op het gelijknamige model van vorig jaar, met de vrijwel identieke uitrusting.

21.10.2021
Puky Pukylino Wiel Kinderen, rood
Igel
top
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super wiel
27.06.2019