Fietsen Online Shop - Bikester
Tot -60%* op geselecteerde fietsen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

ORBEA Orca

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

 • Dames 8
 • Heren 8

Kleur

 • geel
 • grijs
 • bruine
 • rood
 • blauw
 • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Orbea Orca M40, grijs
Orbea Orca M40, grijs grijs
Orbea
Orca M40, grijs
Adviesprijs € 2 399,00 € 2 029,00
 • Varianten: 51cm (28")55cm (28")57cm (28")60cm (28")
- 15 %
Orbea Orca M40, grijs
Orbea Orca M40, grijs grijs
Orbea
Orca M40, grijs
Adviesprijs € 2 399,00 € 2 029,00
 • Varianten: 55cm (28")57cm (28")
- 15 %
Orbea Orca M20iLTD, grijs/blauw
Orbea Orca M20iLTD, grijs/blauw grijs/blauw
Orbea
Orca M20iLTD, grijs/blauw
Adviesprijs € 6 999,00 € 6 289,00
 • Varianten: 55cm57cm
- 10 %
Orbea Orca M40, geel
Orbea Orca M40, geel geel
Orbea
Orca M40, geel
Adviesprijs € 2 399,00 € 2 149,00
 • Varianten: 55cm (28")57cm (28")
- 10 %
Orbea Orca M31eLTD, grijs/blauw
Orbea Orca M31eLTD, grijs/blauw grijs/blauw
Orbea
Orca M31eLTD, grijs/blauw
Adviesprijs € 5 999,00 € 5 389,00
 • Varianten: 57cm
- 10 %
Orbea Orca M20iLTD, rood
Orbea Orca M20iLTD, rood rood
Orbea
Orca M20iLTD, rood
Adviesprijs € 6 999,00 € 6 289,00
 • Varianten: 55cm
- 10 %
Orbea Orca M20iTeam, bruin/zwart
Orbea Orca M20iTeam, bruin/zwart bruin/zwart
Orbea
Orca M20iTeam, bruin/zwart
Adviesprijs € 4 999,00 € 4 489,00
 • Varianten: 55cm (28")
- 10 %
Orbea Orca M31eTeam, bruin/zwart
Orbea Orca M31eTeam, bruin/zwart bruin/zwart
Orbea
Orca M31eTeam, bruin/zwart
Adviesprijs € 4 399,00 € 3 949,00
 • Varianten: 55cm (28")
- 10 %

ORBEA Orca bij Bikester

Ben je een echte wielrenner? Of houd je voornamelijk van een sportieve uitstraling tijdens het fietsen? Er zijn een groot aantal fietsen die dan bij jou kunnen passen. Iedere fiets heeft weer een geheel andere ervaring en zorgt ook voor andere specificaties. Een van de merken waar je altijd goed mee uit bent is ORBEA Orca. Het merk is ook in het assortiment van Bikester opgenomen. Maar wat kun je allemaal verwachten van het merk? Deze pagina toont jou alles wat je over het product moet weten en waarom je deze bij Bikester aan moet schaffen.

Maak kennis met ORBEA Orca

ORBEA Orca is een merk dat zich volledig gespecialiseerd heeft in fietsen met een sportieve uitstraling. Wielrenfietsen die eruit zien als een mountainbike, zodat jij een sportief uiterlijk krijgt. De fiets zorgt ervoor dat je voor langere tijd kunt fietsen. Een goed zadel geeft jou vrijwel geen lichamelijke klachten en je kunt een goede houding aanhouden. De ORBEA Orca geeft jou te allen tijde hoogwaardige kwaliteit, waardoor je voor langere tijd geniet van de fiets en de gewenste tochten en races weer kunt maken.

Ontdek het aanbod bij Bikester

Bij Bikester zijn er een groot aantal modellen van ORBEA Orca terug te vinden. Zodra je op de pagina kijkt, zie je in een oogopslag wat de mogelijkheden zijn. De modellen staan namelijk allemaal bij elkaar, zodat je van hieruit een eerste keuze kunt maken. Per model heb je ook de mogelijkheid om de specificaties met elkaar te vergelijken. Door op de modellen te klikken, zie je ook hier namelijk een handig overzicht van. Je voorkomt hiermee dat je geen goede keuze maakt en de specificaties niet bij jou passen. Bikester geeft jou daarom de gelegenheid om de juiste keuze te maken.

De specificaties van ORBEA Orca

Bij de ORBEA Orca draait het allemaal om het gebruiksgemak en de hoogwaardige kwaliteit. De materialen zijn daarom niet alleen heel stevig en bestand tegen weersinvloeden, maar zorgen ook voor een licht gewicht. De hanteerbaarheid merk je direct als je op de fiets stapt. Daarnaast heb je bij de fietsen nog een aantal andere specificaties. Denk aan stevige banden, die voor verschillende ondergronden geschikt zijn. Ook heb je de versnellingen en andere toevoegingen die jou meer gebruiksgemak geven. Jouw fietstochten zijn hierdoor een stuk eenvoudiger uit te voeren.

Wanneer is ORBEA Orca de juiste keuze?

De ORBEA Orca is voornamelijk geschikt voor mensen die veel snelheid willen krijgen tijdens het fietsen, zonder dat ze hierbij veel kracht moeten zetten tijdens het trappen. Daarnaast is de fiets niet alleen geschikt als racefiets, maar ook voor het rijden op onverharde ondergronden. Ook kun je de fiets goed gebruiken als je wilt genieten van de omgeving tijdens een fietstocht.

ORBEA Orca sale bij Bikester

Bij Bikester zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden bij de ORBEA Orca. Deze aanbiedingen zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt voor de fiets en nog meer kunt genieten van wat deze jou brengt. Iedere keer is de aanbieding weer anders, waardoor je ook weer geniet van een geheel andere kostenpost. Bekijk daarom regelmatig alle aanbiedingen en sale kortingen die Bikester biedt en zorg dat je jouw besparing krijgt.

Shop je ORBEA Orca fiets online

De ORBEA Orca is er voor iedereen die wilt genieten van een goede fiets en daarmee ook de juiste snelheid wilt behalen. Bikester zorgt er daarom voor dat jij de kwaliteit krijgt die je verwacht. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig en de fiets wordt gewoon aan huis geleverd. Je hoeft dan alleen nog maar te kijken naar de overige attributen die je nodig hebt voor jouw fietstochten.