Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Masterlock

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Masterlock - Fietssloten waarmee uw fiets echt op slot zit!

Er worden jaarlijks in Nederland ongeveer 900.000 fietsen gestolen. Daar wilt u natuurlijk niet dat uw fiets ook tussen zit. Hoe mooier en nieuwer uw fiets hoe sneller fietsdieven uw fiets zullen willen stelen. Er is maar een manier om te voorkomen dat uw fiets wordt gestolen en dat is een goed fietsslot want of u uw fiets verzekerd heeft of niet, het kost u altijd tijd en geld. Het liefst een fietsslot waarmee u niet alleen uw wielen vast zet maar waarmee u uw complete fiets aan een fietsenstalling, hek of lantaarnpaal vast kunt zetten zoals met een kabelslot. Met de fietssloten van Masterlock hoeft u zich geen zorgen meer te maken, u zet u fiets met een fietsslot van Masterlock vast en geen fietsdief maakt een kans om uw fiets te stelen. Masterlock Online Shop

Masterlock - Fietssloten in de vorm van handboeien

Masterlock heeft ook een slot in de vorm van handboeien, de zelfde vertrouwde kwaliteit van Mastlock maar met het uiterlijk van handboeien. Niet alleen praktisch maar met dit originele fietsslot mag je best gezien worden. De bekendere fietssloten zoals beugelsloten zijn bijna niet door te snijden en zet u uw fiets daarmee vast dan maakt u het fietsdieven wel heel lastig. Bestel op Bikester.nl eenvoudig de veiligheid van Masterlock fietssloten en bescherm uw fiets tegen duizenden fietsdieven.

Masterlock - Veiligheid ten top

Wie de naam Masterlock kent weet dat dit gelijk staat aan goede veiligheid. Met een goed slot verminderd u de kans dat uw fiets wordt gesloten, al moet u er natuurlijk altijd wel voor zorgen dat u uw fiets op een veilige plek neerzet. Een slotcilinder voorkomt dat uw slot met een kniptang kan worden doorgebroken. Wanneer u uw fiets of ander eigendom aan een vaststaand object vastmaakt met dit soort slot kunt u er vanuit gaan dat dieven geen kans maken. Een goed slot voor uw fiets vindt u hier bij Bikester. Naast sloten van Masterlock hebben wij daarnaast een ruim assortiment aan verschillende accessoires, waaronder bijvoorbeeld:

  • Bagagedragers
  • Fietsendragers voor de auto
  • Fietscomputers
  • Hartslagmeters