Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

POC

POC Sports heeft zich ten doel gesteld om de sportwereld zo veilig mogelijk te maken met hun producten. Met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, laten ze sinds hun oprichting in 2005 zien dat draagcomfort en veiligheid elkaar niet hoeven uit te sluiten. En trouwens; de helmen en kleding van dit Zweedse bedrijf hebben ook een grote stijlfactor.

POC Helme

Ontdek de nieuwe helmen van POC

Andere categorieën

Bescherming door innovatie - POC helmen

De helm die voor je spreekt, als jij het niet kunt


De wereldprimeur van NFC Medical ID is een nieuwe technologie van POC, om de veiligheid van fietsers te verbeteren; ook na een ongeval. Door vitale informatie op te slaan op een chip in de helm, kan iedereen met een smartphone deze informatie direct op de plaats van het ongeval lezen, zodat er direct met de juiste behandeling kan worden begonnen.

POC helmen - Veiligheid ontmoet design en prestaties


POC is al jaren een van 's werelds bekendste fabrikanten van hoogwaardige fietshelmen. Bij de ontwikkeling van nieuwe helmen voor mountainbikers en racefietsers vertrouwt dit merk op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, jarenlange knowhow, buitengewone designs en innovatieve materialen om maximale veiligheid, comfort, pasvorm en prestaties te kunnen bieden.

POC

334 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren