Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

O'Neal Tron Bovenlijf, zwart

ID: 1200907

€ 199,99
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Onesize
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    Onesize sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

O'Neal Tron Bovenlijf, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een nekbrace behoort tot de standaarduitrusting van de Gravity mountainbikers. Sommige dirt riders, veel freeriders en de meeste downhillers dragen al lange tijd nekbescherming. O`Neal heeft de Tron Neckbrace ontwikkeld in samenwerking met de bekende fabrikant Moveo. De O'Neal Tron Solid Neckbrace toont zijn klasse door zijn unieke O'Neal ontwerp dankzij Moveo Concept II: Een volledig nieuw rugprofiel met een lager zijprofiel zorgt voor een betere compatibiliteit met de respectievelijke helm en bovenlichaamsbeschermer. De O'Neal Tron Solid heeft 2 zones om de maat van de brace aan te passen; dit en het zijdelingse verstelsysteem maakt de nieuwe nekbrace zeer comfortabel en veelzijdig. 2 voorpads om de maat aan te passen aan de borst en extra schoudervullingen om de toch al goede pasvorm aan te passen aan uw individuele optimale pasvorm. De rugvin kan zelfs worden aangepast zonder dat er onderdelen moeten worden verwisseld of elementen aan de nekbrace moeten worden toegevoegd. Een hoogwaardig metalen voorvergrendelingsmechanisme voor het openen en sluiten van de beugel garandeert een lange levensduur onder zware omstandigheden en vermijdt slijtage door veelvuldig gebruik en transport. Voor deze laatste is de opvouwbare rugvin ideaal, deze garandeert een gemakkelijk transport en opslag. Met slechts 585 g is de O'Neal Tron Solid Neckbrace een van de lichtste nekraces op de markt, zelfs in vergelijking met carbon modellen. 

Moveo-technologie
Moveo zet zich in voor de ontwikkeling van hoofdsteunen die maximale veiligheid en bescherming bieden zonder afbreuk te doen aan het comfort en de wendbaarheid. O'Neal heeft de Moveo Concept II nekbrace genomen en de Tron ontwikkeld, die gericht is op zowel DH- als MX-rijders. Met een gewicht van ca. 585 g is de Tron licht en verkrijgbaar in 2 racing graphics en het typische O'Neal crank design (bijpassende jersey, broek, handschoenen en helm). De Tron voldoet aan de CE-veiligheidsnormen voor neksteunproducten. De Moveo-technologie die door de O'Neal Tron wordt gebruikt, biedt meer verstelmogelijkheden dan de vorige Moveo-modellen, omdat het achterste deel van de nekbrace in drie verschillende posities kan worden verankerd, waardoor de pasvorm en de compatibiliteit met bovenlichaamsbescherming en volgelaatshelmen wordt verbeterd. Het zijdelingse loopvlakpatroon is ook verstelbaar, zodat de rijder het kan afstemmen op de perfecte pasvorm en de best mogelijke bewegingsvrijheid.

Tip
O`Neal heeft de Tron Neckbrace ontwikkeld in samenwerking met de bekende fabrikant Moveo. Het is belangrijk dat het goed past, anders is er geen goede bescherming gegarandeerd. Daarom is het belangrijk om het meegeleverde bandensysteem te gebruiken voor de bevestiging en het niet weg te laten om redenen van optische stijl. De TF-band is bij de levering inbegrepen, evenals een instelsysteemkit, inbussleutel en een opbergtas. De nekbeschermer is bij de nek breed uitgesneden en kan over het hoofd worden getrokken als de helm al is afgezet. Aan de linkerkant van de borstkas zit ook een duidelijk zichtbare rode knop die de beugel opent en snel zichtbaar is voor reddingsdiensten in geval van nood.

Details

  • Veiligheidsnorm: CE-gecertificeerd EN 1621
  • 2 voorkussens om de maat aan te passen aan de borstkas
  • Schoudervulling voor het verstellen van het zijprofiel
  • Rugvin verstelbaar zonder inspanning (uitwisseling van onderdelen)
  • Metalen voorsluiting
  • Terugvouwbare vinnen voor kleine verpakkingen
  • extreem lichte nekbrace
  • unisize maat verstelbaar van XS tot XL (borstomtrek ca 80 tot 125 cm)
Alle modellen uit de serie O'Neal Tron laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
585,00 g
Pasvorm
Pasvorm
Normaal gesneden
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
De maat valt normaal uit
Beschermingszones
Beschermingszones
hals

Uitrusting

Doel
All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Beschermingszones:
hals
Type bescherming:
hard
Levering (hoeveelheid):
Enkel
Afmetingen
Gewicht:
585,00 g
Materiaal
Fietsbroekmateriaal:
Polyamiden, Glasvezel, EVA-schuim, POM (polyoxymethyleen), PP (polypropyleen) PVC (polyvinylchloride)
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1200907
EAN
4046068570426

Meningen van klanten

3.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
O'Neal Tron Bovenlijf, zwart/wit
Martin
Zwak
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Draagcomfort en gebruiksaanwijzing zijn oké, maar na 7 keer dragen zijn de 2 rubberen connectoren volledig gescheurd en de andere gedeeltelijk gescheurd en dus onbruikbaar.
29.08.2022
O'Neal Tron Bovenlijf, zwart/wit
Martin
...
Vertaald uit Duitse Naar origineel
... dfghthghjju
09.09.2021