Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Petzl

32 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Petzl hoofdlampen

Het Franse merk Petzl staat bekend om zijn functionele en veilige oplossingen voor bergbeklimmen, redding op hoogte en alle werkzaamheden op grote hoogte. Bijzonder populair zijn de comfortabele en betrouwbare LED-hoofdlampen voor iedereen die zowel licht als handen nodig heeft voor werk en sport. De Franse fabrikant Petzl staat al meer dan 30 jaar voor high-tech apparatuur voor sport en werken op hoogte. De speleoloog Fernand Petzl richtte het bedrijf op. Een van de belangrijkste taken van speleologen is het vinden, meten en in kaart brengen van grotten. Dit vereist speciale apparatuur, die Petzl produceert voor precies die professionals die zich veilig en onbeperkt willen verplaatsen, zowel in het licht als in het donker. De Franse leverancier van gespecialiseerd materiaal voor grottenexpedities werd opgericht in 1973 en is gevestigd in Crolles, vlakbij de stad Grenoble. Petzl specialiseerde zich destijds uitsluitend in apparatuur voor grottenexpedities, maar tegenwoordig produceert het bedrijf ook een breed scala aan andere apparatuur.

Petzl-hoofdlamp - meer dan beveiliging

De expert voor speciale uitrusting op hoogte biedt ondertussen een reeks technisch geavanceerde oplossingen die het mogelijk maken voor professionals en amateurs om zich op hoogte te verplaatsen met een minimum aan risico. In de constante zoektocht naar meer comfort, veiligheid en functionaliteit van haar producten, begeleidt Petzl nieuwe sportdisciplines, vooral in de extreme sporten. Met zijn voortdurende productontwikkeling heeft de Franse fabrikant een belangrijke bijdrage geleverd aan de verhoging van de veiligheid op risicovolle bouwplaatsen op hoogte. Tegenwoordig bestrijkt de knowhow van het bedrijf een breed scala aan producten voor drie toepassingsgebieden:
  • Uitrusting voor verticale sporten, zoals klimmen, bergbeklimmen en speleologie.
  • Uitrusting voor werken op hoogte, voor redding en beveiliging
  • Hoofdlampen
Het merk Petzl is vooral bekend geworden door het brede aanbod van betrouwbare en krachtige hoofdlampen. Ze zijn een belangrijke metgezel voor al diegenen die hun handen willen of moeten gebruiken voor iets anders dan een zaklamp tijdens hun werk, of het nu gaat om sport of werk.

Petzl voor professionals en sporters

Werknemers op hoogte en hulpverleners waarderen het Petzl assortiment valbeveiligings- en positioneringsproducten en reddingssystemen, zoals veiligheidsharnassen en -gordels, touwtoegangstechnieken, helmen en karabijnhaken en high-tech koplampen voor commercieel gebruik. Ook van de uitrusting voor het sportaanbod, bijvoorbeeld met klimmen, bergbeklimmen en canyoning, mogen de gordels, karabiners en helmen niet langer worden uitgesloten. De LED-hoofdlampen van Petzl hebben hun fans tot ver na het klimmen gevonden. Ook watersportliefhebbers, jagers, vissers en wandelaars waarderen de betrouwbaarheid, helderheid, vrijheid en comfort van deze verlichtingsoptie.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes