Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

NC-17 Connect+ iPhone met oplaadfunctie

ID: 368126

Adviesprijs € 19,99
€ 13,99
- 30 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

NC-17 Connect+ iPhone met oplaadfunctie

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De NC-17 Bike Case, die speciaal voor de iPhone 5 is ontwikkeld, is bijzonder schok- en spatwaterbestendig en daarmee het perfecte navigatiesysteem voor ruw terrein en regenachtig weer. De sensortechnologie van de iPhone, evenals de oplader en de stekkers van de koptelefoon zijn vrij toegankelijk, alle functies van het aanraakscherm blijven volledig bedienbaar. Tijdens het rijden is zelfs de instelbaarheid van de modus liggend naar staand gegarandeerd. Lange afstandsfreaks pas op: De kofferhouder biedt nu een oplaadfunctie voor naafdynamo's of e-bikes (Bosch motor). Een case in-case wordt gratis meegeleverd als extra beschermhoes voor de iPhone wanneer deze tijdens de tour wordt verwijderd. Met speciale sensoren (bijv. van Wahoo Fitness) kunnen de hartslag en de cadans worden opgenomen en diverse apps maken van de iPhone een krachtige fietscomputer.

Details

  • schok- en spatwaterdicht
  • Landschaps- en portretmodus
  • volledige bedienbaarheid van de functies van het aanraakscherm
  • Uitsparing voor hoofdtelefoons
  • geschikt voor alle sturen en bijna alle stuurpennen
  • incl. hoesje voor iPhone 5 / 5S / SE
  • Apps: alle fitness- en navigatietips

In het kort

Gewicht
Gewicht
170,00 g

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Stuurhouder/-adapter
Compatibiliteit:
met iPhone 5 / 5S / 5S
Functies
Geschiktheid:
Smartphone (iPhone)
Montage
Montage:
Stuur- & stuurpenmontage
Maat
Afmetingen (L x B x H):
16 x 8 x 2,2
Afmetingen
Gewicht:
170,00 g
Levering
Levering:
Connect+ case, laderhouder, 2.5mm jack naar USB-laadkabel, Micro USB naar Micro USB-laadkabel kabel voor de meeste e-bikes
Energievoorziening
Type stekker:
USB-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
368126
EAN
4250149440199

Meningen van klanten

4.7
7 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
5
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
NC-17 Connect+ iPhone met oplaadfunctie
Ender
Zoals beschreven
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldig deel met mijn oude IPhone SE een geweldige metgezel op de fiets ... dus het oude apparaat kreeg weer een zinvolle taak in combinatie met BikeMap of Komoot en de sensoren ingebouwd in de mobiele telefoon hadden geen extra gimmicks nodig voor snelheidsmeting of navigatie. De waterdichte oplaadaansluiting voor een powerbank is ook geweldig ... snelle levering ... graag weer
08.10.2020
NC-17 Connect+ iPhone met oplaadfunctie
Gervais
Hanger ondersteunt iPhone 5S
Vertaald uit Franse Naar origineel
Robuuste, grove maar veilige bevestiging, perfect waterdicht in de regen. Het scherm blijft tactiel maar een lichte vertroebeling. Om anderen te hebben geprobeerd die kapot zijn, zou ik deze voor een zeer correcte prijs aanbevelen!
12.03.2020
NC-17 Connect+ iPhone met oplaadfunctie
Haga
Goed deel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goed functioneel onderdeel. De gesp op het stuur is wat onhandig, maar de bevestiging geldt ook voor oneffen wegen. De stroomaansluiting met de e-bike werkt prima.
10.05.2018