Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Mavic Ksyrium

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Mavic Ksyrium online shop

De lichtgewicht high-end Maviy Ksyrium wielen zijn favoriet voor alledaagse racefiets trainingen en wedstrijden. Dit veelzijdige wielsysteem is zowel voor beginners als professionele rijders al jarenlang een belangrijk fietsonderdeel met hoger rijcomfort en betere resultaten als gevolg. Bekijk de ruime Mavic Ksyrium racefietswielen collectie op Bikester.nl en ontdek zelf de voordelen. mavic ksysium voordelige sportfiets wiel

De geschiedenis van Mavic Ksyrium

Mavic bestaat al sinds 1889 en is opgericht door de twee broers Leon en Laurent Vielle. In het begin maakten ze trapauto's voor kinderen waarbij de spaakwielen opvielen. Ze vonden nieuwe aluminium fietsvelgen uit die werden toegepast in de bekende France race in de jaren dertig. De velgen waren veel lichter dan de stalen velgen van toen. In de jaren tachtig kwamen de eerste off-road Mavic Ksyrium fietswielen en naven op de markt voor de BMX en de mountainbike. Eind jaren tachtig komen de koolstofvezel en lichtmetalen velgen van Mavic Ksyrium voor de wielrenfiets. Daarna volgt een technologische innovatie uit de luchtvaart: racefiets wielen met een gegarandeerde luchtdichte fitting, minder spaken en verbeterde stevigheid en weerstand. Samen met twee grote bandenfabrikanten ontwikkelde Mavic de ook de Crossmax UST. Een Tubeless band. Deze banden zorgen voor modieus rijden zonder klapband. Hierdoor verbetert de grip en de wegligging in de bochten. In 2008 introduceert Mavic Ksyrium carbon buisvormige spaken onbeweeglijk verbonden aan de velg en de naaf. Mavic Ksyrium heeft vele patenten op wielen en blijft innoveren.

Mavic Ksyrium fietskleding

De uitrusting van de ruiter vindt fabrikant Mavic Ksyrium ook uitermate belangrijk. Daarom bestaan er ook Mavic Ksyrium fietsschoenen en fietskleding. Deze fietsaccessoires reageren op de specifieke behoeftes van de fietsers. Het materiaal van deze producten is innovatief en heeft vele technische kenmerken om functioneel te zijn voor de wielersport, de triatlon en de mountainbike. Op onze online webshop is er diverse fietskleding te koop om je fietsuitrusting nog completer te maken zoals:

  • Fietshelmen
  • Fietsbrillen
  • Fietshandsschoenen

Het testen van Mavic Ksyrium fietsonderdelen

De Mavic Ksyrium fietsonderdelen zijn getest door een triatleet in allerlei windrichtingen. Deze tests zijn ook in een windtunnel uitgevoerd. Op basis van al deze onderzoeken zijn de Mavic Ksyrium wielen gemaakt en op die manier kunnen de renners de specifieke Mavic Ksyrium wielen uitzoeken. Kies nu een Mavic Ksyrium fietswiel om alle windrichtingen te trotseren om tot grote prestaties te komen.