Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Northwave

Feed Your Passion
Het Italiaanse merk Northwave werd in 1993 opgericht door Gianni Piva en maakte met hun eerste mountainbike schoen al direct een einde aan de traditie van saaie, zwarte schoenen die op dat moment de markt domineerden. Northwave heeft functionele fietsmode overgoten met een scheutje Italiaans modegevoel en maakt tot op de dag van vandaag indruk met hun zeer goed doordachte en tegelijkertijd stijlvolle fietskleding voor de beste prestaties.

Northwave schoenen

Meer categorieën

Ontdek de bestsellers van Northwave

Meer over de schoentechnologieën van Northwave

Sluitsysteem SLW2
De innovatieve Northwave SLW2 draaisluiting garandeert een uitstekende pasvorm van de schoen aan de voet — ook tijdens het rijden. De gebruikte Dynema vezel is een supersterke kunststofvezel op basis van polyetheen. Het is zeer scheurvast, temperatuurstabiel en verandert ook onder milieu-invloeden niet van lengte. Het is extreem buigzaam en verdeelt de spanning bij het sluiten veel beter dan andere starre draden.
Anatomical Arch Support® Technologie
Elke voet is anders, vooral de vorm van de voetboog. Het juiste ondersteuningsniveau is noodzakelijk om ontstekingen te voorkomen. Northwave heeft hiervoor de exclusieve, gepatenteerde Anatomical Arch Support® technologie ontwikkeld. Geïntegreerd tussen de zool en de bovenschoen, is het minder stijf dan inlegzolen van carbon en dit maakt het mogelijk, dat de schoen zich aan de individuele voetboog kan aanpassen. Op deze manier krijgen atleten de best mogelijke ondersteuning tijdens alle bewegingen.
Gravity FPS Flat Pedal Zool
De Gravity FPS-zool biedt volledige controle op het pedaal. Deze door Michelin ontwikkelde rubbersamenstelling biedt perfecte grip, de EVA-kern van de zool zorgt voor een laag gewicht en een ideale demping, terwijl het TPU-element daartussen perfecte ondersteuning biedt. Dit voorkomt effectief dat de zool op het pedaal doorknikt.
Hyperlight Carbon XC Zool
De Northwave Hyperlight XC carbon zool is de lichtste en stijfste XC MTB-zool op de markt. Deze van 100% UD-carbon gemaakte zool is het resultaat van biomechanische studies, met als doel het materiaal precies daar te gebruiken waar het het meeste bijdraagt aan maximale efficiëntie. Het minimale gewicht wordt hiernaast vakkundig gecombineerd met veel stijfheid.
Laad meer

Northwave

276 Producten
Sorteren