Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Nordisk

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Beleef outdoor met Nordisk

Een vakantie onvergetelijk maken begint met een goede voorbereiding. Want als je precies weet wat je mee moet nemen, kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Staat er binnenkort een fietsvakantie op de planning en heb je hiervoor de juiste uitrusting nodig? Een goede slaapzak is zeker onmisbaar en biedt jou de warmte en comfort die je nodig hebt. Daarnaast is jouw Nordisk slaapzak ook makkelijk in gebruik en voel je er niets van als deze in je tas zit. Meer weten? Hier bekijk je het complete Bikester aanbod van Nordisk artikelen en lees je nog meer over dit merk.

Profiteer van altijd comfortabel kamperen

Het merk Nordisk werd in 1901 opgericht onder de naam Northern Feather. Northern Feather was het eerste Deense bedrijf dat zich volledig richtte op de productie en toepassing van dons en veren. Het begon allemaal met de handel en ontwikkeling van eigen producten, maar het merk ging zich daarna steeds meer uitbreiden. Het werd een grote naam in de dons- en verenbranche. In 1967 werd dochteronderneming Nordisk Freizeit opgericht, dat zich ging focussen op de kampeer- en outdoormarkt. Nordisk heeft een belangrijke rol gespeeld in de opkomst van de nieuwe Europese outdoorsector en is vandaag de dag nog steeds een belangrijke naam in deze branche. Het merk staat vooral bekend om de innovatieve maar ook modieuze producten voor dames en heren. Onder andere op het gebied van mummie slaapzakken gooit het merk jaar in jaar uit hoge ogen en dat kun jij nu zelf gaan ervaren.

Deze Nordisk producten vind je bij Bikester

Het aanbod van Nordisk producten is groot: dankzij een ruim aanbod van goede outdoor accessoires ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. De kwaliteit van een slaapzak moet hoog zijn. Je wilt geen kou lijden en daarnaast moet een slaapzak ook gemakkelijk mee te nemen zijn. Dit zijn eisen waar iedere Nordisk slaapzak aan voldoet. Wat zijn de producten waarvoor je bij Bikester terecht kunt? Je vindt hier mummie slaapzakken en isolatiematten van Nordisk in de volgende series:

  • Nordisk Performance
  • Nordisk Ultimate
  • Nordisk Leisure

Dit is de waarde van een goede slaapzak

Een goede slaapzak heeft enorm veel invloed op jouw outdoor ervaringen. Want met een kwalitatieve slaapzak ben je verzekerd van warmte en comfort: dit zijn belangrijke kernwaarden bij een kampeer- of fietsvakantie. Hoe beter de slaapzak, hoe beter je nachtrust en hoe meer je overdag kunt genieten van je vakantie. Het is dan ook waardevol om te investeren in een goede slaapzak waarmee je jouw vakantie onvergetelijk maakt. Smaakt het naar meer? Een Nordisk slaapzak gaat jarenlang mee en is dan ook de perfecte aankoop voor regelmatige trekkingtochten!

Nordisk mummie slaapzakken

De mummie slaapzakken van Nordisk zijn wereldwijd bekend en geliefd. Dit komt in de eerste plaats vanwege het lichtgewicht en de goede thermische prestaties. Je neemt de slaapzak gemakkelijk overal mee naartoe en je profiteert van optimale warmte. Nordisk doet er alles aan om de slaapzakken te blijven verbeteren. Onder andere de Nordisk Oscar -2 Curve slaapzak is een van de geoptimaliseerde modellen van het merk. Dankzij de nieuwe ‘curve’ vorm is er sprake van nog meer comfort en warmte, maar ook van goede ventilatie. De voorgevormde vorm van de Nordisk mummie slaapzakken geven een behaaglijk en geborgen gevoel.

Maak jouw volgende outdoor vakantie onvergetelijk

Staat jouw volgende fiets- of kampeervakantie voor de deur? Een kwalitatieve slaapzak mag natuurlijk niet ontbreken. Het ruime aanbod van Nordisk maakt het in ieder geval mogelijk om het optimale uit je vakantie te halen. De kwaliteit en warmte bieden veel comfort, maar ook het lichte gewicht biedt mogelijkheden. Je hoeft geen zware slaapzak met je mee te tillen. Ontdek bij Nordisk hoe je jouw outdoor ervaringen nog aangenamer maakt.

Je kunt jouw slaapzak heel gemakkelijk en snel online bestellen. Bij Bikester staan we altijd voor je klaar en bieden we niet alleen een uitgebreid aanbod, maar kun je ook altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies. We helpen je graag in je zoektocht naar een goede slaapzak. Gevonden wat je zocht? Plaats je bestelling in de webshop en ervaar de snelle en gratis verzending van Bikester boven €69. Zo bieden we jou goede service en ga jij nog meer genieten van je volgende outdoor vakantie!