Fietsen Online Shop - Bikester
Tot -60%* op geselecteerde fietsen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN

Millet

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Bergbeklimmen wordt leuker met Millet

Ben je een fan van bergbeklimmen en zoek je het liefst iedere vakantie de hoogte op? Er gaat niets boven de adrenaline van het bergbeklimmen. Maar hiervoor heb je wel de juiste kleding nodig. Het Franse merk Millet produceert al bijna 100 jaar de beste uitrusting voor bergbeklimmers. Zo kun je zonder zorgen op pad en profiteer je niet alleen van kwaliteit, maar ook van betrouwbaarheid en functionaliteit. De collectie van Millet vind je bij Bikester.

Hoge kwaliteit uitrusting voor bergbeklimmers

Het Franse merk Millet werd opgericht in 1921 en is vandaag de dag nog steeds een fabrikant van hoge kwaliteit kleding en uitrusting voor bergbeklimmers. De producten zijn speciaal ontworpen voor veelvuldig gebruik, voor onder andere klimmen en fietsen, maar ook vele andere outdooractiviteiten. In 1950 had het bedrijf al een grote klus te pakken: ze zorgen voor de uitrusting van de Franse expeditie door de Himalaya. Millet heeft het assortiment tegenwoordig nog meer uitgebreid. Behalve rugtassen zijn er nu ook kleren, schoenen, touwen en slaapzakken. Alles voor de fervente outdoor liefhebber.

De beste schoenen voor outdoor: ontdek het bij Bikester

Wanneer je regelmatig buiten bent en lekker actief bezig bent, wil je verzekerd zijn van goede producten. Bikester helpt je dan ook graag met het vinden van de beste uitrusting en kleding voor al je outdoor activiteiten. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit producten waar je tijdens je tochten op kunt vertrouwen. Zo vind je bij ons onder andere een groot aanbod van Millet schoenen. Deze hardloopschoenen zijn gemaakt voor ieder terrein. De hardloopschoenen zijn beschermd tegen slijtage en hebben een ademend vermogen. Voor klimmen en afdalingen voldoen de Millet schoenen aan alle eisen.

De schoenen van Millet zijn lichtgewicht en lopen daardoor zeer comfortabel. Ze zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel mannen als vrouwen. Hiermee biedt Millet een uitgebreid assortiment met tal van mogelijkheden voor hem en haar. Bekijk zelf het complete aanbod bij Bikester!

Millet slaapzak online kopen

Slaapzakken van Millet

Tot slot kun je bij Bikester ook terecht voor een uitgebreid assortiment van slaapzakken voor dames en heren. Deze slaapzakken zijn zo ontworpen dat nattigheid buiten wordt gehouden, maar ze zijn ook voorzien van een thermo-versterkende fleece, voor extra warmte. Wanneer je op zoek bent naar een goede basisuitrusting voor je volgende kampeervakantie, kun je daarvoor ook bij ons terecht. Millet heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van outdoor producten en dat kun je bij Bikester nu zelf gaan ontdekken.