Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Stalen veer schokdempers - Voor tractie en comfort op het trail
Stalen veer schokdempers zijn robuust, gevoelig en afstelbaar en komen alleen voor op volledig geveerde mountainbikes. Hun taak is het verhogen van comfort en tractie over wortels en rotsen. De juiste demping kan ook het verschil betekenen tussen een overwinning of nederlaag tijdens een wedstrijd. Bij veel van deze moderne schokdempers kun je de rebound aanpassen en kiezen tussen lage- en hoge-snelheids compressie. Of een schokdemper bij je frame past, hangt af van de inbouw- en slaglengte. Voor het afstellen van de veerstijfheid kan het nodig zijn een andere, afzonderlijk verkrijgbare veer te monteren.

Stalen veer schokdempers

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Stalen Veer Schokdemper - Betrouwbaar en gevoelige respons

Stalen veer schokdempers zijn de klassieke veer elementen van de bijvoorbeeld cross country MTB suspensie. Een spiraal veer gemaakt van staal wordt samen gedrukt en absorbeert de oneffenheden van het wegdek. Door de spiraal vorm van de veren, bieden de veren een bijna lineaire veer karakteristiek. De schokbrekers bieden een optimale comfort in zware schokken. Deze type schokdempers zijn zwaarder dan de luchtdempers. Lichtheid is daarom niet altijd prioriteit. Voor een fietsrollen zouden deze schokdempers dus niet ideaal zijn. De gevoelige respons en de onvoorwaardelijke betrouwbaarheid van de stalen veer schokbrekers zijn wel uitstekend voor betere prestaties op de fiets.

Schokbrekers voor betere prestaties!

Bij bikester.nl kunt u terecht voor al uw fiets producten. Wij hebben over de 20.000 artikelen in ons assortiment. Stalen schokdempers kunnen dan natuurlijk ook niet ontbreken! Neem gerust de tijd om de juiste uit te zoeken. Heeft u daar moeite mee, of heeft u vragen? U kunt dan altijd contact opnemen met onze klanten service. Ons team staat voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van goed advies te voorzien. Wij hebben onder andere de merken:

Stalen veer schokdempers gunstig bestellen

Eenvoudig online bij Bikester bestellen

Zodra u uw stalen veer schokdempers heeft uitgekozen, zijn er nog maar een paar stappen nodig om de bestelling te voltooien. Het bestellen van producten op internet is echt niet moeilijk. U kunt gewoon de instructies op het scherm volgen. Bij bikester.nl kunt u betalen met bank overschrijving, credit card, iDEAL en PayPal.