Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Primus

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Complete kampeerervaring met Primus

Binnenkort kamperen? Je maakt het jezelf makkelijk met de producten van Primus. Dit outdoormerk houdt zich al tientallen jaren bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van producten die je gebruikt bij het kamperen. Je kunt onder andere kiezen voor kwalitatieve branders, maar ook voor lantaarns en pannen. Outdoorliefhebbers maken hun ervaring in de natuur nog prettiger met het gebruik van Primus producten en vinden alles wat ze nodig hebben voor een uitrusting voor de fietsvakantie.

Primus: al jaren aan de top

Primus is een scandinavisch merk dat in 1892 in Zweden werd opgericht. En ook vandaag nog is Primus een van de belangrijkste producenten van campingbranders, brandstofflessen, lantaarns en andere camping spullen. Het merk specialiseert zich al jaren in kampeerproducten; de spullen van dit merk werd gebruikt bij de eerste Pool expedities en daarnaast maakte ook Edmund Hillary gebruik van een Primus brander bij zijn expeditie naar de top van de Mount Everest. Primus houdt niet alleen vast aan de betrouwbare kwaliteit maar zoekt ook steeds naar manieren om de producten op een duurzame manier te verbeteren. En daar slagen zij keer op keer in.

Primus gaskoker

Primus houdt zich onder andere bezig met het verlengen van de levensduur van de producten. Daarnaast willen zijn de CO2 uitstoot van de producten verminderen en heeft het team van Primus veel passie en technisch inzicht dat wordt gebruikt bij het ontwikkelen van de producten. Iedere brander wordt uitvoerig getest om zo de kwaliteit altijd te kunnen waarborgen. Primus staat al jaren aan de top en dit komt onder andere door de constante drive naar ontwikkeling en verbetering. Buiten koken was nog nooit zo makkelijk. Primus maakt zich sterk voor lichtgewicht branders voor de minimalistische kampeerder. Ook als je juist uitgebreid en comfortabel wilt koken heeft Primus genoeg producten op de markt gebracht waarmee dit mogelijk is.

Maak jouw kampeervakantie onvergetelijk met Primus

Het aanbod van Primus bij Bikester is uitgebreid. Zo kun je kiezen uit een ruim assortiment van gasbranders van goede kwaliteit. Ook als je niet veel ruimte in je tas hebt kun je gemakkelijk nog een brander van Primus meenemen voor onderweg. De compacte branders van Primus maken iedere kampeerbeleving onvergetelijk. De gasbranders van Primus zijn geschikt voor iedere kampeervakantie: wat er ook op het menu staat. Ook wanneer je tijdens je wandelingen een lekker vers kopje koffie wilt maken kun je hiervoor een Primus gaskoker aanschaffen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en dat maakt Primus een betrouwbaar en een al jaren populair merk.