Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Muc-Off Smeermiddel 150g

ID: 363840

Adviesprijs € 22,99
€ 13,99
- 39 %
€ 93,27 / 1 kg
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Muc-Off Smeermiddel 150g

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Muc-Off Bio Grease is speciaal ontworpen voor het fietsen en heeft een unieke formule die corrosie en het binnendringen van water voorkomt. Op deze manier worden de afzonderlijke fietsonderdelen voor lange tijd beschermd. Door het gebruik van dit vet krijg je een betere smering die je bij elke rit duidelijk kunt voelen.

Het biologisch afbreekbare Bio Vet is speciaal ontworpen voor de unieke lage snelheidstoepassingen in fietsonderdelen waarbij voldoende wrijving van groot belang is. Deze premium formule is gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen en biedt in deze combinatie van smeermiddelen en additieven een natuurlijke smering die een ongeëvenaarde prestatie in zijn klasse levert!

Bio Vet heeft als bijkomend voordeel dat het biologisch afbreekbaar is en extreem resistent tegen water om corrosie te voorkomen en wrijving te verminderen. Dit verbetert de prestaties van de bewegende delen. Dit nieuwe vet is volledig biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke oliën op basis van aardolie.

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Smeermiddel
Type:
Lagervet
Toepassingsgebied:
Pedalen, Lagers, Kogellager
Modeljaar
2023
Artikelnummer
363840
EAN
5037835367003

Meningen van klanten

3.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Muc-Off Smeermiddel 150g
Erik
Smeren met tandpasta?
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Ontzettend slecht vet. Het kan meteen werken wanneer het wordt aangebracht, maar als het al een tijdje is, verandert de consistentie en ziet het eruit als gedroogde tandpasta. Houdt ook geen vocht weg zoals u dat wilt. Dat het ook naar parfum ruikt, maakt het er ook niet beter op.
17.11.2021
Muc-Off Smeermiddel 150g
Sondre
Vet dat lang meegaat
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Beste botervet voor op de fiets beschikbaar
28.10.2021