Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

The North Face

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

The North Face online shop dames en heren

The North Face maakt mooie, kwalitatieve fietskleding, schoenen en ruzakken. Wie helemaal klaar is met goedkope sportkleding en fietskleding die na enkele maanden alweer weg kan, kiest voor de kwaliteit van The North Face. Al jaren bewijst The North Face zich als één van de topmerken op het gebied van outdoor sportkleding, schoenen en accessoires. The North Face Online Shop De kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die The North Face in zijn collectie heeft staan buiten kijf. Al decennia ervaren outdoor sporters als fietsers maar ook hikers, klimmers en wintersporters dit. Het merk is dan ook in de afgelopen jaren steeds groter en bekender geworden. Dat de looks door dit merk niet vergeten worden is een bijkomend voordeel. Betrouwbare kwaliteit en draagcomfort zijn de pijlers onder het succes van dit merk. Denk hierbij voor de fietssport aan fleece kleding met uitstekende isolerende eigenschappen, schoenen en jerseys, afgestemd op het seizoen. De sportkleding en accessoires van dit merk zijn geschikt voor iedere outdoor sporter en voldoen aan de hoogste eisen van comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Als je kiest voor kleding of accessoires van The North Face zul je dit zelf ontdekken.

The North Face, een merk met karakter

Een stukje geschiedenis: The North Face is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor sportkleding, sportschoenen maar ook in rugzakken en tenten. Een merk voor de sporter met karakter dus. The North Face is als merk opgericht in 1968 in San Francisco. De naam verwijst naar de noordzijde van een berg, de kant die het moeilijkst te beklimmen is. De bergsport was dan ook in eerste instantie de sport waar dit merk zich op richtte. Later werd dit via kampeerartikelen uitgebreid naar rugtassen en sportkleding. The North Face is altijd een veelzijdig merk gebleven. Iedere buitensporter kan er kleding en materiaal van zijn of haar gading vinden. Zo is er volop materiaal en kleding voor o.a. skieërs, klimmers, hikers, hardlopers. Afhankelijk van de sport in kwestie loopt dit uiteen van rugzakken tot jerseys en andere shirts en van schoenen tot tenten. Het is, kortom, een gespecialiseerd outdoor merk met een breed aanbod, waar iedere sportliefhebber kan vinden wat hij of zij zoekt. Uiteraard is er veel materiaal dat (ook) door de liefhebber van de fietssport, dus wielrenners, mountain bikers en andere fietssporters te dragen is.

Wat The North Face bijzonder maakt

De kleding en accessoires van The North Face zijn bedoeld voor veeleisende sporters. Mensen die de fietssport serieus nemen maar ook de recreant, moeten ervan op aan kunnen dat de materialen en kleding die ze kopen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Bij de kleding en accessoires van The North Face is dat zeker het geval. Een fietsjack of fietsshirt zal prettig zitten en goed met je meebewegen. Bovendien is dit fietskleding met een lange levensduur, waardoor je niet steeds nieuwe kledingstukken hoeft aan te schaffen. De combinatie van kwaliteit en een goed design is wat The North Face tekent. Ben je een berijder van een sportieve mountainbike? Ga je er graag op uit met je racefiets of toerfiets om te genieten van de natuur en van verre en minder verre tochten? Dan stel je vanzelfsprekend hoge eisen aan je materiaal. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld je fiets maar ook je kleding, tas en schoenen. De kleding en accessoires van The North Face zijn van professionele kwaliteit maar ook aan het uiterlijk is zeker aandacht besteed. Dit heeft geleid tot het gebruik van de beste materialen, garens en wolsoorten voor de sportkleding vor de sporter en dus ook voor de fietsliefhebber. Ieder seizoen slaagt het visionaire designteam erin te komen tot een fraai ogende collectie.

Moderne technologie

Het North Face textiel bevat moderne technologie die gemakkelijk kan concurreren met andere topmerken. De FuseForm™ technologie is bijvoorbeeld een revolutie in het naaien van kledingstukken en zorgt voor een comfortabelere, lichtere en toch duurzame draagervaring. Bij deze techniek worden twee stoffen direct en bijna naadloos met elkaar verweven, wat zowel het draagcomfort als de functionaliteit van het kledingstuk aanzienlijk verbetert. De producten in de shop worden voortdurend verder ontwikkeld door de samenwerking van productontwerpers en sporters. Met The North Face ben je altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek.

Ons assortiment

De combinatie van functionaliteit, kwaliteit en een goed uiterlijk maakt The North Face uniek. Het maakt dat velen dit merk graag dragen en met plezier hun sport uitoefenen in de kleding en met de accessoires van The North Face. Het bedrijf sponsort ook atleten en ondersteunt daarmee de sport én de eigen bekendheid. We hebben een veelzijdig aanbod voor dames, heren en kinderen op onze shop, aangepast aan de anatomie en behoeften van de verschillende doelgroepen.

Veilige kleding voor kinderen bij Bikester Shop

Wie wil de jongsten niet inspireren voor hun eigen sport? In onze shop vind je een grote keuze aan uitrusting, kleding, toebehoren en accessoires speciaal voor kinderen. De producten zijn in de eerste plaats ontworpen om een hoge functionaliteit te combineren met een groot draagcomfort en zo van de volgende familietrip een onvergetelijke ervaring te maken. Uitgerust met een jas, shirt en pet, zijn fietstochten in de winter en zomer altijd perfect voorbereid. Iedereen die vertrouwt op producten van The North Face profiteert van de hoge kwaliteit van het internationale topmerk.