Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Goede voornemens? - Stap weer op de fiets!
Orbea

Orbea Gain M30, red/blue

ID: 1042739
€ 3999,-
€ 3449,-
- 13%
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Orbea Gain M30, red/blue
Orbea Gain M30, orange/yellow
Wat is mijn framemaat? | Geometrie
Kies je framemaat

Klik op de button "maattabel", om je correcte maat te vinden.

Verplaats naar verlanglijst
  • 30 dagen kosteloos retourneren
  • Kleine producten Gratis levering vanaf €696
  • 40.000 producten 600 merken
Productbeschrijving

Das Gain M30 E-Roadbike wurde entworfen, um deine Fahrt zu erleichtern, nicht um sie zu bestimmen. De concepten "Enough Power" en "Enough Energy" hebben dit model buitengewoon licht, sportief en rijdbaar gemaakt: een fiets die reageert op de roep van de open weg. The Gain herkent je zweet en inspanning en ondersteunt je inspanningen terwijl je kilometers vreet. De systeeminterfaces zijn modern, geïntegreerd en elegant. Er zijn geen volumineuze componenten die je ervaring kunnen verstoren, alle afleiding is tot een minimum beperkt, en alleen jij, je vooruitgang en je uren onderweg blijven over.  

Mode Button 
Spare Platz am Lenker, um zum Beispiel ein Navi zu installieren oder einfach leichter zu fahren. De bedieningsunit van de Gain is een aantrekkelijke en discrete knop op de bovenbuis. Met de eenvoudige iWoc ONE interface kun je het systeem in- of uitschakelen, het niveau van de motorassistentie controleren en de resterende acculading controleren. De kleurrijke LED-verlichting geeft je alle informatie die je nodig hebt. De compacte iWoc TRIO-besturingseenheid biedt extra functies en interactiviteit voor de vlakke stuurversie van de Gain, in combinatie met de iWOC ONE aan/uit-knop voor meer controle over verlichting, accu en motorondersteuning.

Interne accu
De accu is een van de meest opvallende onderdelen van een e-bike-systeem en daarom heeft Orbea er alles aan gedaan om deze zo klein, licht en discreet mogelijk te maken. Het "Enough Energy” concept van de Gain biedt zijn bestuurder voldoende accuvermogen, maar niet meer. Dit voorkomt omvangrijke accu's met een te hoog vermogen. 

Drive System
Het hart van de Gain, de achternaafmotor, is de sleutel tot het „Enough Power“ concept. Het geavanceerde aandrijfsysteem biedt betrouwbare, soepele motorondersteuning op niveaus die zijn ontworpen om je rit te vergemakkelijken, maar niet om deze te bepalen. En omdat de motor zich direct op de achternaaf bevindt, kun je trappen als de motor niet in gebruik is zonder het gevoel te hebben dat je gewicht met je meetrekt.

C.A.N. Integratie
De Gain heeft weinig kabels, poorten en accessoires. De CAN-Bus-aansluiting (Controller Area Network) is een enkel contact dat gebruikt kan worden voor het opladen, systeemdiagnose en voor het aansluiten van een extra accu.

PAS SENSOR
De uitgebalanceerde, zachte motorondersteuning van de Gain vereist een geavanceerde sensor. In perfecte harmonie met de inspanningen om het systeem elegant en discreet te maken, bevat de cassettesluiting 20 magneten die door de geïntegreerde sensor worden gedetecteerd. Het systeem controleert je trapactiviteit en past de motorondersteuning daarop aan.

APP
Een app voor Smartphones en Smartwatches maakt extra bedieningsfuncties voor het Gain iWoc-systeem mogelijk. Route-tracking, het uploaden van GPS-routes en andere activiteiten andere functies zijn mogelijk via de mobiele telefoon, waardoor je fiets een nog waardevoller apparaat wordt.

Veelzijdigheid
De ontwikkeling naar bredere banden is overal te zien en zelfs bij wegraces wordt steeds vaker gebruik gemaakt van het hogere comfort en de lagere rolweerstand van 25C- en 27C- banden. Om de Gain nog veelzijdiger te maken, is het zelfs mogelijk om de meeste 40C-banden te monteren.

Veel fietsen in een enkele Gain
De Gain is bereid, vele rollen op zich te nemen: Grind, op straat, woon-werkverkeer .... De positie van de band, de mogelijkheid om verschillende accessoires zoals spatlappen te monteren en de praktische allroad geometrie, maken het mogelijk om de Gain naar je eigen behoeften aan te passen. De veilige en eenvoudige montage van spatborden maakt een aantrekkelijk en robuust resultaat mogelijk. Een bagagedrager kan naar wens ook worden geïnstalleerd. De Gain heeft er zeker niets op tegen, want Orbea heeft speciaal voor dergelijke gevallen hun meest veelzijdige fiets ontworpen.

MAVIC
Mit dem Ziel, die höchste Montagequalität für das Gain zu garantieren, haben Orbea eng mit Mavic zusammengearbeitet, um dessen Bestseller-Laufräder Aksium Elite und Cosmic Carbon mit dem X35-Motor zu integrieren.

PLATZ FÜR BREITE REIFEN 
Breitere Reifen werden immer beliebter. Das geht inzwischen so weit, dass sogar Profirennfahrer immer häufiger den höheren Komfort und niedrigeren Rollwiderstand der 25C- und 27C-Reifen vorziehen. Um das Gain noch vielseitiger zu machen, ist es sogar für die meisten 40C-Reifen geeignet.

Aanvullende gegevens

  • Betrouwbare achternaafmotor X35 van ebikemotion
  • 250 Wh accu onopvallend geïntegreerd in de onderbuis
  • Shimano 105 2x11-speed derailleur
  • Hydraulische schijfremmen
  • Mavic Yksion Pro banden
  • Pedalen: Niet bij levering inbegrepen, nu hier uitzoeken.
Bijzonderheden

Bereik

Hoeveel kilometer gaat mijn accu mee?
Kan ik 50 kilometer lang rijden met een acculading, of zelfs 120? Voor iedereen die geïnteresseerd is in e-bikes, is dit belangrijke informatie. Fabrikanten proberen zo realistisch mogelijk aan te geven wat het maximale bereik is van een volledige acculading, in de praktijk hangt dit echter af van veel factoren. Naast de motor horen hier ook de energie-inhoud (400 of 500 Wh), het gebruik en de leeftijd van de accu bij. Maar ook het gewicht, je zithouding, rijstijl (startfrequentie, cadans) en het gekozen ondersteuningsniveau (Eco, Tour, Sport, Turbo) hebben een grote invloed. En niet in de laatste plaats beïnvloeden het profiel van het wegdek (hellend of vlak), de ondergrond (asfalt of ongeasfalteerd), de wind (tegenwind, rugwind) en het bandenprofiel het reële bereik. Dit maakt het uiterst moeilijk om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verstrekken. ​
Productdetails
Type
E-bike 25km/u  
Gebruiksdoel
E-Race Bike  
Wielmaat
28"  inch
Aantal versnellingen
22  
Gewicht (ca.)
12.35  kg
Totaal gewicht
120  kg
Levering
inclusief pedalen: Nee  
Frame
Merk demper: zonder dempers
Model: Diamant
Materiaal type: Carbon
Andere functies: Orbea Gain Carbon, Monocoque carbon structuur, Vlakke schijfremmen, 135x9 QR, max 700x40C, Binnenkabelgeleiding, Ebikemotion X35 specifiek, geïntegreerde batterij, geïntegreerde sensor, Iwock One compatibel met Iwock One
Motor
Merk: Ebikemotion
Model: X 35
Type: Achterwielmotor
Vermogen: 250 Watt
Accu
Model: Ebikemotion
Type: Lithium-ionen
Energieniveau: 250 Wh
Vermogen: 36 / 6.9
Batterij montage: Intube-Accu
Display
Ebikemotion IWoc  
Bereik
Bereik (km): 75 
Vork
Model: Starre Vork
Merk: ORBEA
Type: Gain Carbon flat mount
Achterderailleur
Type aandrijving: Kettingschakeling
Aantal versnellingen: 11
Merk: Shimano
Type: 105
Voorderailleur
Uitvoering: 2-speed
Merk: Shimano
Versnellingshendel
Model: Shimano 105 ST-7020 ST-7020  
Tandwiel
Model: Shimano
Overbrenging blad 1: 50 tanden
Overbrenging blad 2: 34 tanden
Ketting
Model: KMC X11  
Tandkrans
Overbrenging tandkrans (tanden): 11-32 tanden
Model: Shimano
Remmen voor
Merk: Shimano
Type: R7070
Remsysteem: Hydraulische Schijfrem
Remmen achter
Merk: Shimano
Type: R7070
Remsysteem: Hydraulische Schijfrem
Remhendel
Model: Shimano  
Stuur
Model: Orbea OC2, Reik: 80 mm, Laat vallen: 125 mm  
Stuurpen
Model: A-Head, Orbea OC2, 8°
Balhoofd
FSA 1-1/8" semi-geïntegreerd  
Zadel
Selle Koninklijk Asfalt GR  
Zadelpen
Model: Patentsteun
Diameter: 31.6 mm
Type: Orbea OC2, Offset: 20
Systeemwielen
Model: Mavic Aksium Elite Disk UST  
Band voor
Afmetingen (inch): 28
Bandbreedte: 28 mm
Model: Mavic Yksion Pro UST
Bijzondere kenmerken: Reflex, Lekbescherming
Band achter
Afmetingen (inch): 28
Bandbreedte: 28 mm
Model: Mavic Yksion Pro UST
Bijzondere kenmerken: Reflex, Lekbescherming
Type stekker
EU-stekker  
Geslacht
Unisex
Modeljaar
2020
Productnummer
1042739
Beoordeling
3.6
8 beoordelingen
5 sterren
2
4 sterren
4
3 sterren
0
2 sterren
1
1 ster
1
23.06.2020
Ronny
Top
Top
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Ik vind de ondersteuning zeer goed aangepast voor een racefiets. Ik zou geen fiets willen die me van elke training zou ontlasten, maar het maximale. Prestaties niet ontworpen. Wordt gebruikt als pendelfiets voor werk en heeft na ca. 650 m in bijna 70 km nog ongeveer 35% lading. Dus naar mijn mening top!

Die Unterstützung finde ich für ein Rennrad sehr gut angepasst. Ich würde kein Rad wollen das mir jegliches Training abnimmt, dafür wäre auch die max. Leistung nicht ausgelegt. Wird als Pendel-Rad zur Arbeit verwendet und hat nach ca 650 hm auf fast 70km immer noch so um die 35% Ladung. Also meiner Meinung nach Top!

08.06.2020
gassin jean-paul
sportuitjes
sorties sportives
Automatisch vertaald vanuit het Frans Naar het origineel

Comfortabele en responsieve fiets waarmee ik op mijn leeftijd (74) vergeten prestaties kan herwinnen. Let op, het is een fiets, dus je moet trappen en de versnelling gebruiken als een racefiets, maar met betere prestaties. vlak of bergaf hebben we de assistentie niet gebruikt.

vélo confortable et réactif qui me permet à mon age(74 ans) de retrouver des performances oubliées.Attention,c'est un vélo donc il faut pédaler et utiliser le changement de vitesses comme un vélo de route mais avec de meilleures performances.Sur route plate ou en descente on a pas autiliser l'assistance.

11.01.2020
2beetle@web.de
goed
Gut
Automatisch vertaald vanuit het Duits Naar het origineel

Zeer mooie fiets, ondersteuning op de berg voelt niet zo sterk, maar het is voldoende. Over het algemeen komt de rijervaring heel dicht bij natuurlijk rijden. Het extra gewicht op het achterwiel is merkbaar in vergelijking met een normale racefiets, maar acceptabel. De drie ondersteuningsniveaus kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Het bereik is sterk afhankelijk van het geselecteerde ondersteuningsniveau en de hoogte. Op 750 m nog 39% batterij.

Sehr schönes Rad, Unterstützung am Berg fühlt sich nicht so stark an, ist aber ausreichend. Das Fahrgefühl ist insgesamt sehr nah am natürlichen Fahren. Das Mehrgewicht am Hinterrad ist gegenüber einem normalen Rennrad spürbar, aber akzeptabel. Die drei Unterstützungsstufen können individuell eingestellt werden. Die Reichweite ist stark abhängig von der gewählten Unterstützungsstufe und den Höhenmetern. Bei 750 Hm noch 39% Akku.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes