Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Petzl Performance IKO Core Hoofdlamp, zwart

ID: 1294645

€ 90,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Petzl Performance IKO Core Hoofdlamp, zwart (black)

De Petzl Iko Core hoofdlamp laat zien, hoe de volgende generatie hoogwaardige hoofdlampen eruit zal zien! Deze innovatieve lamp, die is uitgerust met een oplaadbare USB-Core-accu, heeft niets te maken met het ontwerp van eerdere lampen.

Enerzijds scoort hij met een extreem platte lampenbehuizing, die overtuigt met een indrukwekkende lichtsterkte van 500 lumen bij maximale helderheid. Bovendien is er een halfstijve hoofdband die, in tegenstelling tot textiele hoofdbanden, geen zweet of regen absorbeert en dankzij het smalle ontwerp de luchtcirculatie bevordert. Het contactoppervlak van de hoofdband is beduidend kleiner dan dat van andere koplampen.

Meerdere LED's zorgen met hun lichtkegels voor een gelijkmatige lichtverdeling, hierbij komen twee verschillende lichtkegels (breed of gecombineerd) en meerdere lichtniveaus, zodat de lamp zijn voordelen in een breed scala aan eisen en toepassingsscenario's - van trailrunning tot skitoeren - ten volle kan benutten. Deze lamp kan met één schakelaar worden bediend. Er is ook een vergrendelingsfunctie, die voorkomt dat de lamp per ongeluk in werking treedt, net als een LED-display dat de resterende energie weergeeft als de lamp wordt in- en uitgeschakeld.

Een extra aas heeft deze IPX4-gecertificeerde en - dus spatwater- en stofdichte lamp - nog in zijn mouw: Met zijn transportetui kan hij worden omgebouwd tot een lantaarn, die bijvoorbeeld in een tent kan worden opgehangen.

Door het Core-concept kan de Petzl Iko Core hoofdlamp ook met drie AAA-batterijen (niet bij de levering inbegrepen) worden bediend. Deze lamp herkent de energie-input en past de lichtopbrengst automatisch aan - met de Core-accu zijn de reeds genoemde 500 lumen mogelijk, met AAA-batterijen altijd nog 350 lumen.

Details

  • 3 lichtniveaus voor wit licht: Dichtbij, voortbeweging en afstandsvisie
  • Een enkele schakelaar voor snelle en eenvoudige bediening
  • Hybride concept: 3 AAA/LR03-batterijen of CORE-accu's (verkrijgbaar als accessoire), alkaline batterijen, lithium batterijen of oplaadbare Ni-MH-accu's
  • Afneembare, wasbare hoofdband
  • compatibel met vele soorten helmen
  • Brede lichtkegel
  • zeer efficiënt dankzij het lage gewicht
  • met helm compatibel
  • met pakzak
Alle modellen uit de serie Petzl PERFORMANCE laten zien

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Wandelen / Trekkingtochten, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Backcountry Skiën, Trekking kamperen, Familiecamping, Alpinisme
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Kamperen, Bergsport
Energiebron:
(Wegwerp) batterij, Oplaadbare accu
Functies
Lichtbereik:
100 m
Licht sterkte:
500,00 lm
Gloeilamp:
3
Lichtduur (uur):
2-100
Uitrusting
Aantal led's:
7
Beschermingsklasse water (IP-certificering):
4 - Bescherming tegen spatwater
Afmetingen
Gewicht:
79,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1294645
EAN
3342540828704

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product