Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Pirelli Cycl-e WT Clincher band 700x37C, zwart

ID: 1176821

Adviesprijs € 50,00
€ 47,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • 37-622 | 700x37C
  • Choose Bandenmaat
    37-622 | 700x37C sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Pirelli Cycl-e WT Clincher band 700x37C, zwart (black)

Slechts enkele weken na de lancering van de Cinturato, de nieuwe tubeless band voor Granfondo op de weg en licht grind, breidt Pirelli zijn uitgebreid gamma banden uit met een andere productfamilie gewijd aan de wielersport.

De ontwikkeling van innovatieve oplossingen ter bevordering van robuuste mobiliteit is een traditie bij het Italiaanse bedrijf. Een verzameling fietsbanden voor e-bikes was natuurlijk een must, niet in de laatste plaats omdat e-mobiliteit steeds belangrijker wordt in stedelijke gebieden.

De CYCL-E WT is speciaal voor het koude seizoen ontwikkeld om de koude weersomstandigheden te weerstaan. Of het nu gaat om koud asfalt, een dun laagje sneeuw, een ietwat ijzige ondergrond of lichte vorst, de CYCL-E WT biedt net als zijn grote broer, de PIRELLI winterband voor personenauto's, betrouwbare prestaties onder de meest ongunstige omstandigheden.

Samengestelde Cap & Base
Het Cycl-e assortiment loopvlakcompounds bestaat uit twee lagen: een kapcompound die in contact komt met het asfalt en een basiscompound die is ontworpen om beschadiging van de band te voorkomen. De eerste garandeert een ongekende rijveiligheid op dit soort banden. Het resultaat: Rijveiligheid, comfort en vooral gebruiksgemak in droge en natte omstandigheden en op verschillende soorten wegdek (bv. trottoirs, voetgangersoversteekplaatsen, enz.), met de precisie die typisch is voor Pirelli-banden met hoge prestaties.

Het basismengsel daarentegen is bedoeld om te voorkomen dat vuil en vreemde voorwerpen de buitenkant beschadigen. Dankzij zijn grote kracht vormt hij niet alleen een fysieke barrière, maar heeft hij ook een mechanisme dat ervoor zorgt dat scherpe voorwerpen worden geabsorbeerd, waardoor de band onbeschadigd blijft.

Bandenkruimels
Juist omdat Pirelli zich inzet voor robuuste mobiliteit, worden Cycl-e banden gemaakt van een compound met proporties van rubbergranulaat: Gebruikte banden uit de automobielsector worden verwerkt tot rubberpoeder, vervolgens geselecteerd, van een nieuw loopvlak voorzien en ten slotte verwerkt in de polymeermatrix. Daarnaast wordt er veel belang gehecht aan het gebruik van zoveel mogelijk natuurrubber bij de productie van
gebruik.

Alle modellen uit de serie Pirelli Cycl-e WT laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
780,00 g
Wielmaat
Wielmaat
28 inch
E-bike ready
E-bike ready
Aanbeveling van de fabrikant tot 25 km/u
Kenmerken
Kenmerken
Reflex strepen, Lekbescherming
Bandenmaat (diameter x breedte)
Bandenmaat (diameter x breedte)
700 x 37C

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Cross
Belangrijkste informatie
Wielmaat:
28 inch
Levering (hoeveelheid):
Enkel
Afmetingen
Gewicht:
780,00 g
Verenigbaarheid
E-bike ready:
Aanbeveling van de fabrikant tot 25 km/u
Banden
Bandenmaat (diameter x breedte):
700 x 37C
Bandgrootte ETRTO (breedtje x diameter):
37-622mm
Model:
Draadband
Functies
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Kenmerken:
Reflex strepen, Lekbescherming
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1176821
EAN
8019227379037

Meningen van klanten

1.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Pirelli Cycl-e WT Clincher band 700x37C, zwart
Wolfgang
Banden niet rond
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De band werd 8-voudig geleverd en was na het uitpakken niet symmetrisch te krijgen en ondanks alle moeite niet zonder radiale uitloop (5mm).
05.09.2022