Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

POC Omne Air Resistance Spin Fietshelm, wit/zwart

ID: 940701

Adviesprijs € 160,00
€ 48,99
- 69 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    S | 50-56cm sold out online
    M | 54-60cm sold out online
    L | 56-62cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

POC Omne Air Resistance Spin Fietshelm, wit/zwart (hydrogen white)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een weg-, grind- en trailhelm speciaal ontworpen voor veelzijdige fietsers die hem zowel op het woon-werkverkeer als op de paden willen dragen. De Omne Air Resistance SPIN is ontworpen om alle fietsers aan te spreken en te beschermen, of het nu gaat om pendelaars of mountainbikers.

Ontwikkeld met de optimale mix van vorm en functie en gebaseerd op bekroonde technologieën en innovaties, overtuigt de Omne Air Resistance SPIN fietsers van elke kleur.

De helm heeft een gedeeltelijk versterkte EPS-kern voor de best mogelijke bescherming tegen vallen. Toch werd het silhouet zo slank mogelijk gehouden, wat werd bereikt door de kern in combinatie met de buitenste schil te verdichten. De ventilatieroosters aan de voorzijde, de halfschaalconstructie en het afneembare schild zijn ideaal voor elke activiteit op de fiets.

Om haar missie te vervullen, ontwikkelt POC haar helmen altijd met betrekking tot de volledige helm, d.w.z. het samenspel van alle materialen en functies. SPIN (Shearing Pad INside) is POC's gepatenteerde siliconen pad technologie die gebruik maakt van innovatieve materialen die de beschermende werking van de kern en de schelp verbeteren. De Omne Air Resistance SPIN is comfortabel om te dragen dankzij zijn eenvoudige omtrek en hoogteverstellingssysteem. 

SPIN-technologie
Schuine stootbescherming is noodzakelijk om de krachten tegen te gaan die optreden bij niet-lineaire aanrijdingen, die een veel voorkomende oorzaak van hoofdletsel zijn. SPIN (Shearing Pad INside) pads zijn geïntegreerd in de helm en voegen een extra laag van schuine bescherming tegen schokken toe. De meest voorkomende vorm van een val is een schuine of schuine impact met de grond of het object, waardoor de helm en het hoofd kunnen roteren. Uit onderzoek is gebleken dat in vergelijking met een directe of lineaire val, de kracht die nodig is om ernstig hoofdletsel te veroorzaken door een schuine impact vaak veel minder is.
Om dit vaak voorkomende impactscenario tegen te gaan, heeft POC SPIN pads ontwikkeld die een verdere ontwikkeling van het natuurlijke ontwerp vertegenwoordigen en voorzien zijn van innovatieve padtechnologie en design. De SPIN pads zijn geoptimaliseerd om een schuine bescherming tegen schokken te bieden, gebaseerd op de exacte plaatsing in de helm en door gebruik te maken van verschillende pad technologieën die in elke richting kunnen uitbarsten. Het doel is om de effecten van een schuine val te minimaliseren door de helm in de richting van het hoofd te laten bewegen.



Details

  • veelzijdige helm voor paden en woon-werkverkeer
  • EPS-kern met geoptimaliseerde dichtheid voor optimale bescherming
  • slank silhouet
  • eenvoudig verstelbare riemen voor een optimale pasvorm, eenvoudig aanpassingssysteem voor de grootte van het systeem
  • met SPI-systeem voor bescherming tegen vallen met schuine botshoek
  • afneembaar etiket
Alle modellen uit de serie POC Resistance laten zien

In het kort

Keurmerk
Keurmerk
AS/NZS 2063:2008, CPSC, EN 1078
Vizier
Vizier
Vizier

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Functie:
Met riem verstelsysteem, Vizier/Scherm afneembaar
Bijzonderheden:
Verticaal verstelsysteem
Uitrusting
Sluitsysteem:
Clipsluiting
Vizier:
Vizier
Technische details
Verstelsysteem:
Maataanpassingssysteem aan de achterkant van het hoofd
Keurmerk:
AS/NZS 2063:2008, CPSC, EN 1078
Materiaal
Materiaal:
Polycarbonaat, EPS
Modeljaar
2021
Artikelnummer
940701
EAN
7325540999076

Meningen van klanten

1.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
POC Omne Air Resistance Spin Fietshelm, wit/zwart
Håkan
Bandjes te kort
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
De helm is stijlvol en zit heel goed op het hoofd. De bandjes zijn echter slecht ontworpen, zijn te kort en moeten in mijn geval ongeveer 2 cm worden verlengd om onder mijn oren te komen. Helaas moest het retour.
11.12.2022
POC Omne Air Resistance Spin Fietshelm, wit/zwart
Thomas
Goede helm
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Mijn tweede Poch-helm. Hoge kwaliteit en goede pasvorm. Voelt niet alsof het aan staat.
31.03.2022