Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

De grote Winter Sale - Op je plaats, klaar... bespaar!

Mondraker

35 Producten
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Mondraker - Duram black-green-lime fietsen

Mondraker is een relatief jonge fietsproducent, ze vieren in 2011 namelijk hun 10de verjaardag en in vergelijking met veel andere fiets producten is dat niet heel erg lang. Desondanks behoren de fietsen van Mondraker tot een van de beste op de markt! Mondraker is gespecialiseerd in de productie van iets extremere fietsen. Zo hebben ze bijvoorbeeld geen elektrisch aangedreven fiets met fietsondersteuning. Nee Mondraker produceert fietsen om downhill afdalingen mee te doen waar ook mening getrainde mountainbiker niet snel aan zou moeten denken. Daarvoor hebben ze bijvoorbeeld de Mondraker Duram ontwikkeld. Gemaakt voor topprestaties op het meest heftige terrein dat u zich kunt voorstellen. Een sprong van 5 meter draait een Mondraker Duram zijn hand niet voor om maar of u dat als mountainbiker ook niet doet?

Mondraker - Mountainbikes en hardtails

De fietsen van Mondraker zijn uiteraard alleen uitgerust met de beste onderdelen die ook zeker tegen een stootje kunen. Zo is de Mondraker Duram voorzien van Hydraulische schrijfremmen met een diameter van 203 centimeter. Ongedacht hoe hard u ook over welke ondergrond racet met deze remmen en een verende voorvork met een veerweg van 180 mm komt u wel tot stilstand! Dit klinkt u als mountainbiker als muziek in de oren of u denkt, nee dit is niet voor mij weggelegd. Mocht de Mondraker Duram iets te agressief dan heeft Mondraker nog een heel stel andere minder agressieve mountainbikes in het assortiment. Mondraker Online Shop

Mondraker - Een topmerk en topfietsen

Mondraker is zeker een naam waar u op kunt vertrouwen. Het merk heeft zijn eigen racing team waarmee al meerdere wedstrijden zijn gewonnen. Dit betekent dat de Mondraker fietsen dus prima in elkaar zitten. Ook vindt u het merk terug in verschillende magazines over de hele wereld, waaronder Spanje en Duitsland. Veel magazines nemen de tijd om de nieuwe Mondraker modellen uit te lichten en te testen. De Mondraker fietsen beloven altijd veel goeds en maken hun beloftes ook zeker waar. Uw nieuwe Mondraker fiets koopt u eenvoudig bij Bikester zonder verzendkosten. Een All Mountain of Enduro mountainbike, het is aan u de keuze voor welke sport u uw nieuwe Mondraker fiets wilt gebruiken. Het design van de fietsen is aantrekkelijk en simpel. Een fiets waarmee u gezien mag worden! Koop vandaag nog uw nieuwe full suspension Mondraker mountainbike en vergeet daarbij niet de volgende accessoires: