Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

Adviseur E-bike

Bijna geen enkel ander fietssegment kent momenteel meer muziek dan e-bikes. Geavanceerde hightech motoren en accu's, slimme besturingen en spannende fietsconcepten inspireren zowel beginners, ambitieuze fietsers als ervaren fietsfans. Het aanbod is enorm en er komen voortdurend nieuwe merken en modellen bij. Om het overzicht te behouden en sneller uw individuele droom-e-bike te vinden, vertellen wij u wat u moet weten over de verschillende e-bike-typen, motoren, accu's en actieradiussen, het juiste onderhoud en nog veel meer.

Onderwerpen over e-bikes

De e-bike in een korte check

E-bikes openen nieuwe horizonten voor jong en oud. Ben jij enthousiast over het idee om zonder problemen steilere beklimmingen aan te kunnen of langere afstanden af ​​te leggen?

Een snelle controle van waar u aan begint:

  • Rijplezier en fitheid bij elke trapbeweging: met de gemotoriseerde ondersteuning van de e-bike sta je altijd vooraan als het stoplicht op groen springt en bereik je zonder zweten je bestemming. Je kunt nu gemakkelijk afstanden overbruggen die onhaalbaar leken.
  • Toegang tot nieuwe fietsroutes: u kunt nu moeiteloos beklimmingen aan waar u voorheen moest afstappen en afstanden die onhaalbaar leken.
  • Jouw bijdrage aan het milieu: Dankzij de motor kunnen zelfs grotere afstanden gemakkelijk worden afgelegd. Het vinden van een parkeerplaats en overvolle S-Bahn-treinen behoren tot het verleden - een goede reden om uw auto vaker thuis te laten staan.
  • Regelmatige pitstops: De accu heeft geen onuitputtelijke capaciteit en moet worden opgeladen via een stopcontact. Met deze app heeft u altijd het dichtstbijzijnde laadstation binnen handbereik.
  • Veel vermogen heeft een prijs: E-bikes zijn duurder in aanschaf dan conventionele fietsen, maar nog steeds goedkoper dan andere gemotoriseerde voertuigen. En met de fietsleasingoptie van fahrrad.de wordt de droom van een e-bike ook financieel betaalbaar.