Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
P.A.C.
P.A.C. – Loop sjaals & Co. Made in Germany
Met hun klassieker, de P.A.C: Original multifunctionele loop sjaal, begon voor dit middelgrote textielbedrijf ongeveer 20 jaar geleden een succesverhaal dat bijna onmogelijk leek. Gemaakt in Duitsland en eerlijke arbeidsomstandigheden is niet alleen maar terminologie voor P.A.C., maar een hartsaangelegenheid. De loop sjaals, sokken en het overige assortiment ontstaan volledig in Schweinfurt, Duitsland. En hierbij kan men bouwen op professionele werknemers, hoge kwaliteit en duurzaam ondernemen. Een bijzonder aandachtspunt van dit merk is te bewijzen, dat hoogwaardige kwaliteit en hedendaags design „Made in Germany“ niet duur hoeft te zijn. Coolmax, Primaloft, Merino wol of Schoeller Ecorepel - voor hun loop sjaals worden de modernste materialen met passie en trots verwerkt.

P.A.C.

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokken Dames, zwart
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokken Dames, zwart
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Sokken Dames, zwart
Adviesprijs € 7,99 € 2,99
  • Varianten: EU 35
- 62 %
UITVERKOOP

P.A.C. – Protective Accessory Company

Lukas Weimann richtte in 2012 het bedrijf P.A.C. op. Aangezien zijn vader tientallen jaren in de textielindustrie heeft gewerkt en veel ervaring heeft, ondersteunt hij zijn zoon in de kwaliteitsborging. Het middelgrote familiebedrijf is gevestigd in Schweinfurt, waar het hele bedrijf op 3.000 m2 is samengebracht: kantoren, een modern hoogbouwmagazijn, een distributiecentrum, etc. Het bedrijf telt een groot aantal medewerkers. Het bedrijf produceert multifunctionele sjaals en sokken, met de gehele waardeketen in Duitsland. Dit is zeldzaam in de huidige textielindustrie, aangezien de meerderheid van de sector in Azië produceert vanwege de lagere arbeidskosten. De productie in Duitsland ligt dicht bij het hart van P.A.C. en Lukas Weimann laat zien hoe een goed ondernemingsconcept kan helpen. P.A.C multucuntionele doekjes

Filosofie en productie

De focus van het bedrijf ligt op het produceren van hoogwaardige producten in Duitsland. Een eerlijke prijs voor de eindgebruiker is net zo belangrijk als een eerlijk loon voor de werknemers. De eigen grafische afdeling ontwerpt niet alleen de multifunctionele doekjes, maar zorgt ook voor de verpakking. Omdat P.A.C. de ontwerpen door sublimatiedruk "verdampt" in de microvezelsjaals, zijn veel ontwerpmogelijkheden open. Zo ontwerpt, produceert en verpakt het bedrijf zijn sjaals ook als individuele reclamemiddelen voor andere bedrijven. P.A.C. concentreert zich op multifunctionele doekjes, die ze variëren door de materiaalkeuze en optimaliseren voor bepaalde toepassingsgebieden. De behandeling met Silverplus® heeft een antibacteriële werking en remt zo de vorming van geuren en ziektekiemen tijdens sportactiviteiten. Bescherming voor voetgangers en fietsers in het wegverkeer wordt geboden door doeken met het reflecterende materiaal Scotchlit™ van 3M™ P.A.C. produceert sjaals met speciale UV-bescherming voor hete zomers en merino wol heeft een thermoregulerende werking. Het bedrijf hecht er veel belang aan dat alle negen productiestappen voldoen aan de Oeko-Tex® standaard. Dit uitgebreide concept van P.A.C. legt de basis voor een succesvolle productie in Duitsland - ook in de textielindustrie.

Het P.A.C. Assortiment

Het P.A.C. aanbod omvat functionele sokken voor dames en heren, waarvan de voordelen - ademend en sneldrogend voor een aangenaam voetklimaat - bijzonder gunstig zijn tijdens het fietsen of joggen. Of de multifunctionele sjaals, die allemaal gemaakt zijn van 100% microvezel, meer geschikt zijn voor de zomer of winter, hangt af van de materiaaldikte. Daarnaast zijn er speciale maskers voor motorrijders en wordt bij de ruime keuze aan patronen rekening gehouden met de voorkeuren van kinderen, dames en heren.