Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

Manitou

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
Pagina 1 van
1

Manitou verende voorvorken en schokdempers

Manitou is 20 jaar geleden begonnen in de Verenigde Staten met het produceren van dempers en voorveringen voor mountainbikes. Momenteel is Manitou uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van verende voorvork en schokdempers. Het ontwerpen van verende voorvorken is een continue proces, alle onderdelen krijgen hevige krachten te voorduren en moeten keer op keer maximaal blijven presteren. Daarnaast is modder en vuil de grootste bedreiging. Er mag absoluut geen vuil of modder in de verende delen van de voorvork komen en toch moet de voorvork soepel en snel functioneren. Een taak die haast onmogelijk lijkt maar waar Manitou toch heel goed in weet te slagen.

De verende voorvork van Manitou geeft u controle

Manitou Online Shop Goede voorvering op uw mountainbike in heel belangrijk voor voldoende controle. Op het moment dat uw voorband contact met de ondergrond verliest bent u de controle helemaal kwijt. Helemaal wanneer u aan het remmen bent of wanneer uw midden in een bocht zit. Wanneer u goede vering of uw mountainbike heeft blijft uw voorwiel langer in contact met de ondergrond en heeft u dus meer controle over uw fiets. Hetzelfde geldt voor de achter schokdemper op uw mountainbike, deze zorgt ervoor dat uw achterwiel contact houdt met de ondergrond waardoor u controle houdt over uw fiets. Voor iedereen die dacht dat fietsvering alleen was voor comfort, tot op zekere hoogte wel maar het is voornamelijk voor controle en veiligheid.

Hoge kwaliteit producten

Door de jarenlange ervaring weet u dat u met Manitou voorzien bent van topkwaliteit. Het merk produceert de meest technisch geavanceerde produceren denkbaar. De producten zijn decennia lang getest middels verschillende R&D testen en Manitou concurreert zowel op mondiaal als nationaal niveau. Manitou heeft bewezen dat het een innovatief merk is dat veel onderzoek doet naar innovatieve producten. Deze inspanningen ziet u terug in de geavanceerde technologieën die het bedrijf op de markt brengt. Bij Bikester vindt u een uitgebreid assortiment aan Manitou producten, evenals andere artikelen in het bereik fietsen. Neem bijvoorbeeld:
  • Fietsaccessoires
  • Fietsonderdelen
  • en nog veel meer..


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes