Fietsen Online Shop - Bikester
De nieuwe fietsen gaan van start

Teruggebracht tot de essentie en krachtiger dan ooit tevoren: de nieuwe FIXIE Inc. Backspin met zijn Zehus motor, eigen app en een enkele versnelling voorziet je ritten in de stad van nieuwe energie. Het soort energie, waarmee je met een grote glimlach op je gezicht door het verkeer manoeuvreert. FIXIE Inc. fietsen staan voor minimalisme en een pure rijervaring. En de nieuwe Backspin is daarop geen uitzondering. Dit is een e-bike die zichtbare kabels en accessoires die een gestripte singlespeed esthetiek bederven, achterwege heeft gelaten. Dankzij de unieke Backspin-functie heb je een extra troef achter de hand: je kunt de accu zelf opladen tijdens het rijden en zo je bereik vergroten. En heb je de discreet geïntegreerde verlichting en spatborden al opgemerkt? De nieuwe FIXIE Inc. Backspin is het waard om van dichtbij te bekijken.

Kies je kleur
Jouw stad – jouw regels!

De urban jungle is je speeltuin en je kent de snelste en beste routes door de stad. Je houdt van het gevoel van de wind in je haar en kunt je niet meer herinneren, wanneer je voor het laatst het openbaar vervoer hebt genomen. Fietsen is voor jou meer dan alleen praktisch; het staat voor vrijheid, minimalisme en stijl. En je wilt natuurlijk dat je fiets dat weerspiegelt. Soms heb je gewoon de drang om sneller te gaan - ontdek de mogelijkheden met de nieuwe FIXIE Inc. backspin!

Een echt e-bike krachtpakket

De nieuwste generatie van de Zehus BIKE All in One motor zit samen met de accu verborgen in het achterwiel van de Backspin. Door een stukje achteruit te trappen, geef je de accu wat extra kracht. Geniet van 40 Nm koppel aan trapondersteuning; je kunt het ondersteuningsniveau zelf instellen in de app, zodat dit zich perfect aanpast aan je dagelijkse woon-werkverkeer. De 172Wh accu in de naaf levert genoeg vermogen voor ongeveer 30 tot 60 km ondersteuning en is binnen 3 uur volledig opgeladen. Je kunt de accu ook opladen terwijl je bergafwaarts rijdt. De ingenieurs noemen het recuperatie - wij noemen dit het backspin effect.

Elk detail, beproefd en getest

Deze ideale fiets voor dagelijks gebruik biedt alles wat je nodig hebt in een licht, makkelijk te onderhouden pakket. Niets mag je in de weg zitten of om de verkeerde redenen opvallen. De FIXIE Inc. Backspin maakt geen compromissen op het gebied van functionaliteit of esthetiek. De verlichting is in het stuur en de zadelpen geïntegreerd, zodat je goed kunt zien en gezien kunt worden als de zon niet schijnt. Slanke spatborden omhullen de 28" wielen om vuil op afstand te houden en de 35 mm brede banden dragen je comfortabel over ruiger asfalt. En over dragen gesproken - met minder dan 13,5 kg is de Backspin lichter dan veel stadsfietsen zonder motor!

Slim & veilig

Uiteraard is de in het stuur en de zadelpen geïntegreerde verlichting oplaadbaar. Onopvallende spatborden op de 28" wielen houden het vuil en de regen op afstand, als het weer omslaat.

Backspin functie

Rijd bergafwaarts om de accu tijdens het rijden op te laden met kinetische energie - een eenvoudige manier om meer bereik uit je fiets te halen. Ingenieurs noemen dit recuperatie; wij noemen dit het backspin-effect!

Vermogensbereik

Het bereik van een e-bike hangt af van het gebruikte ondersteuningsniveau, de afstand, je rijstijl en de wind. De geïntegreerde accu heeft een vermogen van 172Wh (wattuur) - meestal genoeg voor 30 tot 60 kilometer ondersteund rijden.

App controle

Houd je ritgegevens en accustatus bij en geniet van nauwkeurige controle over e-assistentie en energieterugwinning, in de Bitride Connect app. Een elektronische startonderbreker voor je Backspin hoort ook tot de standaarduitrusting.

Laad & Speel

Het opladen van de Backspin is net zo eenvoudig als het opladen van je mobiele telefoon en gebeurt direct aan de achteras. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact en een venster van maximaal 3 uur, om de accu van de Backspin volledig op te laden.

Fietsvarianten