Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

End of Season Sale - Meer dan 1.000 Fietsen | Tot 40% korting

PEARL iZUMi

60 jaar innovatie: eersteklas sport- & fietskleding
60 jaar geleden opgericht en vandaag de dag een van de bekendste merken op het gebied van functionele fietskleding. De naam Pearl Izumi staat garant voor eersteklas sport- en fietskleding en hiernaast maakt de combinatie van de hoogwaardige afwerking en het trendy design hun kleding ook zeer modieus. Sinds enige tijd produceert Pearl Izumi ook functionele kleding voor hardlopers in de bekende, bewezen kwaliteit.

Kleding

Ontdek nieuwe producten van PEARL iZUMi

Technologieën

Pearl iZUMi - Here We Go

Pearl iZUMi geeft in 2019 het goede voorbeeld en lanceert de campagne "Here We Go", om met duurzame fietskleding een verdere bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu. Hierbij vertrouwt dit merk steeds vaker op natuurlijke, recyclebare en herbruikbare materialen die overtuigen met hun functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Ride more, do more.

Pearl iZUMi - Craft Series

Ons lichaam is niet gemaakt om urenlang op een klein en hard zadel te zitten. Daarom heeft Pearl iZUMi in al hun fietsbroeken zitvoering geïntegreerd, die perfect is afgestemd op belasting. De Pursuit en Escape 1:1 Chamois Craft Series zitvoering is volledig nieuw en kan worden onderverdeeld in P.R.O., ELITE en SELECT, afhankelijk van de belasting en intensiteit. Geen enkel ander product is zo uitgebreid getest en kan zeggen dat het een van de beste en meest comfortabele zitvoeringen ter wereld is!

PEARL iZUMi

306 Producten
Sorteren